Mrzi ba i Wawasa,ne voli svicarce.Konta da su svicarski teniseri albanci kao i u fudbalu,velika je srbenda u pitanjudelinjo je napisao/la:za to i govorim ....ali pazi evo jedan post u njegovom stilu ....BosniaBoston je napisao/la:Ima al za fudbal cak stavise jako solidan.O ostalim sportovima nema blagedelinjo je napisao/la:ma sto je najgore ima on znanja ,ali ne mozes ti sa njim diskutovati odmah seljacki neki nastup ima ...kazes mu upravu si i prekskocis kloca
HJOJJJ cuj Federer goat![]()
![]()
![]()
![]()
hjojjjj Endi ima GS titule
![]()
![]()
![]()
![]()
sta ce Federer guzi Mirku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hjojjjjjjjj da hoda na 4 ne moze biti goat taj deda
![]()
![]()
hjojjjjjj Wawrinka bolji od njega
![]()
![]()
hhjojjjj pa i Wawrinka pobjedi Novaka ...
![]()
![]()
![]()
![]()
hjojjjjj vaznije dobiti Novaka nego osvojiti turnior ....Hjojjjjjj da je samO NoKVAK malo mladji...joj da je Novaku konkurencija od prije i naravno ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: ATP Tour
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma dabogda da on bilo sta konta ali eto 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Jeste se popalili djedovi ljubitelji... 
Ubio vas Rafa brat argumentima.
Nemoj da Shevchet počne iznositi brojke, pa da zatvaramo kafanu za večeras.
Neka vas, još malo se možete kofrčiti, ali neće to dugo, još max 10-11 mjeseci.
Rafa brat malo to nekad sirovo napiše, to jest, ali ima istine velike u tome šta priča.
Malo ste se digli nakon par pobjeda, a djed u 7 prošlih GS ima bolan 1 mršavo finale i 1 polufinale, ostalo je nivo Dimitrova, Bautiste i sl!

Nemoj da Shevchet počne iznositi brojke, pa da zatvaramo kafanu za večeras.
Rafa brat malo to nekad sirovo napiše, to jest, ali ima istine velike u tome šta priča.
Malo ste se digli nakon par pobjeda, a djed u 7 prošlih GS ima bolan 1 mršavo finale i 1 polufinale, ostalo je nivo Dimitrova, Bautiste i sl!
Ma tebra vjeruj da smo gori ti ja i japa sto se raspravljamo s mentolima.. Delinja moram napominjat na mec s RG frajer i ne zna da je Rodja tu ispusio kitu a Bostonu nije za zamjeriti frajeru je ispran mozak..Zamisli navijas za Barcu koja dozivljava fijasko u LP, za Zeljanu koja se bruka po ovoj nasoj ionako cemernoj ligi pa onda na kraju krajeva za Rogera koji igra da uzima pare i ove manje turnire a na slemovima ga pucaju Stefanosi i Grigori..nikoneznanovic je napisao/la:Jeste se popalili djedovi ljubitelji...
Nemoj da Shevchet počne iznositi brojke, pa da zatvaramo kafanu za večeras.![]()
![]()
Malo ste se digli nakon par pobjeda, a djed u 7 prošlih GS ima bolan 1 mršavo finale i 1 polufinale, ostalo je nivo Dimitrova, Bautiste i sl!![]()
Da stvar bude jos gora pisu se kao neki ciljevi sta bi mogao Fedja uzeti.. Alo hoce ljudi i AO i WB hahaha.. pa to ni Roger u prajmu ne bi ocekivao pored zivog Rafe u Novaka.. I za kraj hvataju se za zadnjih par meceva a bolidosi i dalje ne kontaju da je Rafaelo bar STIZAO do meceva sa Fedjom nije bjezao kosto starkelja bjezi od njeg.. H2H je tu gdje jeste i on ce uvijek pokazivat ko je jaci igrac bio.. Mastersi su daleko na strani bika jos samo ti slemovi da se izjednace. Boje se Fedtardovi i to je ocigledno i ptice na grani to vide. Sracka je u tangicama vidi se. Ali hajde decki ima Bazel jel' i Halle pa Boze moj i to su turniri (nebitni
Molimo te samo nemoj iznositi brojke sa ATP i ATP race iste
Ali haj sve ali BosnjoBoston komentarise necije znanje o sportu, lik u glavi drvo ima
Ali haj sve ali BosnjoBoston komentarise necije znanje o sportu, lik u glavi drvo ima
Ali pazi njihovih argumenata, babuka goat, babukine kujice, elegancija, babuka goat, goat babuka, hejteri sic, sic hehehe...to su ti argumenti
Prvo je bilo 3 razlike u Slemovima sad je opet sracka u tangicama jer je Rafaelo na -1. Pa se sad jadnici vade na zadnjih par meceva hahahaha..pa sta smo mi onda trebali ovdje pisati kad je Rafa konstantno silovao starca? Ako im ova godina nije pokazala ko je najbolji onda ne znam koja ce. Finale AO titula RG polufinale WB titula US. To Fedtardovi trenutno mogu samo sanjati.japa je napisao/la:Ali pazi njihovih argumenata, babuka goat, babukine kujice, elegancija, babuka goat, goat babuka, hejteri sic, sic hehehe...to su ti argumenti
Haj ako nista bar im je zbog ovih par pobjeda Federera zadnjih godina H2H odjednom postao relevantniji nego sto je bioNadalRafa je napisao/la:Prvo je bilo 3 razlike u Slemovima sad je opet sracka u tangicama jer je Rafaelo na -1. Pa se sad jadnici vade na zadnjih par meceva hahahaha..pa sta smo mi onda trebali ovdje pisati kad je Rafa konstantno silovao starca? Ako im ova godina nije pokazala ko je najbolji onda ne znam koja ce. Finale AO titula RG polufinale WB titula US. To Fedtardovi trenutno mogu samo sanjati.japa je napisao/la:Ali pazi njihovih argumenata, babuka goat, babukine kujice, elegancija, babuka goat, goat babuka, hejteri sic, sic hehehe...to su ti argumenti
Kae BosnjoBoston da imam znanje o fudbalu, a znate zasto to kaze? Zato sto sam rekao da je Messi bolji igrac od Ronalda a on navija za njega i Barcelonu pa sam mu tu znalac a za tenis i ostalo eh tamo mu nisam na strani ljubimaca eh tu vec nisam znalac tu sam nemac pojma
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako mi se gadi ovo kad stave mec nekog drveta prije big 3,svaki put po 3 sata traje
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
jak ti ovaj grk Rafaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prestize babuka medu na rejsudelinjo je napisao/la:jak ti ovaj grk Rafaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
kaze Rafan da je Grk veliki favorit u ovom mecuBosniaBoston je napisao/la:Prestize babuka medu na rejsudelinjo je napisao/la:jak ti ovaj grk Rafaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
gledaj levata al se raduju pobjedi sunce ti poljubim HAHAHAHAHAH kakvi likoviii
Cestitke Gerijatricaru na osvojenom Bazelu vjerovatno , veliko dostignuce jel

