Naravno da nije. Na primjeru njih dvojice mi dugi niz godina pokazujemo koliko smo truhli. Niko nema snage da sa njima raskine ugovor - znači ne zaslužujemo bolje. Opet ovoj novoj upravi i Milenku treba dati podršku pa ostaje da vidimo možda ih oni otjeraju. Najveća zebnja je činjenica što je kompletnu priču oko dovođenja nove uprave sačinio idejni tvorac čičkovo - koji je rak rana našeg kluba.Sariel1987 je napisao/la:Ni sale nije nista bolji. Nabija CV a to sto je rupateli godinama nikom nista.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sloboda1921
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
To su te seme..
Al nasi ljudi carsija.znam ga dobar covjek i ta prica...
Milenko zvuci ludo i brutalno iskreno. Daleko je ono od demagogije..
Al vidicemo..
Al nasi ljudi carsija.znam ga dobar covjek i ta prica...
Milenko zvuci ludo i brutalno iskreno. Daleko je ono od demagogije..
Al vidicemo..
Ma Sale je korektan za 4og stopera, ne mozes tu ocekivati neko vrhunsko ime.
a sta bi sa onog malog Omerovica? Da li je tu ili je negdje na probi?
Sta bi sa Kurtalicem bio je na posudbi u Zvijezdi, transfremarkt kaze da je u Ceskoj.
https://www.transfermarkt.com/alen-kurt ... ler/553338
Da li je potpisao profi ugovor? Kolika je naknada Slobodi? Nema naknade, ko je dao papire?
Sta bi sa Kurtalicem bio je na posudbi u Zvijezdi, transfremarkt kaze da je u Ceskoj.
https://www.transfermarkt.com/alen-kurt ... ler/553338
Da li je potpisao profi ugovor? Kolika je naknada Slobodi? Nema naknade, ko je dao papire?
& $ ?
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma stim juniorima najgora je glava..
Treba ih ubijat dostojevskim nebil nadosli..
Pupa hava
Treba ih ubijat dostojevskim nebil nadosli..
Pupa hava
ok juniori šuplja glava, mama, tata, ambicije snovi, ali kako igrač iz Slobodine škole sa profi ugovorom na posudbi u NK Zvijezda završi u Češkoj a da Sloboda ne dobije naknadu za treniranje. Ko potpiše papire?
& $ ?
-
Sariel1987
- Kontakt:
E jbo ga ti
Sve ono sto je klub a sto ne bi volili da je...nazalost..
Sve ono sto je klub a sto ne bi volili da je...nazalost..
ama svi se prave grbavi i kmece nema plateeeeeeeee.Nema pi.ka vam materina. Mrš napolje svi do jednog i raspišite konkurs za svako pojedinačno mjesto...
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako Samja bude u postavi ne zelim uopste da gledam tu lakrdiju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Raja ne dolazi jer je raspad sistema u klubu i rezultat nula kao i zalaganje igrača. Smaja nebitan faktor.sloboda1921 je napisao/la: Slažem se u potpunosti. Admir Smajić mu nije dao da igra niti je računao na njega jer je momak preskočio pripreme. I u ranijem periodu uvijek je bio povrijeđen kada su pripreme ali zahvaljujuči dajidži bio je u prvom planu. Milenko danas priča o njemu i posebnom treniranju šta su ga bez priprema trebali u prvu i dat mu kapitensku traku. Pa 70% raje neće da dolazi na Tušanj zbog njega.
Kako igraju i sta se desava posjeta je top.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Čekaj, ne znam da li sam dobro razumio, ali se potencira da Milenku prave ekipu i ovdje, i da neće imati podršku, ako Smajić i Sale budu igrali?
Ljudi dragi, mi i NEMAMO rezervi pored njih, tako da ako nećeš da ti čojk umre na terenu, i da imaš koliko toliko svježine, rezervu moraš uvest.
Koliko me služi pamćenje, igrači se registruju pred početak sezone. Sve i da nema apsolutno nikog, da moraš nekog iz omladinskog tima uvesti, nisam siguran da ta djeca imaju dozvolu da zaigraju u utakmici Premijer Lige???
Ljudi dragi, mi i NEMAMO rezervi pored njih, tako da ako nećeš da ti čojk umre na terenu, i da imaš koliko toliko svježine, rezervu moraš uvest.
Koliko me služi pamćenje, igrači se registruju pred početak sezone. Sve i da nema apsolutno nikog, da moraš nekog iz omladinskog tima uvesti, nisam siguran da ta djeca imaju dozvolu da zaigraju u utakmici Premijer Lige???
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ljudi bi da sastavljaju ekipu. Pa zna se sta je potrebno za trenersku licencu i onda na trziste rada pa bujrum
Niko, niko, samo Sloboda
Ne zele Smajica, ali nemaju nista protiv Ristica iz Gornjeg Crnjelova, a od Rastoke su nesto ocekivali hahha
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bosnjakovicu je Said igrao i u Slobodi i u Slogi. Toliko o osjecaju za igrace.
