FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Na rezultat se ide, vjerovatno se osjetilo da se može nešto napraviti već ove povratničke sezone, a i pare su skrkane velike, promašilo se s par igrača, ali opet je tim sasvim korektan, uz to da je vezni red prespor čak i za BH ligu.
Hoću reći, nećemo mi gledati neki epski ofanzivno sjajni Borac, sa pregršt kombiantorike, već čekalicu, jako nazad, i u napadu se osloniti prije svega na Vranješa, pa ko još uskoči, tipa Kajkut, Ziljkć, Crnov, dva diletanta iz Srbije.
Dobro je stvar što je Kruna detektovao problem, pa sad igramo ovako kako igramo, jer smo prinuđeni.
Hoću reći, nećemo mi gledati neki epski ofanzivno sjajni Borac, sa pregršt kombiantorike, već čekalicu, jako nazad, i u napadu se osloniti prije svega na Vranješa, pa ko još uskoči, tipa Kajkut, Ziljkć, Crnov, dva diletanta iz Srbije.
Dobro je stvar što je Kruna detektovao problem, pa sad igramo ovako kako igramo, jer smo prinuđeni.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Kao sto sam i napisao nakon susreta sa Zeljom Zvijezda nam je pravila vise problema
Nasa igra je bila slabija,to je glavni razlog ali bitna su 3 boda.
Uz dobar prelazni rok mozemo evropu napasti.Samo je steta sto su se ovi rezultati mogli postici i sa manje para bacenih na igrace sa imenom.jbg sta je tu je idemo dalje,Simin Han da padne
Uz dobar prelazni rok mozemo evropu napasti.Samo je steta sto su se ovi rezultati mogli postici i sa manje para bacenih na igrace sa imenom.jbg sta je tu je idemo dalje,Simin Han da padne
" "!
1926
1926
Mogli bi mi i preko kupa do evrope, to bi bilo topDemi je napisao/la:Kao sto sam i napisao nakon susreta sa Zeljom Zvijezda nam je pravila vise problemaNasa igra je bila slabija,to je glavni razlog ali bitna su 3 boda.
Da tako bi jos i trofej osvojilidelko je napisao/la:Mogli bi mi i preko kupa do evrope, to bi bilo topDemi je napisao/la:Kao sto sam i napisao nakon susreta sa Zeljom Zvijezda nam je pravila vise problemaNasa igra je bila slabija,to je glavni razlog ali bitna su 3 boda.
Uz dobar prelazni rok mozemo evropu napasti.Samo je steta sto su se ovi rezultati mogli postici i sa manje para bacenih na igrace sa imenom.jbg sta je tu je idemo dalje,Simin Han da padne![]()
![]()
![]()
" "!
1926
1926
Ma mozemo svakako, ne igramo mi lose uopsteDemi je napisao/la:Da tako bi jos i trofej osvojilidelko je napisao/la:Mogli bi mi i preko kupa do evrope, to bi bilo topDemi je napisao/la:Kao sto sam i napisao nakon susreta sa Zeljom Zvijezda nam je pravila vise problemaNasa igra je bila slabija,to je glavni razlog ali bitna su 3 boda.
Uz dobar prelazni rok mozemo evropu napasti.Samo je steta sto su se ovi rezultati mogli postici i sa manje para bacenih na igrace sa imenom.jbg sta je tu je idemo dalje,Simin Han da padne![]()
![]()
![]()
Dobre partije,dobar odabir igraca i malo srece i mozemo i do kupa,zasto da ne
Od ovih sto su ostali jedino Zrinjski i Zeljo nam mogu praviti probleme uz Siroki,ali tu su dvije utakmice sto nam moze biti plus.Samo da u klubu ne odluce da odustanu od kupa jer nam to "ne treba" i to je vec pola uspjeha 
" "!
1926
1926
Daleko je kup, otom potom.
Treba skupiti što više bodova u ovom relativno lakom rasporedu, pa onda se se na zimu kurtalisati par igrača, pa dovesti 2-3 gdje nam najviše škripi.
