Nego, imas li ti osjecaj da ove nove generacije nisu tako "zagrijane" za Želju kao sto smo mi bili? Mozda malo grubo pa i glupo zvucim ali mislim da nismo na istim talasnim sa njima, ne osjecaju to toliko kao mi. Ili nas je rat bas syebo....
VTŽ!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Kaže nana, halal vam pita al vratite mi tepsijumohikanac12 je napisao/la:@Benzapen, evo jedna maxuzija za tebe.![]()
Nego, imas li ti osjecaj da ove nove generacije nisu tako "zagrijane" za Želju kao sto smo mi bili? Mozda malo grubo pa i glupo zvucim ali mislim da nismo na istim talasnim sa njima, ne osjecaju to toliko kao mi. Ili nas je rat bas syebo....
VTŽ!
mohikanac12 je napisao/la:@Benzapen, evo jedna maxuzija za tebe.![]()
VTŽ!
Mi.bas nedavno pricamo, nismo ni blizu. Posebno ove furke sa psovanjem nasim igracima. Jos kad ga vidim golobradog da drzi jednu ruku u dzepu a drugom snima Grbavicu, pozli mi.Benzapen je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:@Benzapen, evo jedna maxuzija za tebe.![]()
VTŽ!
Sjećam se ovoga, kao da je jučer bilo. Ne znam šta da napišem za ovo u vezi sa "zagrijanošću". Moja raja i ja bi vazda prije gledali Želju u Jablanici i Kaknju nego Real i Barcu, jbg. Mojoj djeci je to sad smiješno kad im pričam. Možda je to do TV-a i interneta, sad je sve dostupno na samo jedan klik. Ali ja i dalje jedino drhtim kad igra Željo i kako mi se čini da će tako i ostati.
Naš dobri brat iz nebeskog kopalijevapolutka je napisao/la:Kaže nana, halal vam pita al vratite mi tepsijumohikanac12 je napisao/la:@Benzapen, evo jedna maxuzija za tebe.![]()
VTŽ!
Ramos za nase sadasnje stopereLjoZee je napisao/la:
Slika

Nista ja ovo nisam vidio za nominacije i to, halaliteRokoko87 je napisao/la:De Ljoze ispoštuj čovjeka
Nominuj i dosađuj svima ovako ko' i ja.Rokoko87 je napisao/la:Ispoštovao, iako nisam nominovan.
Ti najlakseg izabro. Ko @Mahalca nagovori ima od mene onu majicu Nihadovu sa Severinom.Rokoko87 je napisao/la:Nominujem Osim13.
mohikanac12 je napisao/la:Ti najlakseg izabro. Ko @Mahalca nagovori ima od mene onu majicu Nihadovu sa Severinom.Rokoko87 je napisao/la:Nominujem Osim13.
Anketa NK Čelik
Neka bude:
A) Pet razlike i trener daje otkaz na pressu.
B) Penal u deveset osmoj, Štilić fula, sudija ponavlja.
Ma B brate da muda svoja pojedumohikanac12 je napisao/la:Ti najlakseg izabro. Ko @Mahalca nagovori ima od mene onu majicu Nihadovu sa Severinom.Rokoko87 je napisao/la:Nominujem Osim13.
Anketa NK Čelik
Neka bude:
A) Pet razlike i trener daje otkaz na pressu.
B) Penal u deveset osmoj, Štilić fula, sudija ponavlja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.