ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la bodi123 » 27 okt 2019, 10:55

darker10 je napisao/la:Zivo me zanima sta bi bilo na RG da je Thiem imao odmora 2 dana ko i ovaj,
Uozbilji se, šta će bit. Pa 3 godine zaredom igraju faktički za titulu na RG, Thiem ni jednom nije bio ni blizu da nešto uradi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 10:58

bodi123 je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Zivo me zanima sta bi bilo na RG da je Thiem imao odmora 2 dana ko i ovaj,
Uozbilji se, šta će bit. Pa 3 godine zaredom igraju faktički za titulu na RG, Thiem ni jednom nije bio ni blizu da nešto uradi.
CC Bodi,ja samo kazem da me zanima sta bi bilo ,a vi svoje pretpostavke ostavite za sebe :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 okt 2019, 10:59

bilo bi sve isto. thiem će osvojiti RG kad rafa dobije artritis ili kad opet naleti neki soderling

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 11:01

Nez,meni je Thiem tad izgledao fino u finalu prva dva seta nakon cega je fizicki pao,a cisto sumnjam da se umorio od sat i po tenisa u finalu.Prije da ga je uj3balo to sto mu je to bio cetvrti dan na terenu zaredom,al hejteri ce rec da je Rafi trebali 3 seta da se pravo zahukta i da raznese Austrijanca :rol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 okt 2019, 11:04

Sjecas li se ti majstore kad Rafa odigra onaj maraton protiv Verdasca pa ponovo maraton protiv Fedje u Australiji? Eto sad Thiem u apsolutnom prajmu izgubio zbog umore, joooooooj....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 okt 2019, 11:06

darker10 je napisao/la:Nez,meni je Thiem tad izgledao fino u finalu prva dva seta nakon cega je fizicki pao,a cisto sumnjam da se umorio od sat i po tenisa u finalu.Prije da ga je uj3balo to sto mu je to bio cetvrti dan na terenu zaredom,al hejteri ce rec da je Rafi trebali 3 seta da se pravo zahukta i da raznese Austrijanca :rol:
Rafa je bio izuzetno prosječan ta prva 2 seta, pronadji moje postove ovdje i vidjet ćeš da sam ga kritikovao jer je bio previše nervozan iz nekog razloga i nije mogao pronaći onaj svoj ubitačni tempo.

Gubi 2. set, ide totalni mentalni reset i pali onaj svoj ludi mod, i rezultat toga je raznošenje klasično koje smo gledali i 2 godine ranije kad je taj isti Thiem dolazio odmoran i bivao uništen, kakav crni umor, umor je presudio da umjesto dva gema u ta 2 seta ne uzme 5 il 6, lik ga pojeo bukvalno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 11:10

Naravno, kao sto rekoh to je samo Rafi trebalo 2h da se upali :mrgreen: Nema nikakve veze sa tim sto je lik igrao 3 dana zaredom prije toga.Pretpostavljam da je od Federera na Vimbiju izgubio samo zato sto se nije upalio do zadnjeg gamea?

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 27 okt 2019, 11:16

darker10 je napisao/la:Ti si napisao ako dobije Federera, to znaci da nisi siguran u pobjedu protiv starca :tralala:

Meni je simpaticno kako se vi dicite Nadalom ove godine. Covjek je iskoristio godinu u kojoj je bukvalno sve islo na njegovu stranu . Od Pariza gdje je Thiem igrao tenis 4 dana zaredom od tog 2 dana protiv jednog Noleta i opet mu uzeo set u finalu, do US Opena gdje je imao "epski" put do finala uz povrede Djokovica i Federera na drugoj strani. No ajde, vidjet cete vec kad se kolo srece okrene.
Interesantno je da epski put nisi spominjao kada je Federer uzimao GSove dva puta preko pateticnog Cilica uz smijesan zrijeb..Nadal je u finalu gledajuci formu i prije i poslije turnira dobio najtezeg moguceg protivnika u tom momentu (obzirom da Djokovic od finala Wimbledona ne igra na nivou, Medvedev je bio najtezi moguci protivnik) tako da ne razumijem tu rijec epski put kad u finalu pobjedis igraca koji je do ovog momenta ove godine osvojio vise bodova od Federera.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 11:20

Pa ja ne sporim Nadalovu titulu. Sporim to sto vi blatite po Federeru il Noli kad na taj nacin uzmu titulu, a svrsavate po Nadalu i smisljate kojekakve stvari da ta titula ispadne nenadjebiva i slicno. Nikad nisam rekao da je covjek nezasluzeno uzeo titulu, nego da je imao lagan put do finala i u finalu Medu u prvom gs finalu.Ista stvar i za RG. Apsurd je rec da umor nije uticao na Thiema nakon sto je igrao 3 dana zaredom prije finala i nakon sto je bio vise nego konkurentan u prva dva seta finala (4. dan koji igra zaredom). Sto opet ne znaci da je Nadal nezasluzeno uzeo titulu i ni to nisam reko, nego rekoh da bi bilo interesantno vidit sta bi se desilo da su imali isto vrijeme za odmor.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 27 okt 2019, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 okt 2019, 11:23