Cestitke Gerijatricaru na osvojenom Bazelu vjerovatno , veliko dostignuce jel
priznaj pickice da si se nadao pobjedi grkcaNadalRafa je napisao/la:gledaj levata al se raduju pobjedi sunce ti poljubim HAHAHAHAHAH kakvi likoviii![]()
![]()
Cestitke Gerijatricaru na osvojenom Bazelu vjerovatno , veliko dostignuce jel![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto je najgore nekad je ovaj nadal postovao Fedexa,a sad se ne gasidelinjo je napisao/la:priznaj pickice da si se nadao pobjedi grkcaNadalRafa je napisao/la:gledaj levata al se raduju pobjedi sunce ti poljubim HAHAHAHAHAH kakvi likoviii![]()
![]()
Cestitke Gerijatricaru na osvojenom Bazelu vjerovatno , veliko dostignuce jel![]()
![]()
ubi nam Rafana mrznja
joj sta radi ovom grckom prevarantu .....dijete ce poginuti

joj sta radi ovom grckom prevarantu .....dijete ce poginuti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hahahaj sta ti je jazavicaru ko da me boli kita za nebitnim turnirimadelinjo je napisao/la:priznaj pickice da si se nadao pobjedi grkcaNadalRafa je napisao/la:gledaj levata al se raduju pobjedi sunce ti poljubim HAHAHAHAHAH kakvi likoviii![]()
![]()
![]()
@BosniaBoston ne kazem da ga ne postujemm..al ovo sto vas dvojica trojica pisete ovdje je u najmanju ruku zalosno
naravno nebitan je jer ne igra prasinar ...a svakako ce dobiti svoju dozu u Parizu kako je i navikao zadnjih godina

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hahhaha pa fathera ne zanimaju nebitne 500ice a ni Djokaru kako vidim.. Pravo jak turnir protivnik u finalu DeMinaur hahahahha..Malo jaci igrac od Damira naseg..Uzivajte par dana i onda povratak u misije rupiceeedelinjo je napisao/la:naravno nebitan je jer ne igra prasinar ...a svakako ce dobiti svoju dozu u Parizu kako je i navikao zadnjih godina![]()
pa ti si svrsavao na ovog grka pricao kako je jak,kako ce razbiti babuku,odrzati mu cas tenisa ...sad odjednom ni on ne valja....kad ga babuka nalupa 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.