FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 14:55

Eto vi znate ko je i sta je prosao,vjerovatno sam prosao sa Sarajevom sto vi pljuvaci necete nikad,cuj ovog famozni sjever ti da si pravi navijac Sarajeva to nikad nebi rekao,jesi li ikad al iskreno na bilo koje gostovanje otisao i bodrio svoj tim 90 minuta pa tako nesto palamudis ovdje,evo vas 2 ste najveci navijaci a stadiona ocima niste vidjeli,ja bi najradje organizovao jednu kaficu sa vama bas me onako zanima na sta licite,evo nas par cemo doci dodjite i vi cisto da se upoznamo i sve u facu jedni drugim da kazemo,posto se izjasnjavate kao veliki navijaci!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 15 nov 2010, 15:01

Meni je dovoljno procitati komentare i odmah mogu znati ko je redovan na Kosevu! ;)

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 15 nov 2010, 15:03

boccaccio je napisao/la:
prigoda je napisao/la:Mrtvi kralju, za nekoga ko ne navija za Sarajevo previše si zapjenio. Budi ka i drugi štrumfovi, ujedaj, provociraj... Zaslužili smo to, ali ne predstavljaj se kao neko kome je stalo do FKS!
Ali Kralj nije Zeljin navijac...i jos nesto,ne ujedaju i ne provociraju svi strumfovi...nemoj tako
Ma pregledaš mu postove na par tema i odmah znaš s kim imaš posla. Nebitan lik, nije naš navijač i treba ga ignorisati. Ne znam što se pale ovi moji na njegovo pisanje.
A što se tiče ovog prozivanja od strane vas štrumfova ne mislim niša loše. Zaslužili smo, tako da nemamo pravo da se ljutimo. Da je kontra situacija 90% mojih s ove teme bi isto pisalo na vašoj temi. I pametovalo kao što vi sada radite tako da mi to ne smeta!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 15 nov 2010, 15:04

Koji su sponzori htjeli uplatiti novac?Hajde nek neko kaže.Šuplja je to velika, trla baba dlan da joj prođe dan,nego da vidimo koga za predsjednika.Dosta više prepucavanja ko je kriv a ko ne,**** i Baljka i sve ostale a klub tone li tone.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 nov 2010, 15:08

nisam u toku pa me zanima kakav je to stav hz u vezi svega?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 15 nov 2010, 15:09

pitar-istok je napisao/la:Koji su sponzori htjeli uplatiti novac?Hajde nek neko kaže.Šuplja je to velika, trla baba dlan da joj prođe dan,nego da vidimo koga za predsjednika.Dosta više prepucavanja ko je kriv a ko ne,**** i Baljka i sve ostale a klub tone li tone.

Tako je pitarcino sve otjerati od portira,pa do predsjednika postaviti nove ljude ,ima valjda jos postenih,a onda laganini do mjesta koje nas vodi u Evropu! :idea:

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 15 nov 2010, 15:10

dr.van nostrand je napisao/la:
farek je napisao/la:Evo brate ja nisam ni ultras ni clan udruzenja ni bordo prijatelja, hajd mi ti objasni onda citavu situaciju od recimo odlaska sumana pa do danas. Ili posto si dobro upoznat sa situacijom od prije objasni mi od 1998 pa do danas sta se to sve desavalo sto neznamo a ti i jos par ljudi znate. Nije provokacija nikakva. Mozes i na PM a mozemo i kafu popit.
takodjer i ja se pridruzujem molbi...ja nisam niti kakav balavac , niti sam clan ijedne grupe niti icega...idem na sjever , gledam tekme , navijam i naravno pratim situaciju sa strane... pa eto onda ( skroz dobronamjerno) molim vas , de mi vi insajderi objasnite situaciju
@kralj je mrtav, padobranac i ostali

Vidim da ste se pravo raspisali da nam odgovorite sto samo dokazuje kakvi ste navijaci i kolko ste upuceni, samo dolazite ovdje da bacite kost i da provocirate pa se onda nasladjujete.
HVALA VAM NA ODGOVORU
...JA SAM SARAJEVO...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 15:11

PIRKE33 je napisao/la:Zalosno je samo sto kad smo imali pravog covjeka za predsjednika (Gracica), nismo ga zastitili od lopova, nego smo iste pustili da ga otjeraju.
ma jok druze Blekic i BP su ga otjerali a Baljak je zelio da on osztane al nije nista mogao jer je on kako kaze ikebana samo!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 nov 2010, 15:11