A jbg majstore je li to Rafa bira protivnike? Covjek je igrao finala sa igracima koji su igrali fantasticne turnire i dobio obojicu. Ne cine turnir 3 igraca.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 11:24

Nail for Real je napisao/la:A jbg majstore je li to Rafa bira protivnike? Covjek je igrao finala sa igracima koji su igrali fantasticne turnire i dobio obojicu. Ne cine turnir 3 igraca.
Pa haman da cine. Vi Federera j3bete zbog tog najvise :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 27 okt 2019, 11:24

Ne kontam zasto se spominje to sto je Thiem igrao dva dana zaredom? Covjek u najboljim godinama on bi treboa pet dana zaredom da igra bez da ga uzdrma, ova glupost me pdosjeca na onu pricu Medvedev umoran nakon sto je igrao dva turnira zaredom u finalima, a lik udje u finale i u naredna cetiri..Kakav umor za igraca u dvadesetim? Nebuloze, Federer se moze na to vaditi pa i Nadal i Djokovic jer su vec zagazili u tridesete ali neko ko je na vrhuncu fizicke spreme da se vadi jer je dva tri dana zaredom igrao je smijesno..

OBzirom na protivnika u finalu nikako ne mozes reci da je Nadal imao lagan put, samo zbog finala se to ne moze reci. Vi ste licemjeri Federer je uzeo preko Cilica dva GSa koja ga jos drze na prvom mjestu po broju gsova niste pricali o laganim putevima i sada nesto pricate. Ja blatim jedino Federerovu pateticnu konkurenciju na kojoj je on uzeo desetag Gsova zbog kojih ga sada svi stavljaju u ravan sa Nolom i Rafom. A sto se tice laganog puta tu i tamo i Nole i Rafa su znali uzeti GS na nesto laksi nacin ali Federer ih je skupio neuporedivo vise.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 okt 2019, 11:27

darker10 je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:A jbg majstore je li to Rafa bira protivnike? Covjek je igrao finala sa igracima koji su igrali fantasticne turnire i dobio obojicu. Ne cine turnir 3 igraca.
Pa haman da cine. Vi Federera j3bete zbog tog najvise :rol:
Ne blatim ja Federera, ali za mene nije najveci ikad. I dalje je jako opasan na brzim podlogama i mnogo tezak protivnik za Rafu koji muku muci sa riternima protivnika (finale Australije, WB).

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 11:29

Pa dobro, rekoh "vi" jer generalno navijaci Rafe to rade :D

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 27 okt 2019, 11:31

Pa to ti je njima isto...kada kazes da Federer nije najveci ikad to ti je = blacenje. dakle ti sada blatis Federera.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 okt 2019, 11:32

Dobro sam ja rekao, maskote se udružile, jedan godinama, drugi evo još malo pa će biti prvi favorit za titulu!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 11:32

japa je napisao/la:Ne kontam zasto se spominje to sto je Thiem igrao dva dana zaredom? Covjek u najboljim godinama on bi treboa pet dana zaredom da igra bez da ga uzdrma, ova glupost me pdosjeca na onu pricu Medvedev umoran nakon sto je igrao dva turnira zaredom u finalima, a lik udje u finale i u naredna cetiri..Kakav umor za igraca u dvadesetim? Nebuloze, Federer se moze na to vaditi pa i Nadal i Djokovic jer su vec zagazili u tridesete ali neko ko je na vrhuncu fizicke spreme da se vadi jer je dva tri dana zaredom igrao je smijesno..

OBzirom na protivnika u finalu nikako ne mozes reci da je Nadal imao lagan put, samo zbog finala se to ne moze reci. Vi ste licemjeri Federer je uzeo preko Cilica dva GSa koja ga jos drze na prvom mjestu po broju gsova niste pricali o laganim putevima i sada nesto pricate. Ja blatim jedino Federerovu pateticnu konkurenciju na kojoj je on uzeo desetag Gsova zbog kojih ga sada svi stavljaju u ravan sa Nolom i Rafom. A sto se tice laganog puta tu i tamo i Nole i Rafa su znali uzeti GS na nesto laksi nacin ali Federer ih je skupio neuporedivo vise.
Aj eto ne moze. Lik mjesec prije USO u formu i igrao prvo GS finale. Ako je iko licemjeran to su Rafani. Pljuju po Fedexu zbog nekih titula, a velicaju Rafu kad na isti nacin dodje do tih titula. Komedija.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 okt 2019, 11:33

japa je napisao/la:Pa to ti je njima isto...kada kazes da Federer nije najveci ikad to ti je = blacenje. dakle ti sada blatis Federera.
Pa jeste
https://www.ultimatetennisstatistics.com/goatList
Djokovic i nadal tu negdje,federer bjezi opasno
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 okt 2019, 11:35

BosniaBoston je napisao/la:
japa je napisao/la:Pa to ti je njima isto...kada kazes da Federer nije najveci ikad to ti je = blacenje. dakle ti sada blatis Federera.
Pa jeste
https://www.ultimatetennisstatistics.com/goatList
Djokovic i nadal tu negdje,federer bjezi opasno
:rol:

Kakva lista :bow:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2019, 11:36

Vidi kako blate po Nadalu, nisu ga stavili na prvo mjesto.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []