3 za 3 sredio Brko.

Moderator/ica: GracanicaAA
Iskreno, koliko se očekivalo, mlad, ovo-ono - NIŠTA
Gledao sam ja. Solidno za prvu utakmicu, ali vidi se da Slobodi fali klasicni golgeter... Teren solidan za igru, pokusavali su, posebno u prvom poluvremenu da igraju kratke pasove i islo im je sasvim fino. Problem u prvom dijelu je bio taj što nije imao ko podvalit zadnji pas jer je Said dobio tri ili četiri lopte. U drugom poluvremenu Tuce izdominirao, ali osrednji saigrači oko njega. Na kraju u 93. minuti, Sale centrira lijevom nogom (prvi put u životu kako Grado rečesloboda1921 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:07Imal ko da je gledao danas ovu utakmicu od vaših protiv Slobode da nam malo opiše igru. Hvala.
Kakav je Sejdic bio?smajk1980 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 19:11Bratstvo danas tesko sa Miricinom pogotovo prvo poluvrijeme drugo poluvrijeme dosta bolje i agresivnije jest da ima Šuša pa ih tjera vidi se
Vezni igrac za duzom kosom extra pojacanje takodjer i drugi vezni
I ovaj stoper novi vidi se da ima nesto ali previse blag djeluje ali moze ovako sa Šuletom u paru
Poturalic djeluje nespreman
Vidit ce se sad kad budu jaci protivnici dokle je ovo bratstvo
Bolji je onaj drugi, kratka kosa
De nam malo objasni kako smo igrali,jel to bilo preskaknje igre kao do sad ili se igralo kazes da smo bili bolji u prvom poluvremenu,kako smo djelovali u napadu i odbrani i kako smo zabili golove??ASD je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:09Gledao sam vam ove pulene danas. Rezultat nije mjerilo jer ste bili bolji.
Oba beka odlični igrači, pogotovo desni 15 broj. Zarić isto odličan igrač, Stojanov takođe.
Koji vam je ovaj drugi golman, imao je dvije atraktivne intervencije?
U drugom poluvremenu ste pali kad ste izmjene napravili. Dosta slabija ekipa bila.
Prva postava vam izgledala ovako
----------------------Poturalić-------------------
--------Stojanov---Adilović---Dijabang-----
----------------Zarić--------Vranjić---------------
----16--------Šuša-----------Ramić-------15------
---------------------Divković-------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.