Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Kako smo mi losi ljudi moji. Ova ekipa ne zna napadat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
47% posjed, kuci
Kakva ku*cobolja vlada u ekipi. Tri nasa igaca stoje i njihov jedan sve u 2 metra prostora i njihov hladno uzima loptu i pravi akciju

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pepe,tierney i genduzi igraju
Bice veci efekat i gore po Emerija ako preokrenu ovi nego da su regularno dobili 0:1, hajmo cp!
Auba je totalno off, kako i nece biti kad je svaki napad preko bekova
Laka jedan sut jer je takav jak u duelu i izborice se, ovakav sistem je qrac sa bekovima
Kao da imas tri zirua naprijed, a ne igrace koji ne znaju skociti i glavom dati gol
Laka jedan sut jer je takav jak u duelu i izborice se, ovakav sistem je qrac sa bekovima
Kao da imas tri zirua naprijed, a ne igrace koji ne znaju skociti i glavom dati gol
Das dva sretna gola iz prekida i opet uspijes da ucinis utakmicu neizvjesnom. Stvarno je igra sramotna. Pod Wengerom smo barem kuci lijepo igrali.Brokula je napisao/la:Kako smo mi losi ljudi moji. Ova ekipa ne zna napadat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
kako cu se radovati kad lik otkaz dobijeVGS je napisao/la:Bice veci efekat i gore po Emerija ako preokrenu ovi nego da su regularno dobili 0:1, hajmo cp!
a dobit ce ga kad tad
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
3 dizelaša u sredini koji nemaju nikakvog smisla zajedno je gdje me duša boli najviše
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Yebe nas Atkinson i to lijepo
Bravo CP
anell je napisao/la:Aa23 je suzu pustio maloprije.
Bio u hali, sta je bilo?
Evo sad cu suzu pustit, pleme li mu yebem zalizano
Hahah jebli majku
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
ma da hoce otkaz dobiti ne bi mi bilo krivo da izgube sad 5 razlike
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Hahahhahah tooooo maysta
Godinu dana vi meni plate primili nebi! Ni igraci ni trener!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bukvalno covjek sa metar udaljenosti od gola suta glavom sam kao duh, to samo kod nas ima.
Aubi se tako ne igra
Ubise ljudi ljeb u nama
Hahahahaha aplauz sto Xhaka ide vani
TO TO TO TAKO JE
Hahahahaha aplauz sto Xhaka ide vani
TO TO TO TAKO JE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.