Saraj'vo ce biti sve ostalo ce proci !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 nov 2010, 15:12

samo sarajevo je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Zalosno je samo sto kad smo imali pravog covjeka za predsjednika (Gracica), nismo ga zastitili od lopova, nego smo iste pustili da ga otjeraju.
ma jok druze Blekic i BP su ga otjerali a Baljak je zelio da on osztane al nije nista mogao jer je on kako kaze ikebana samo!
hajde ti meni reci sto ste napravili belaj prosle godine i sto ste se smirili? ocigledno da se nista nije promjenilo?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 15:12

Megamon je napisao/la:Ha,koprca se ovaj mirza.Neces dokle hoces u to budi siguran.Strpljiv sam ja.Cekat cu i 10 godina ako treba samo da se iz ovoga izvucemo

mirza ti si najslabija karika,povedi punca i baljka pa osnujte fk nahorevo.To je za tebe

Sta ti bolan znas. Nesto vazis ti non-stop po ovoj temi,a pojma s pojmom nemas i ljudima dajes dezinformacije.
Mirza ostani! Hvala Bogu vidim da dosta navijaca pocinje shvatati trenutnu situaciju.
Al eto po ovakvima(tipa ovog hairlije) FKS izgleda ima samo navijace na sjeveru...

Najjaci njegov zakljucak - ako nemaju za virsle,pa kako ima airmax? Pa kralju dosta njih je igralo u inostranstvu,mladji vjerovatno su tu s roditeljima,onda ima i igraca iz Sarajeva,koji imaju tu familije i sl.
NON MOLLARE MAI

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 nov 2010, 15:16

Alen Škoro je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ha,koprca se ovaj mirza.Neces dokle hoces u to budi siguran.Strpljiv sam ja.Cekat cu i 10 godina ako treba samo da se iz ovoga izvucemo

mirza ti si najslabija karika,povedi punca i baljka pa osnujte fk nahorevo.To je za tebe

Sta ti bolan znas. Nesto vazis ti non-stop po ovoj temi,a pojma s pojmom nemas i ljudima dajes dezinformacije.
Mirza ostani! Hvala Bogu vidim da dosta navijaca pocinje shvatati trenutnu situaciju.
Al eto po ovakvima(tipa ovog hairlije) FKS izgleda ima samo navijace na sjeveru...

Najjaci njegov zakljucak - ako nemaju za virsle,pa kako ima airmax? Pa kralju dosta njih je igralo u inostranstvu,mladji vjerovatno su tu s roditeljima,onda ima i igraca iz Sarajeva,koji imaju tu familije i sl.
Jesi shvatio da te niko ne uzima za ozbiljno.Pogledaj koliko se samo navijaca slaze sa mojim misljenjem.Eto ti mirza vodi ga kuci.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 15:20

Kao prvo necu kao pojedini da se osvrcem na postove ovih sto bacaju kost da se pokrvimo ovdje jer nisu vrijedni ni jednog slova koje bi napisao,sve sto imaju reci neka dodju i neka kazu na stadionu i kako kazu posto ima nas tim jos navijaca osim onih na istoku i sjeveru samo boze moj ja ih nesto ne vidim ni na gostovanja ni na Kosevu,a bi pisite samo sebi postove bas smo se iznervirali! A ovom iznad sto kaze Mirza ostani jel to isti onaj jad sto juce kaze odlazi nakon Vleza,njemu sve ovo ne treba,pa danas kaze gledace me jos dugo haha mi smo unaprijed znali koje on namjere ima! ALENE SKORO iza Mirze stoje njegovi veliki rezultati i ja mislim da bi trebao ostati al pitanje je gdje!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 15 nov 2010, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 15 nov 2010, 15:20

Komsije pa ovdje kod vas na forumu .ebo lud zbunjenog ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 15:20

Megamon je napisao/la:

Jesi shvatio da te niko ne uzima za ozbiljno.Pogledaj koliko se samo navijaca slaze sa mojim misljenjem.Eto ti mirza vodi ga kuci.

