Saliba oduševljava u Francuskoj ligi. Nije primio gola otkako se vratio od povrede.Federer17 je napisao/la:Pepe definitivno ima ono 'nesto', i to je bilo jasno nakon dvije odgledane utakmice. Opasna ljevica, odlican dribling, brzina, snaga za EPL, jedino me nervira stalno oslanjanje na lijevu nogu sto umnogome protivnicima olaksava posao da ga zaustave. Da sam bio ubijedjen u ispravnost njegovog dovodjenja i transfera od 80 miliona, iskreno nisam (nisam ni sada), ali da se ponovo treba dovesti i dati toliki novac, ja licno bih to uradio. Sigurno je ispred igraca poput Coutinha, koji nista manje ne kostaju.
Guendouzi je vec sad dobar igrac, a s obzirom na njegove godine, moze biti samo jos bolji. Borben, trci svih 90 min, nimalo mehak u duelima (niti bjezi od istih), a najvise mi se svidja sto voli povuci loptu. Uz njega i Torreiru dovesti jos nekog ofanzivnog veznjaka, dva dobra stopera (mada ima onaj iz Francuske, trebalo bi da je dobar), desnog beka (ja bih se Spanca vec na ljeto rijesio) i mogla bi se fina ekipa sklopiti.
Laca je veceras konstantno negodovao, sirio ruke, bunio se bez ikakve potrebe. Pristup kao da je Messi i dosao na seoski turnir da osvoji 1000 KM. Iako ga cijenim kao igraca, u narednoj bih poceo sa malim Martinellijem na desnom krilu (koliko god da nije za tu poziciju), uz Aubu i Pepea.
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
James Benge
@jamesbenge
Hate doing player ratings in games like this. How am I supposed to rate Willock. who has spent the past 72 hours being played out of position as a No.10 and then as an anchorman?
Fault only lies with one man really.
Kad ovo James napiše znaš koliko je sati lol
@jamesbenge
Hate doing player ratings in games like this. How am I supposed to rate Willock. who has spent the past 72 hours being played out of position as a No.10 and then as an anchorman?
Fault only lies with one man really.
Kad ovo James napiše znaš koliko je sati lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kaze emery da smo zasluzili pobijediti, sad je vec postao bezobrazan
Ubili ljudi hljeb u nama, dali smo dva gola iz faulova a oni 2 iz otvorene igre
Ubili ljudi hljeb u nama, dali smo dva gola iz faulova a oni 2 iz otvorene igre
- Marsal
- Kontakt:
E baš je sinoć našao da zabija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imal nade za otkaz
ma ima pored ovakve igre tesko da ce se ko u ligi pobjeditiBrokula je napisao/la:Imal nade za otkaz
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
ima valjda nade, kakva god ona bila bolja je od trenutne

nije žoze trener za budućnost, ali sa njim bi igrali LP redovno i djelovali bi kao ozbiljna ekipa (njegov spell u junajtedu je prošao grozno jer je odradio bezvezne transfere ali opet ih je držao onako loše u igri za LP i bio drugi sa njima)
iako je prvi pik allegri, pa i ne bi bilo loše da arteta pokuša, mourinho je 3x bolja opcija od ovog kretena samo zato što je mourinho pojam trenera za ovog idiota, nećemo se nešto proslaviti ali bar da spasimo sezonu
najgore ona trojica tj board kazu da su zadovoljni sa emeryem (

Samo da kažem da bi i Alegriju Xhaka vjerovatno igrao DM-a i bio kapiten, a od Aube bi zavisio svaki gol. Jeste vi njega gledali u Italiji?
slazem seBrokula je napisao/la:Samo da kažem da bi i Alegriju Xhaka vjerovatno igrao DM-a i bio kapiten, a od Aube bi zavisio svaki gol. Jeste vi njega gledali u Italiji?
treba nam neko novi s novim idejama nema od ovih starijih trenera nista gazi ih vrijeme
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Nermin Basic, mlad i ambiciozan, sjajno vodio Metalege u BHT Premijer ligi.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Marsal
- Kontakt:
Dokle me je ovaj doveo da bih i Murinja **** prihvatio samo da gledam išta iole smisleno.
Navodno je utakmicu gledao u društvu Raula Sanllehija

Veliki Mou, idemo!
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jest, ima slika.Marsal je napisao/la:Dokle me je ovaj doveo da bih i Murinja **** prihvatio samo da gledam išta iole smisleno.
Mou je bolji od Emerija, i ja sam trenutno, all da li je on baš rješenje?
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne znam ali ovo je katastrofa trenutno, pa bolji smo bili u Wengerovoj najgoroj sezoni nego sad.
Ma najgore sto i pored losih United i Tottenhama mi necemo u top4.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dodaj tu lester i celzi, nismo bolji ni od jedne ekipe igrom, igracki mozda da kada citas ovako imena, ali dzabe ti to kad ce mozda u jednoj tekmi jedna individua rijesiti tekmu a ostalo cemo spusiti jer nemamo igru sa ovim klaunom
Trenutno Lester kako igra mogu ih zadesit samo povrede da ispadnu iz top 4, igrom su sigurno gore u vrhu.
Celzi takodjer, ali oni manje vise. Imaju LP i mladu neiskusnu ekipu koja zacas moze zapast u krizu.
Sta ako se Tottenham probudi?
Previše je to upitnika da se onaj čovjek drži na klupi, i da molimo Boga da ostali budu lošiji da bi mi ostvarili svoj cilj.
Celzi takodjer, ali oni manje vise. Imaju LP i mladu neiskusnu ekipu koja zacas moze zapast u krizu.
Sta ako se Tottenham probudi?
Previše je to upitnika da se onaj čovjek drži na klupi, i da molimo Boga da ostali budu lošiji da bi mi ostvarili svoj cilj.
najgore je kad zavisiš od drugih, znači da si nesposoban i da nikad nećeš biti taj koji će donijeti prevagu i dominirati
ide mi na qrac ovaj mentalitet jadni, kao da su kod nas svi nesposobni i retardirani i eto aj da smo mi igrali sinoc sa sotonom pa yebo me svak ako ne bi dali gol i povukli se i onda bi nas ljudi silovali kao da smo brotnjo (uz respekt)
ali eto to je emery, nazovi lafo takticar, nayebali smo ga realno tako da se nadam da ce neki poraz donijeti i otkaz ovom kretenu, drugacije ne moze,nema ugovora bez top 4 mislim i sad ili jedno il drugo

ide mi na qrac ovaj mentalitet jadni, kao da su kod nas svi nesposobni i retardirani i eto aj da smo mi igrali sinoc sa sotonom pa yebo me svak ako ne bi dali gol i povukli se i onda bi nas ljudi silovali kao da smo brotnjo (uz respekt)
ali eto to je emery, nazovi lafo takticar, nayebali smo ga realno tako da se nadam da ce neki poraz donijeti i otkaz ovom kretenu, drugacije ne moze,nema ugovora bez top 4 mislim i sad ili jedno il drugo
Chelsea have scored 3+ goals in 4 of 5 PL away games under Frank Lampard.
Arsenal have scored 3+ goals in 3 of 24 PL games under Unai Emery.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.