Ne zanimaju zato igra Barcelonu otkad zna za sebeNadalRafa je napisao/la:hahhaha pa fathera ne zanimaju nebitne 500ice a ni Djokaru kako vidim.. Pravo jak turnir protivnik u finalu DeMinaur hahahahha..Malo jaci igrac od Damira naseg..Uzivajte par dana i onda povratak u misije rupiceeedelinjo je napisao/la:naravno nebitan je jer ne igra prasinar ...a svakako ce dobiti svoju dozu u Parizu kako je i navikao zadnjih godina![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: ATP Tour
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la:Ne zanimaju zato igra Barcelonu otkad zna za sebeNadalRafa je napisao/la:hahhaha pa fathera ne zanimaju nebitne 500ice a ni Djokaru kako vidim.. Pravo jak turnir protivnik u finalu DeMinaur hahahahha..Malo jaci igrac od Damira naseg..Uzivajte par dana i onda povratak u misije rupiceeedelinjo je napisao/la:naravno nebitan je jer ne igra prasinar ...a svakako ce dobiti svoju dozu u Parizu kako je i navikao zadnjih godina![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Federer je dosao na nivo kada se slavi trijumf u 500ici, nema se tu sta puno zakljucivati i komentarisati, pametnom je dovoljno da sve skonta na osnovu spomenutog 
Ovaj Barcelonu, a ovaj drugi Tokyo gdje nije imao top20 igracaBosniaBoston je napisao/la:Ne zanimaju zato igra Barcelonu otkad zna za sebeNadalRafa je napisao/la:hahhaha pa fathera ne zanimaju nebitne 500ice a ni Djokaru kako vidim.. Pravo jak turnir protivnik u finalu DeMinaur hahahahha..Malo jaci igrac od Damira naseg..Uzivajte par dana i onda povratak u misije rupiceeedelinjo je napisao/la:naravno nebitan je jer ne igra prasinar ...a svakako ce dobiti svoju dozu u Parizu kako je i navikao zadnjih godina![]()
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Navijaju Švicarci više nego vas dvojica...
Ovi misle da je finale WB bilo, toliko se raduju!

Neka malo radosti i djedu, nakon sezone u kojoj ga je tamburao ko je stigao!
Sad će pravi GOAT to slavlje utišati!
#bik #Parera
Sad će pravi GOAT to slavlje utišati!
#bik #Parera
narvno,bice nam zao da ne osvoji neki turnir ...cuj ti budala drago nam ako osvoji neki turnir...nista ukinuti ove turnire nema smisla kad nije cilj osvojiti isti ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Voli sivonja da utisa krajem sezone sto dokazuje mnostvo osvojenih pariskih mastersa i WTFanikoneznanovic je napisao/la:Navijaju Švicarci više nego vas dvojica...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad će pravi GOAT to slavlje utišati!![]()
![]()
#bik #Parera
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da, velika 0 na kraju sezone za Rafu.
Idemo Roger po još jednu titulu
P.S.
Zamisli ti kakav kompleks Federer ljudima stvori kad ga komentarišu više navijači rivala nego sopstveni u pokušaju da mu po ko zna koji put degradiraju uspjeh
Kakvi paćenici
Idemo Roger po još jednu titulu
P.S.
Zamisli ti kakav kompleks Federer ljudima stvori kad ga komentarišu više navijači rivala nego sopstveni u pokušaju da mu po ko zna koji put degradiraju uspjeh
Kakvi paćenici
Japa koji se 10 godina bruka po forumu, kojem, i dan danas na svaku napisanu rečenicu mozes naci rečenicu kojom se demantuje jer, jbo karakter ako nije labilan i jbo onog ko ne mijenja mišljenje, onog ko je o Wengeru pisao kao o ocu, o Kryhowiaku kao Makelelu, a onom Francuzu iz Monaka kao o Nedvedu, on drži lekcije ovdje o jednom Rogeru Federeru i raščlanjuje forumaše po znanju.
Definitivno je sudnji dan sve bliže, a on je dokaz.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 okt 2019, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
vodi ga tamo na temu juveta,sevapa ces zaraditi majke miPogba je napisao/la:Japa koji se 10 godina bruka po forumu, kojem, i dan danas na svaku napisanu rečenicu mozes naci rečenicu kojom se demantuje jer, jbo karakter ako nije labilan i jbo onog ko ne mijenja mišljenje, onog ko je o Wengeru pisao kao o ocu, o Kryhowiaku kao Makelelu, a onom Francuzu iz Monaka kao o Nedvedu, on drži lekcije ovdje o jednom Rogeru Federeru i raščlanjuje forumaše po znanju.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nije to bitno....samo GS je bitan ovo ostalo ne treba igrati.....kaze japa tako ja mu vjerujem !!!!!!ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije poenta u tome zao ili drago, vec je poenta u slavlju i davanju na znacaju istom turniru, znaci znas da ne moze meda kada se slave Halle i Basel. A sto se Nole tice pa ja ne znam prije ovoga kada je on zadnji put igrao Tokyo? A za Nadala pa naravno da igra Barcelonu samo sto evo ja kao neko ko ga simpatise nemam pojma ni da igra taj turnir dok se ne pojavi negdje ta tradicionalna vijest Rafa osvojio Barcelonu, dakle nisam siguran da li sam ikad mec odgledao tog turnira a kamoli komentarisao i slavio tu realno ne bas znacajnu titulu. Ok turnir ko turnir svaki je bitan ali hajmo biti realni ti turniri su tu vise ko ukras pored ovih vecih turnira nesto kao liga kup u engleskoj.
Ovaj Pogba je klaun bas kao i ljubimac mu po kojem nosi ime. Pa genije nadji bilo kojeg forumasa sa duzim stazom pocevsi od sebe (ako spadas u te) i trazi si postove od ranije i uporedi ih sa ovim danas pa kada nadjes nekoga ko isto misli javi mi se. Ej yebote ostvareni ljudi 50+ godina, profesori, intelektualci, doktori, mijenajju misljenje i genije nasao mene prozivati jos spominje fudbalere i za kojih dan danas garantujem da bi u Arsenalu bili bolji od onih koji su dosli umjesto njih a u drugim ekipama se nisu ostvarili (dakle nisam promijenio misljenje) i to mu je neki argument za nesto
Interesantno je da kao i na temi EPL uvijek isti bolidi traze moje postove a nijedan pazi NIJEDAN od njih nikada nije htio da izvuce svoje postove od ranije
Ne bi me cudilo da su toliko bolesni da su ih iskopali i obrisali