Kojih navijaca bolan? onih sto ti vidis?
Nemam se ja sta s tobom raspravljati,dzaba tebi govorit,pokusat te usmjerit na pravi put,nema hajra...
NON MOLLARE MAI

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 15 nov 2010, 15:21

Gje su ti navijaci :oops: !,daj molim te, pa ako si bio na Kosevu protiv Drine,a nisi jer vidim da pojma nemas odmah bi poludio na Mirzinu izjavu da mu placenici zvizde :x , a zvizado mu je citav stadion. :o .Kakav je to covjek koji kaze, kako toboze djeca za njim placu da ostane :oops: ,pa tim se sluzio i hodza u emisiji 60 min.,i dovodio od djevojcice drugarice da placu za njim :idea: .Ako je iko placao to je Mirza jer je doveo 5-6 momaka na istok da ga onako sa klipacama podrze. Mirza odlati **** ti Baljak mamu! :x

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 15:22

ALENE SKORO dodji na gostovanje i na Kosevo pa da vidimo cije je misljenje zastupljeno vise dodji i deri se iz mozga sad protiv Veleza MIRZA OSTANI pa isto to uradi i na Kosevu sta te boli taki kad ste u vecini :shock: haha lik je pravi pokemon izadji iz g.... zalizanom amateru i kriminalci koji se petlja sa svakim!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 15:24

Najjaci njegov zakljucak - ako nemaju za virsle,pa kako ima airmax? Pa kralju dosta njih je igralo u inostranstvu,mladji vjerovatno su tu s roditeljima,onda ima i igraca iz Sarajeva,koji imaju tu familije i sl.[/quote]

Jesi shvatio da te niko ne uzima za ozbiljno.Pogledaj koliko se samo navijaca slaze sa mojim misljenjem.Eto ti mirza vodi ga kuci.[/quote]
ma jok ba ove sto nevidimo na te smo mislili hahahah

Kojih navijaca bolan? onih sto ti vidis?
Nemam se ja sta s tobom raspravljati,dzaba tebi govorit,pokusat te usmjerit na pravi put,nema hajra...[/quote]
ma jok ba ove sto ne vidimo hahah

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 15:25

samo sarajevo je napisao/la:Kao prvo necu kao pojedini da se osvrcem na postove ovih sto bacaju kost da se pokrvimo ovdje jer nisu vrijedni ni jednog slova koje bi napisao,sve sto imaju reci neka dodju i neka kazu na stadionu i kako kazu posto ima nas tim jos navijaca osim onih na istoku i sjeveru samo boze moj ja ih nesto ne vidim ni na gostovanja ni na Kosevu,a bi pisite samo sebi postove bas smo se iznervirali! A ovom iznad sto kaze Mirza ostani jel to isti onaj jad sto juce kaze odlazi nakon Vleza,njemu sve ovo ne treba,pa danas kaze gledace me jos dugo haha mi smo unaprijed znali koje on namjere ima! ALENE SKORO iza Mirze stoje njegovi veliki rezultati i ja mislim da bi trebao ostati al pitanje je gdje!

Sta si ti bolan znao. Kako ne stoje rezultati? Prosle godine kad je dosao,ekipa je bila u rasulu,SVI navijaci(nasi naravno) su govorili da je bolje da ne odemo u Evropu. Tako da se nismo previse ni trudili,realno.
Sad - treci sa ovakvim okolnostima,situacijom? Nakon toliko vremena se ni bodu vise nismo radovali na gostovanjima,trazili smo svaki put pobjede,pa derby, i imas obraza tako pricati?
NON MOLLARE MAI

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 15:25

pozdrav,

da malo vise svjetla bacimo :), kao prvo ne osvrcite se na ove trolove i likove koji su u kontri radi kontre, ne nasjedajte njihovim glupanskim pricama, osnovni fokus je tjeranje pomenute cetvorke, blekic kao pojedinac uopste nije bitan u kontekstu cijele price, doci ce neko drugi ali ovaj put ide se do kraja, do odstranjivanja ovih parazita iz kluba. varesanovic je u ovoj prici nebitan, tj. bitan je toliko koliko mu njegov punac puni glavu, a sve u svrhu podrske ovim navedenim uhljupima, mislim da je bio iskren kad je htio odsutpiti nakon veleza ali tek on svojom glavom ne misli ;) .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, fks74, GIBRA, Google Adsense [Bot], haris004, Kyle88, Lecler, mire971, mosarajvosa83, PingoFTW, Vanja8, ŠTA_JE i 132 gosta.