I Nalicem, klasikica novinarskaCikorija je napisao/la:Jbga katarakta je guzni haver sa Sencom i Smajom, pa ga mora braniti logicno razumijem
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Auu, ako je još dobar sa Dinom Kikanovićem nezaboravna ekipa ponovo na okupu.MMA075 je napisao/la:I Nalicem, klasikica novinarskaCikorija je napisao/la:Jbga katarakta je guzni haver sa Sencom i Smajom, pa ga mora braniti logicno razumijem
Ovdje smo nekoliko puta o tome raspravljali. Bolidi su igraču koji nema ni 20 godina stavili metu na čelo, isti oni bolidi koji su Peru okrivili za prodaju utakmice protiv GOŠK-a. Ali ne, zasmetalo je Kozliću i družini što je Pero bio kapiten i po, borio se za svakog igrača na terenu i van terena i kao takav je zasmetao. I onda su ga uvjerili da je povrijeđen. Ako su svi loši, a jesu, onda isticat samo Smajića šta god uradio je bezveze.
Niko, niko, samo Sloboda
bhpremierliga12 je napisao/la:
Definitivno nemamo nista jace u ovom trenutku.
Slazem se al prije bi volio vidjeti Muratovica na krilu jer je Livancic skroz tanak mada znamo ono njegovo odigra 2 lose pa 3 bukne,sutra smo bez Abida Fejzica i Francuza,Pero mi je nesto sigurniji od Uzelca na stoperu al bi vise volio Uzelca sutra vidjeti cvrsci je i bolji je u skok igri jer ce nas Sarajevo u tom smislu pojesti
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima on 19 godina ali ima i platu kao da ima 30 godina (namjestenu od clana familije) tako da ga svako moze kritikovati kao da nema 19 godina jer ocito on treba biti 5 puta bolji od drugih juniora posto ima 5 puta i vecu platu koju sigurno ne bi ni u snu dobio u nekom drugom klubu u BIH.katarakta je napisao/la:Ovdje smo nekoliko puta o tome raspravljali. Bolidi su igraču koji nema ni 20 godina stavili metu na čelo, isti oni bolidi koji su Peru okrivili za prodaju utakmice protiv GOŠK-a. Ali ne, zasmetalo je Kozliću i družini što je Pero bio kapiten i po, borio se za svakog igrača na terenu i van terena i kao takav je zasmetao. I onda su ga uvjerili da je povrijeđen. Ako su svi loši, a jesu, onda isticat samo Smajića šta god uradio je bezveze.
Ne može prismrdit Maksimoviću i Hodzicu a opet je uvjek ispred njih.tuzlak1987 je napisao/la:Ima on 19 godina ali ima i platu kao da ima 30 godina (namjestenu od clana familije) tako da ga svako moze kritikovati kao da nema 19 godina jer ocito on treba biti 5 puta bolji od drugih juniora posto ima 5 puta i vecu platu koju sigurno ne bi ni u snu dobio u nekom drugom klubu u BIH.katarakta je napisao/la:Ovdje smo nekoliko puta o tome raspravljali. Bolidi su igraču koji nema ni 20 godina stavili metu na čelo, isti oni bolidi koji su Peru okrivili za prodaju utakmice protiv GOŠK-a. Ali ne, zasmetalo je Kozliću i družini što je Pero bio kapiten i po, borio se za svakog igrača na terenu i van terena i kao takav je zasmetao. I onda su ga uvjerili da je povrijeđen. Ako su svi loši, a jesu, onda isticat samo Smajića šta god uradio je bezveze.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Dragi novinaru sve bi to bilo uredu da on ima normalnu platu za nekog njegovih godina a ne kao da je veteran sa 500 utakmica za Slobodu, pa ono bezobrazno guranje njega preko havera Nalića i vrhunac svega šta neki dan reće najdrazi mu gol protiv Sarajeva... Njegov dajdza mu je metu prvi stavio najvise na celo..katarakta je napisao/la:Ovdje smo nekoliko puta o tome raspravljali. Bolidi su igraču koji nema ni 20 godina stavili metu na čelo, isti oni bolidi koji su Peru okrivili za prodaju utakmice protiv GOŠK-a. Ali ne, zasmetalo je Kozliću i družini što je Pero bio kapiten i po, borio se za svakog igrača na terenu i van terena i kao takav je zasmetao. I onda su ga uvjerili da je povrijeđen. Ako su svi loši, a jesu, onda isticat samo Smajića šta god uradio je bezveze.
