Ovako užasna sloboda ti pravi probleme, a još uz to igramo sa najjačim sastavom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo je i za očekivati da ćemo ga primiti, posle gola nismo ništa napravili. Karinaska igra. Čim su malo stisli gol primamo.
Ovako užasna sloboda ti pravi probleme, a još uz to igramo sa najjačim sastavom.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jbg nisu se svi vratili. Vidjet cete vi lad se vrate svi. Babuka bogotac !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sramota 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Umrli svi u 60min, pa sta rade na treninzima koji qrac, yebem im boga
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trče oni svi normalno, samo mi malo trčimo, onda je razlikazagorski je napisao/la:Jos ce se ovi nafurati, a nasi jos vise pasti. I nije mi jasno kako svi protiv nas uvijek mogu vise da trce
Kako su samo bezidejni i bez ikakve energije, ko da 3 dana nisu jeli, strašno
Ovako očajnu Slobodu ako ne pobjede dobro se zapitat treba šta se dešava s klubom i Husrefom
Ovako očajnu Slobodu ako ne pobjede dobro se zapitat treba šta se dešava s klubom i Husrefom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tuga čemer,jad.....
to je to kad hus spremi vojskuledesma je napisao/la:Umrli svi u 60min, pa sta rade na treninzima koji qrac, yebem im boga
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Pa koji ce sada biti izgovor ako ne dobijemo, umor, premor, fali nam Dupovac, Sabrina dobila, akademci...
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Tuzlanske picke spremaju se samo za ovaj mec i naloze se mrtve im se majke najebem!Cija je odbrana gora od zelje ili sarajeva????Zeljinu odbranu pretrci mrtvi Kajkut a nasu mrtvi Bekrić ......
I ovo nije faul na Ahmetoviću, ja sudije i G.vana
Sad nema izgovora nikakvog, nego samo po dzepu, kad znaju kukat kad nema para, treba da zasluze to, ovako sigurno nisu zasluzilizagorski je napisao/la:Pa koji ce sada biti izgovor ako ne dobijemo, umor, premor, fali nam Dupovac, Sabrina dobila, akademci...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Na celu sa strucnim stabom, sve po dzepu udariti.ledesma je napisao/la:Sad nema izgovora nikakvog, nego samo po dzepu, kad znaju kukat kad nema para, treba da zasluze to, ovako sigurno nisu zasluzilizagorski je napisao/la:Pa koji ce sada biti izgovor ako ne dobijemo, umor, premor, fali nam Dupovac, Sabrina dobila, akademci...
jel moguce da ne mozemo stisnut 20 yebenih minuta , samo im izaci visoko zabili bi milion posto
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pogledaš klupu i ko se zagrijava, vidiš Guzinu i Šišića... 
Daj Guzinu da izginemo
Katastrofa!
E bas smo pravi karinaši
-
belosevic28
- Kontakt:
Za ovako pichkastu igru, u velikim klubovima se leti sa klupe. Nazalost mi nismo veliki i nikad necemo biti.
Sve sto mozes cuti od naseg vrlog strucnjaka je "Yebem vam Boga"... Fascinantno !!!
Sve sto mozes cuti od naseg vrlog strucnjaka je "Yebem vam Boga"... Fascinantno !!!
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 27 okt 2019, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Rule_hz, Vanja8 i 58 gostiju.