Halo čovječe, OČIT PENAL NE OPRAVDAVA trenera niti igrače niti igru niti bilo šta.SarajevoJeBordo je napisao/la:Yebo li vas penal i sudija u usta sviju koji o tome trabunjate. Isto ste ko uhljupi s grbavice. Čitavih 15 minuta na golu im stoji golman koji ne može da se pomjeri, od datog gola nismo pogledali na njihov gol, al je kriv sudija što nešto nije sviro. Mrš u pm ba s tom pričom o sudijama dok ovako izgledamo na terenu!
Da je svirao što je morao mi bi pobjedili. Igra bi bila opet loša, možda za nijansu bolja ali bi imali 4 boda prednosti.
Igra katastrofalna kao i prošle sezone u Tuzli i kao prošle ŠAMPIONSKE sezone u dosta utakmica.
Igra nikad neće biti u kontinuitetu zadovoljavajuća, zaboravi to, nit imamo igrače nit infrastrukturu. Najmanje loš uvijek osvoji ligu, mi smo najmanje loši u ovoj bari ali nas sudije yebu svaku utakmicu skoro.
Kad je to neko kod nas osvojio ligu da je imao toliko lepršavu i dopadljivu igru? Niko nikad.
Dosta je kod nas problema, od fizičke spreme do svega ostalog ali najveći problem nam stvaraju YEBENE SUDIJE koje KRUPNE stvari nam ne sviraju a da se iskupi onda na centru svira za nas nešto nevažano i nebitno.
I sa ovakvom igrom mi smo najviše pokazali, zato i jesmo tu. Odnosno kako hoćeš, najmanje smo loši. Jesmo mi se patili u dosta utakmica ali sve smo ZASLUŽENO POBJEDILI čak i gdje smo igrali i protiv sudija.