FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kaže ovaj iz slobode imali smo nekoliko prilika za gol, a nisu imali nijedan šut haha.
Sudija se pogubio totalno, sjebajo je igru. Stanoje dominira. Zabit ćemo im još dva do kraja selam
Sudija se pogubio totalno, sjebajo je igru. Stanoje dominira. Zabit ćemo im još dva do kraja selam
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ovaj rece drugikengur je napisao/la:Koji je ovo zuti Gavricu ?
Koju ti utakmicu gledaš?Inijesta je napisao/la:A jel moguce da mi ovako lose igramo, vucemo se po yebenom terenu, sta mi treniramo i za sta se spremamo kad svaka ekipa izgleda tri puta spremnija od nas
Mi ako ne udjemo jace i agresivnije u drugom poluvremenu pitanje je trenutka kad cemo gol primit
Usput sudija porodicu ti cijelu yebem
ISTINA ZA VEDRANA!
Ima li neko link sto radi momci bgt ?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
zuti kartoni
Rahmanović Amar 2
Letić Bojan 2
Hebibović Anel 2
Šerbečić Besim 2
Mustafić Alen 2
Ahmetović Mersudin 2
Rahmanović Amar 2
Letić Bojan 2
Hebibović Anel 2
Šerbečić Besim 2
Mustafić Alen 2
Ahmetović Mersudin 2
Onda je sve dobro. Moramo se paziti ovih zutih jer ulazimo u zeznutu seriju nakon Slobode.johntravolta123 je napisao/la:Ovaj rece drugikengur je napisao/la:Koji je ovo zuti Gavricu ?
Utakmicu u kojoj nam yebena sloboda presing iga skoro poluvrijeme, gdje smo nabili 20 lopti njihovom golmanu, gdje nasi igraci osim Stanoje i gavrica daleko stoje od protivnika i ne igraju agresivno, gdje tatar drka qurac ko na terminu, gdje Milanovic lopte nije primioLecler je napisao/la:Koju ti utakmicu gledaš?Inijesta je napisao/la:A jel moguce da mi ovako lose igramo, vucemo se po yebenom terenu, sta mi treniramo i za sta se spremamo kad svaka ekipa izgleda tri puta spremnija od nas
Mi ako ne udjemo jace i agresivnije u drugom poluvremenu pitanje je trenutka kad cemo gol primit
Usput sudija porodicu ti cijelu yebem
Moramo brate bolje i jace ako hocemo 3 boda, ovakvom igrom kad te stisnu moras primut neku frljoku
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ma i naši se vala valjaju bezveze. Legnu na teren. Ako te neko souca, spucaj i ti njega, ko ga yebe, al mojne se valjat jbga dan
Sto nas kartoniraju i pripremaju za osimovu kurvu.
Kad je remplovanje bilo faul? Otpuha ga Ahmetovic i ovaj debil rukom igra. Penal ko Dubai.
Polahko poprimamo njihovu taktiku ho-ruk igre, pa u njih ce ekonom utrpat go, ako mi ovako nastavimo sa seljacicima.
Kad je remplovanje bilo faul? Otpuha ga Ahmetovic i ovaj debil rukom igra. Penal ko Dubai.
Polahko poprimamo njihovu taktiku ho-ruk igre, pa u njih ce ekonom utrpat go, ako mi ovako nastavimo sa seljacicima.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
BordoArmy88
- Kontakt:
https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#bhtpremierZeko87 je napisao/la:Ina li link kakav raja
PS. KREPAJ BEKRIĆU VNAGO ČETNIČKO!
-
belosevic28
- Kontakt:
Bravo de.bili, branite 1:0 protiv yebene slobode !!! Fuuuj !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Lecler koju tekmu gledam ?
Yebo im dan majku pickastu , igramo ko piqke najvece
Yebo im dan majku pickastu , igramo ko piqke najvece
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
tako je babuka,,,, to je ta igra i leprsavost, samo da se vrati jos 11 igraca i dovedemo jos 23
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Yebem li im boga!!!!!!!! Ko picke igraju, samo stanojevic zasluzuje platu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ocekivano, mrtva Sloboda nam napravi pritisak, stisnu nas kao picke i sta ocekivati drugo jbg
Vazda isto
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nek smo primili jer se branimo kako smo poveli. Idemo dalje
- kosevskobrdo
- Kontakt:
**** im vuvuzela pleme tuzlanskoafricko
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Odbrana spava jbt. posmatra ko qrac kako se usljivi penzioner strumfovski useta u sesnesterac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97