Ovaj Pogba je klaun bas kao i ljubimac mu po kojem nosi ime. Pa genije nadji bilo kojeg forumasa sa duzim stazom pocevsi od sebe (ako spadas u te) i trazi si postove od ranije i uporedi ih sa ovim danas pa kada nadjes nekoga ko isto misli javi mi se. Ej yebote ostvareni ljudi 50+ godina, profesori, intelektualci, doktori, mijenajju misljenje i genije nasao mene prozivati jos spominje fudbalere i za kojih dan danas garantujem da bi u Arsenalu bili bolji od onih koji su dosli umjesto njih a u drugim ekipama se nisu ostvarili (dakle nisam promijenio misljenje) i to mu je neki argument za nesto
Interesantno je da kao i na temi EPL uvijek isti bolidi traze moje postove a nijedan pazi NIJEDAN od njih nikada nije htio da izvuce svoje postove od ranije
Aha, nisam to znao, sad znam, pa onda mi nije jasno zasto se ne igraju samo ta 4 turniradelinjo je napisao/la:nije to bitno....samo GS je bitan ovo ostalo ne treba igrati.....kaze japa tako ja mu vjerujem !!!!!!ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
Evo sacu ja provjeriti samo dok nadjem broj Federerovih trofeja u Rimu, Monte Carlu i na Olimpijskim..ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
ma eto ljudi budale igraju....ronaldo99 je napisao/la:Aha, nisam to znao, sad znam, pa onda mi nije jasno zasto se ne igraju samo ta 4 turniradelinjo je napisao/la:nije to bitno....samo GS je bitan ovo ostalo ne treba igrati.....kaze japa tako ja mu vjerujem !!!!!!ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
ali on i dalje ne kapira da se mi radujemo sto je blize magicnoj brojci 109 nego turniru kao turniru....ali haj ti to objasni...uostalom nije jos ni osvojio ,ima jos jedan mec
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 26 okt 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisu li do prije koju godinu to bile tvrdnje Federeroljubaca? Nista Masters, nista h2h, nista olimpijske mosa GS? Osim sto su zaludjeni jos su poceli i da lazudelinjo je napisao/la:nije to bitno....samo GS je bitan ovo ostalo ne treba igrati.....kaze japa tako ja mu vjerujem !!!!!!ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
Kako im se popisa usta s ovimjapa je napisao/la:Evo sacu ja provjeriti samo dok nadjem broj Federerovih trofeja u Rimu, Monte Carlu i na Olimpijskim..ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
@delinjo tebra ne brukajj se vise, nisi znao za mec na RG, maloprije pises da sam rekao da ce Tsitsi razbit Fedju a cini mi se da sam napisao da mozda Tsitsi odluci drugacije tj. da pomrsi racune Fedji. Naravno da je bio favorit4, to je jedini iole ozbiljan protivnik. Dalje Barcelonu i Basel poredit ne mozes druze pogledaj ko godinama igra na tim turnirima, publika, mecevi i znacaj. Al posto nisi neki znalac oprastam ti ..
Za @BosniaBoston nemam rijeci frajeru je ispran mozak kako sam i rekao..Spominje covjek kraj godine a Rafaelo uze US prije mjesec sunce ti poljubim svi se razbjezali u misije rupice..Kakvi mongoloidi..Pa jel vas sramota eto ja vas pitam poslije onog izdanja od WB pa sve do danas, ukljucujuci Cincy i US da pisete ovakve nebuloze i dizete ovaj Bazel i ove pobjede toliko..Mene bi sramota bilo fakat. Alo dozovite se, slemovi ove godine Rafaelo 2 Fedja 0.
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Rafa je odigrao ovu sezonu, što djed neće odigrati još 3 sezone da igra, pa da ih sve sabere...
Tako da Rafa ide na preostale turnire šmekerski lagano, onako kako pravom GOAT-u i pristaje.

Hvala i prijatno!
Tako da Rafa ide na preostale turnire šmekerski lagano, onako kako pravom GOAT-u i pristaje.
Hvala i prijatno!
japa je napisao/la:Evo sacu ja provjeriti samo dok nadjem broj Federerovih trofeja u Rimu, Monte Carlu i na Olimpijskim..ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
Pa cek jesam ja lud ili sta, ovdje se prica kako ide kraj godine i da ce Rafa to sve pomesti, pa ja pitam kako je inace do sada bilo u Parizu i Londonu, jel Rafa inace pomete konkurenciju ili sta.
Niko ovdj ne osporava Rafu na sljaci niti je kad rekao da Rafa tu nije favorit broj 1 protiv svakog tenisera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.