Smajić je ubjedljivo najlošiji igrač u Slobodi sa velikom platom.Ko god da si mu samo mu pogledaj statistiku i vidjet ces da je mlohava chuna od igrača!A ti mozes govorit da je Messi samo sto ispadas smijesan...kakve meta na celo??pa igrac sa 19-20 god ako zna razvaljuje,ovaj nazalost nasu pojma nema!!katarakta je napisao/la:Ovdje smo nekoliko puta o tome raspravljali. Bolidi su igraču koji nema ni 20 godina stavili metu na čelo, isti oni bolidi koji su Peru okrivili za prodaju utakmice protiv GOŠK-a. Ali ne, zasmetalo je Kozliću i družini što je Pero bio kapiten i po, borio se za svakog igrača na terenu i van terena i kao takav je zasmetao. I onda su ga uvjerili da je povrijeđen. Ako su svi loši, a jesu, onda isticat samo Smajića šta god uradio je bezveze.
DRŽAVA TUZLA!!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Jesi ti katarakta simpatizer slobode il smajica i familije???
Wtf ba vise
.
Dajdzin je "projekat", kud ga fulham dzaba ne uze bar
Wtf ba vise
Dajdzin je "projekat", kud ga fulham dzaba ne uze bar
-
Sariel1987
- Kontakt:
I ako mozes ha saznas izbaci nam prvih 11za sutra cisto da znam

@njojo vam, daj mi takvog u PLBiH što razvaljuje s 19-20. Najbolji igrači u ligi oni što su prešli 30. Sariel, ne znam sastav, nisam se bavio ovih dana Slobodom nit sam pričao s kim.
Pretpostavljam: Lakić, Jusić, Ivetić, Al. Bekić, Pršeš, Hodžić, Maksimović, Bekrić, Livančić (Mujagić, Muratović), Ristić, Am. Bekić (Smajić)
Pretpostavljam: Lakić, Jusić, Ivetić, Al. Bekić, Pršeš, Hodžić, Maksimović, Bekrić, Livančić (Mujagić, Muratović), Ristić, Am. Bekić (Smajić)
Zadnja izmjena: katarakta, dana/u 26 okt 2019, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Niko, niko, samo Sloboda
Ne znam kako ćemo na kraj izać s njihovim fajterskim veznim redom, Gavrićem i Rahmanovićem. Tu će morat Hodžić igrat, jer ne vidim nikog drugog, ali se bojim njegove naivnosti i eventualnih kartona. Momci će bit nabrijani 100 posto, treba dat podršku jer nam gori pod nogama
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ako je gavric fajter ja sam remi bonjaski
-
Slobodaszasvavremena
- Kontakt:
I Lakic se danas povrijedio na treningu kazu da nije nista ozbiljno,ali ima sanse da sutra i mali Mehic upise nastup zato sto su obojica povrijedjena
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Dok se mi ovdje sprdamo, sutrasnjim remijem ili porazom, postajemo najozbiljniji kandidat za ispadanje. Bice mrtva trka sa velikoooom Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
Svaka nam cast
Svaka nam cast
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- marseille_unique
- Kontakt:
Svojim ocima sam gledao poslije poraza od TCity kako je
Miljenko provociro nas 20 30 navijaca koji smo jos bili na tribini
pokazivajuci srednji prst i kako voli pare. Al moze u nas sve
.
Nevezano, zivo me interesuje, sta se krije iza ostavke Azmiru, ako iko zna, a pod dva, je sam li lud kad kazem da je prodao
Utakmicu zadnje kolo Radniku, da pobijede tri nula na Tusnju.
.
Nevezano, zivo me interesuje, sta se krije iza ostavke Azmiru, ako iko zna, a pod dva, je sam li lud kad kazem da je prodao
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Jeste, Milenko je prodao utakmicu Radniku da pobijede 3-0. Iako nije bio trener te ekipe već više od mjesec, unaprijed je naplatio te pare i ekipa je to ispoštovala. Baljić tu nije mogao ništa.marseille_unique je napisao/la:Svojim ocima sam gledao poslije poraza od TCity kako je
.
De ljudi okanite se pisanja na našoj temi o onom projektu koji će propast ubrzo, i ohladite malo za Milenka, smarate s nebulozama.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zapet dns,sve osim poraza nije lose.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Zbog Muratovića je otišao Bošnjaković iz TC.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Svaka castmarseille_unique je napisao/la:Svojim ocima sam gledao poslije poraza od TCity kako je
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.