Strmkapa jbo te jack ljusti lozu domace je najbolje

Jeste, ali morali su oni omesti zadnjeg igraca Celika. Da nisu krenuli, vjerovatno bi i zadnji igrac Celika istrcao do kraja za Cosicem i onda automatski nije vise mat pozicija. Mada je mali Cosic svjez s obzirom da je usao u 60+ minuti i takodjer brz.Laznjak je napisao/la:Cestitke Velezu. Gledam zadnju kontru za 2:0. Dva igraca citavu kontru su ispred lopte, jedino ispravno je bilo da Cosic sam zavrsi akciju.
Hvala brato. Ma vjeruj da je meni rezultat nebitan,ono ne mogu reci nebitan ali libo me rackuConvicts1988 je napisao/la:Iskrene čestitke rođeni. Sretno dalje u nastavku. Veliki pozdrav za bratu staru ojebinu pastrmku![]()
stanje Slobode danas će biti vaše stanje za sezonu, dvijeEnigma je napisao/la:Taljenje celika uspješno zavrseno next slobodarka karnut je u Mostaru i aBd izgasiti je
Kako je tebi Velež trn u oku sine. Pa crkni bola, dobro nam je i bicemo najboljiLuisCarlo je napisao/la:stanje Slobode danas će biti vaše stanje za sezonu, dvijeEnigma je napisao/la:Taljenje celika uspješno zavrseno next slobodarka karnut je u Mostaru i aBd izgasiti je
hahahha, a idi blećino propali ste kao aluminijski kombinat.LuisCarlo je napisao/la:stanje Slobode danas će biti vaše stanje za sezonu, dvijeEnigma je napisao/la:Taljenje celika uspješno zavrseno next slobodarka karnut je u Mostaru i aBd izgasiti je
Mi brato ovo prolazimo nonstop. Svake godine isto. Ok, bila je i kod vas loša situacija ali mislim da nije kao kod nas prvenstveno zbog cifre nabijenog duga i ostalih sranja. Bili su momci iz Ngg pa ih politika pritisnula i otjerala. Doduše ni navijači nisu to ispratili baš kako treba, (800) članskih, ja sam očekivao minimum 2.000 za početak, no jbg sada.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hvala brato. Ma vjeruj da je meni rezultat nebitan,ono ne mogu reci nebitan ali libo me rackuConvicts1988 je napisao/la:Iskrene čestitke rođeni. Sretno dalje u nastavku. Veliki pozdrav za bratu staru ojebinu pastrmku![]()
nasa najveca pobjeda je ovo za sto smo se borili. Mi danas imamo jedan od najzdravijih sportskih kolektiva. Juce petak donji dio tabele i glupi termin 18h a nas iz Mostara skoro 200 doslo
![]()
pa brato nema nam ko nista u ovoj drzavi pricati neke price o ljubavi ili mentalitetu jer se kop sa stadiona Rodjeni samo preselio u Zenicu sinoc. Sto se tice vas. Jutros citam o stanju i gledam onaj klip sa vase teme
procitam to i izbacuje mi sljedeci najnoviji da Celikova djeca nisu mogla na utakmicu jer se ne placa prevozniku
sve smo to sto vi prolazite prosli prije 4 godine i mi najbolje znamo kako se osjeca svaki navijac Celika danas. Na stranu nasa navijacka prepucavanja koja su samo cista zajebancija i od srca vam zelim da se stabilizujete jer kad smo forcali na kraju kroz glavu mi prodjose flesevi da smo se isto prije par godina osjecali posrano kao vi sinoc. Je.bo majku pa vi na forumu imate par momaka koji mogu nesto pokrenuti kako su inteligentni a ne iza njega. Kakvi bola Turci,grad i picke materine sve su to klosari. Nemojte da vas bude sramota ispasti u drugu ili trecu ligu ali postaviti postene ljude i nabiti ku.rac u usta svima koji su izvlacili korist preko vase muke. Vratit ce se Celik ali zdrav jer imate ljubav,masu i sve ostalo da se opet dignete. Nemojte samo cesat muda i srat po forumu i drustvenim mrezama jer nece vam niko spasiti klub ako vi ne to ne preuzmete na sebe. Put dug pravo,bolan,ali ponosan jer je bolje biti castan u drugoj ligi nego zivotariti u premijer ligi i da ga svakakvi lesinari cerupaju kako stignu. Sve najbolje zenicani
Trebalo je biti u nedjelju 13:30h ali su pomjerili na subotu u isto vrijemeMig_Mig je napisao/la:Jel sa slobodom u subotu ili ned?
Ima drug dosta ljudi koji rade u Bosni i petkom navecer dolaze u Mostar a nedeljom idu nazad, pa ne bi mogli prisustvovati utakmicama, tako da je subota odlican dan za tekmu jer svi dodu da gledaju.Tracy1 je napisao/la:Bolje bi bilo u Ned napunili bi tad stadion, neznam za što neigramo svaku u Nedelju
Dino HasanovicBosnausrcu9 je napisao/la:ima li igraca sa tri zuta?
koliko sam upoznat, bitan je igrac?drakensang je napisao/la:Dino HasanovicBosnausrcu9 je napisao/la:ima li igraca sa tri zuta?
U defanzivni jako bitan igrac, a sto tice igre prema naprijed tanana. Mislim da Cosic upada na njegovu poziciju i trebalo bi to znacit da ce se ofanzivnije igrat a sto ce sigurno i odbrana trpit u nekim situacijama. Kakvo je kod vas stanje? Komentator cini mi se spomenu Al. Bekica da nema pravo iducu tekmu?Bosnausrcu9 je napisao/la:koliko sam upoznat, bitan je igrac?drakensang je napisao/la:Dino HasanovicBosnausrcu9 je napisao/la:ima li igraca sa tri zuta?