BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Valjda dobije sutra, zadnja 4 meca je dobio protiv Berankisa.
Ako prodje moue dobiti sljedece:
Edmund, Pella, Raonic, Struf, Paire ili Manarino
Ako prodje moue dobiti sljedece:
Edmund, Pella, Raonic, Struf, Paire ili Manarino
Igra Damir dobro, vidi se da je u formi. Protiv Dimitrova je bas igrao dobro.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hajde Damke jos 3 gema uzmi i udji u glavni turnir, bilo bi mu odlicno da udje, ne bi li se vratio i top100, haman je na granici da igra kvale i za AO
Iznenadilo bi me da je dobio tie-break...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
sad mu samo LL opcija ostaje
Igra protiv Pairea sutra, upao kao LL
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ko je otkazao kad je upao kao LL
Pella.ronaldo99 je napisao/la:Ko je otkazao kad je upao kao LL
Sutra na centralnom protiv Benoita, 4. meč dnevnog programa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Al' je zato Basic "poton'o".
Povukao se Stebe, tako da mozda i dobije ovog Svicarca u Eckentalu...
Povukao se Stebe, tako da mozda i dobije ovog Svicarca u Eckentalu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Znaci gledamo ga Live na SKbodi123 je napisao/la:Pella.ronaldo99 je napisao/la:Ko je otkazao kad je upao kao LL
Sutra na centralnom protiv Benoita, 4. meč dnevnog programa
Sad vidjeh jbt pa on brani 90 bodova.Katastrofa.
Ne gkedaj to vise sta brani, gledaj sad race listu, tu je 102, ako prodje prvo kolo vraca se u top100 bio bi 97-mi, vjerovatno ce poalije Pariza odigrati jedan CH da ostane u top100 jer mu je to bitno zbog AO.
treba samo da dobije pairea i monfilsa i onda može da igra protiv rogera 
gdje je obično cut za direktan entry na AO? negdje oko 90? problem je što do tada svi ozdrave, tako da se ne može računati sa previše otkaza!
gdje je obično cut za direktan entry na AO? negdje oko 90? problem je što do tada svi ozdrave, tako da se ne može računati sa previše otkaza!
Obicno prvih 100 su sigurni, prosle godine je bilo 4 otkaza, pa je i 105-i sa liste usao direktno.jestamaji je napisao/la:treba samo da dobije pairea i monfilsa i onda može da igra protiv rogera
104 ali treba uzeti u obzir da uvijek ima nekih sa zaštićenim renkingom, ali isto tako neko se i povuče. Tako da zadnji koji direktno upadne može biti 97. a može 105.
jedna pobjeda tamo je sto milja, bilo bi dobro da se ugura. mislim da je nerfidu to važnije nego damiru 
koliku su vrijednosti iskrivljene, osvojiš svjetsko prvenstvo u milion sportova i pušiš ga konstantno, uđeš na mala vrata na GS, zijaniš snulom i zaradiš ko prosječan radnik u njemačkoj za godinu dana. ovaj svijet je definitivno u kur.cu!
koliku su vrijednosti iskrivljene, osvojiš svjetsko prvenstvo u milion sportova i pušiš ga konstantno, uđeš na mala vrata na GS, zijaniš snulom i zaradiš ko prosječan radnik u njemačkoj za godinu dana. ovaj svijet je definitivno u kur.cu!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa ajde udji medju 100 ako mislis da je to tako lako , a do prije toga potrosis 100 hiljada ..jestamaji je napisao/la:jedna pobjeda tamo je sto milja, bilo bi dobro da se ugura. mislim da je nerfidu to važnije nego damiru
HeraklitMracni je napisao/la:Pa ajde udji medju 100 ako mislis da je to tako lako , a do prije toga potrosis 100 hiljada ..jestamaji je napisao/la:jedna pobjeda tamo je sto milja, bilo bi dobro da se ugura. mislim da je nerfidu to važnije nego damiru
ima i ta, ali jeb.iga, neki uđu lijevom a neki se znoje i nikako da uspiju
zaboravi drugi dio moje rečenice, prvi je ono što je sumanuto. prije par mjeseci gledam SP u beach volleyballu, kažu svjetski prvaci dobili po 25 milja, najveća nagrada ikad u tom sportu .... a nije baš marginalni sport tipa glinenih golubova, bez obzira jesu li gušani, prevrtači ili pismonoše ...
brat mirzet...ko nije probo', nije ni dobio..
kako taj lik gubi meceve, to je nevjerovatno....
da mi barem ne prodje mislima svaki put kad vidim medvedeva:-)
kako taj lik gubi meceve, to je nevjerovatno....
da mi barem ne prodje mislima svaki put kad vidim medvedeva:-)
Naši na Futuresima ovaj tjedan.
Aziz Kijametović izgubio u 2. kolu kvalifikacija M25 Monastira od Oscara Morainga (bez ATP renkinga) 6-4 6-4. Na istom turniru Nerman Fatić čeka izvlačenje da vidi s kim igra u glavnom dijelu.
Nemanja Malešević igra protiv Dragosa Nicolaea Madarasa (ATP 744.) u 1. kolu M15 Antalije.
Aldin Šetkić čeka nekog kvalifikanta u 1. kolu M15 Opave.
Anita Husarić igra protiv Julie Oczahowske (WTA 1148.) u 1. kolu W15 Sharm El Sheikha.
Aziz Kijametović izgubio u 2. kolu kvalifikacija M25 Monastira od Oscara Morainga (bez ATP renkinga) 6-4 6-4. Na istom turniru Nerman Fatić čeka izvlačenje da vidi s kim igra u glavnom dijelu.
Nemanja Malešević igra protiv Dragosa Nicolaea Madarasa (ATP 744.) u 1. kolu M15 Antalije.
Aldin Šetkić čeka nekog kvalifikanta u 1. kolu M15 Opave.
Anita Husarić igra protiv Julie Oczahowske (WTA 1148.) u 1. kolu W15 Sharm El Sheikha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.