Smajic, Rastoka, Ristic i jos niz njih su svi tu negdje. S tim da preko porodica/prijatelja sigurno da Salihovic, Smajic i takvi imaju privilegije da igraju. Jednostavno Bosnjakovic na njih ne gleda istim ocima kao na druge. Pustite price, stavlja ih zbog tih faktora i to je to.
Forumas bhpremijerliga je kako sam primjetio dao nasih najboljih 11 i slazem se sa tim.
Mi prakticki i nismo dovodili stopera i napadaca jos jer Smajic i Salihovic imaju stelu. Nasteli se svako ljeto Salihovicu da se ujebe prelazni rok kako bi on bio 3. stoper, pa se drugi kartonira/povrijedi i on pola utakmica igra. Iako sjecamo se bio je rezerva u Slogi kada je Sloga bila Federalna.
Takodje Nalic je ispao smecar jer je ocito gurao Smajica, bez rezultata do besvjesti. Kakav je to tal bio? Nikad niko ne objasni. A lik zadnjih 10 utakmica izgubljene sezone mozda nije pustio 5-6 drugih juniora da odigraju postenu utakmicu.
Budimo pozitivni, kada Salihqovnic zavrsi fakultet Sloboda ce raspisati konkurs za doktora na neogranicen ugovor i sa maksimalnih 100 bodova ce pobjediti Salihqovnic. Plata ce biti negdje oko 5000 i Sloboda ce konacno imati klupskog doktora za sva vremena. Tada ce svi mediji da objave kako u Tuzli postoji pametan momak koji je zavrsio i medicinu i uspjesan je fudbaler koji je odigrao preko 1000 meceva za Slobodu.
Smajic, Rastoka, Ristic i jos niz njih su svi tu negdje. S tim da preko porodica/prijatelja sigurno da Salihovic, Smajic i takvi imaju privilegije da igraju. Jednostavno Bosnjakovic na njih ne gleda istim ocima kao na druge. Pustite price, stavlja ih zbog tih faktora i to je to.
Forumas bhpremijerliga je kako sam primjetio dao nasih najboljih 11 i slazem se sa tim.
Mi prakticki i nismo dovodili stopera i napadaca jos jer Smajic i Salihovic imaju stelu. Nasteli se svako ljeto Salihovicu da se ujebe prelazni rok kako bi on bio 3. stoper, pa se drugi kartonira/povrijedi i on pola utakmica igra. Iako sjecamo se bio je rezerva u Slogi kada je Sloga bila Federalna.
Takodje Nalic je ispao smecar jer je ocito gurao Smajica, bez rezultata do besvjesti. Kakav je to tal bio? Nikad niko ne objasni. A lik zadnjih 10 utakmica izgubljene sezone mozda nije pustio 5-6 drugih juniora da odigraju postenu utakmicu.
Budimo pozitivni, kada Salihqovnic zavrsi fakultet Sloboda ce raspisati konkurs za doktora na neogranicen ugovor i sa maksimalnih 100 bodova ce pobjediti Salihqovnic. Plata ce biti negdje oko 5000 i Sloboda ce konacno imati klupskog doktora za sva vremena. Tada ce svi mediji da objave kako u Tuzli postoji pametan momak koji je zavrsio i medicinu i uspjesan je fudbaler koji je odigrao preko 1000 meceva za Slobodu.
Da se danas sjetim da J*** rod i porod čičkovom ulju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne zajebaji.katarakta je napisao/la:Ne zele Smajica, ali nemaju nista protiv Ristica iz Gornjeg Crnjelova, a od Rastoke su nesto ocekivali hahha
Ne valja nijedan.
Dobro momci kazu zato i jesmo tu gdje jesmo jer se dovedemo u ovakvu situaciju da nemas izbora.
A licno i personalno pravo je imat najomrazenijeg igraca u timu. E sad sto vjerovatno vecina ima isti osjecaj
Prije sam za Smajica nego za Ristica zato što je naš, ali ako je jednom plata Smajicu 4k a Risticu 2k, normalno da je Smajić omraženiji. Valjda moraš pokazati nešto više da bi imao duplo veću platu.katarakta je napisao/la:Ne zele Smajica, ali nemaju nista protiv Ristica iz Gornjeg Crnjelova, a od Rastoke su nesto ocekivali hahha
& $ ?
Jbga katarakta je guzni haver sa Sencom i Smajom, pa ga mora braniti logicno razumijem 
tuzlak1987 je napisao/la:Bosnjakovicu je Said igrao i u Slobodi i u Slogi. Toliko o osjecaju za igrace.
Salihović je zvanično doktor završio je fakultet nedavno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto vidis, sve se moze kad se hoce. A drugim studentima ko je kriv sto ne mogu poloziti anatomiju po 5-10 godina kada su glupi. Salihovic je pokazao kako se sve moze kada se fino organizuje vrijeme. Da je pametan to se zna, niz puta je pokazano na terenu gdje igra glavom, a ne nogama.Cikorija je napisao/la:
Salihović je zvanično doktor završio je fakultet nedavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.