Ako ništa, praviti ekipu za iduću sezonu polako.
Treba skupiti što više bodova u ovom relativno lakom rasporedu, pa onda se se na zimu kurtalisati par igrača, pa dovesti 2-3 gdje nam najviše škripi.
Ako ništa, praviti ekipu za iduću sezonu polako.
[/quote]
[/quote]
Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Da je pobjediti, pa kako god.
[/quote]
[/quote]
Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Misliš ,makar ga i sudija zabio.
Pobijedite zato što ste bolji.
Ako ste bolji.
A niste.
Kakav sudija? O cemu pricas pogotovo nakon sudjenja na tusnju kada smo mi izgubili 2-1.tuzlac je napisao/la:Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Ako ste bolji.
A niste.
Il' to se ne pika?!
Pusti kraju te price...
Provokator, pusti kraju.
[/quote]
[/quote]
Pozdrav za Banja Luku.Ovo je poruka za "Riziko".vlakanje je napisao/la:Kakav sudija? O cemu pricas pogotovo nakon sudjenja na tusnju kada smo mi izgubili 2-1.tuzlac je napisao/la:Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Ako ste bolji.
A niste.
Il' to se ne pika?!
Pusti kraju te price...
- ASD
- Kontakt:
Da li se meni čini da je Danilović dobio nešto kila ove sezone?
pozdrav banjalucani ,Ima li neko da stavi link utakmice posto nemam ovu Arenu BiH,bio bi zahvalan 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
I sta rece ti? Nije Borac bolji od Tuzle?tuzlac je napisao/la:Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Ako ste bolji.
A niste.
Poslije sledeceg kola lagano 3. mjesto,da je izgurati do pauze u vrhu,na zimu se ciljano pojacati,moglo bi biti zanimljivo....
Jedan centimetar je nedostajao da Borac veceras bude na prvom mjestu
Mislim na onu Kajkutovu stativu na Kosevu,i to unutrasnju.
To je bilo negdje u 77 minutu,kod 0-0,i siguran sam da Sarajevo ne bi izjednacilo jer nam nisu prisli golu u drugom poluvremenu.
Al nema veze,dize se Borac i sve ovo sad ide po planu.
Mislim da smo i od Radnika bolji i da cemo uzet i to.Kad smo ih uzeli u Bjeljini,onako neuigrani.ne vidim razloga zasto ne bi i u Banjaluci sad kad smo u naletu.
Fina posjeta veceras.Mozda i najposjecenija utakmica kola,bez obzira na neatraktivnog protivnika koji je prvi put gostovao u Banjaluci.Dolaze ljudi da gledaju Borac,i svidja mi se to citavu jesen.
Mislim na onu Kajkutovu stativu na Kosevu,i to unutrasnju.
To je bilo negdje u 77 minutu,kod 0-0,i siguran sam da Sarajevo ne bi izjednacilo jer nam nisu prisli golu u drugom poluvremenu.
Al nema veze,dize se Borac i sve ovo sad ide po planu.
Mislim da smo i od Radnika bolji i da cemo uzet i to.Kad smo ih uzeli u Bjeljini,onako neuigrani.ne vidim razloga zasto ne bi i u Banjaluci sad kad smo u naletu.
Fina posjeta veceras.Mozda i najposjecenija utakmica kola,bez obzira na neatraktivnog protivnika koji je prvi put gostovao u Banjaluci.Dolaze ljudi da gledaju Borac,i svidja mi se to citavu jesen.
-
Fighter1926
- Kontakt:
Protiv radnika je sve moguce jer ne znam kako smo ih dobili prvu, bojim se da nije neki deal pao...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Nije ipak je sudija uzeo stvar u svoje ruke.davorr3 je napisao/la:I sta rece ti? Nije Borac bolji od Tuzle?tuzlac je napisao/la:Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Ako ste bolji.
A niste.
Eто $ ' 1:1tuzlac je napisao/la:Nije ipak je sudija uzeo stvar u svoje ruke.davorr3 je napisao/la: I sta rece ti? Nije Borac bolji od Tuzle?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.