Debeli neka ti je vječni rahmet i laka naša crvena mostarska zemlja. Nikad te RAja zaboravit neće
NENAD NEŠO ORUČEVIĆ 1981-2008
Jucer poslijepodne su rekli da je vec bilo oko 200 ljudiTracy1 je napisao/la:Baratali iko cifrom koliko je bilo sinoć..
Brato sjedio sam dosta puta sa njim i to nije seljak koji ce reci pravimo Velez da jeb.emo majku drugima. Ne brato pravimo Velez jak za nas i sve nase sljedece generacije i kada ode Hasic Semsudin ko god dodje poslje njega imati ce samoodrziv klub sa razradjenom taktikom poslovanja i funcionisanja a ko se ne bude pridrzavao toga tu smo mi da mu odmah u startu oko iskopamo i nabijemo nogom. Cak sta vise tu nece moci ni doci neko ko moze to i pokusati. Mnogi sa strane koji ovo gledaju nemaju predstavu sta mi radimo u klubu. Ovo je brato perverzija kada imas ovakvog komandanta,covjeka postenog i covjeka iz raje koji je zajedno sa svima nama i mnogim drugim podigao klub iz pepela. Ni jedna marka od kako su ovi ljudi nije uzeta od Veleza. Velezu se samo daje. Toliko znoja vremena krvi i truda se prolilo za ovo sto imamo i sto cemo imati. Ima tu jos stvari koje treba dovesti na mjesto i sve ce to biti sredjeno. Nisu to klosari da preko kluba prebijaju po dvi milje na anonimusima iz FK Sindjelica majke im se naprcimonekoIzMostara je napisao/la:Davno rekao, a sada se to pokazuje. Proklinjat ce dusmani DAN kada je Hasic usao u VELEZ,i ovo je tek pocetak![]()
![]()
Znam brato, imao sam priliku da ga i ja upoznam. Mislio sam u smislu da ce proklinjati dan jer nece moci od Veleza uzimati koliko hoce i kada hoce. Hasica za dozivotnog predsjednika Veleza aBdNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato sjedio sam dosta puta sa njim i to nije seljak koji ce reci pravimo Velez da jeb.emo majku drugima. Ne brato pravimo Velez jak za nas i sve nase sljedece generacije i kada ode Hasic Semsudin ko god dodje poslje njega imati ce samoodrziv klub sa razradjenom taktikom poslovanja i funcionisanja a ko se ne bude pridrzavao toga tu smo mi da mu odmah u startu oko iskopamo i nabijemo nogom. Cak sta vise tu nece moci ni doci neko ko moze to i pokusati. Mnogi sa strane koji ovo gledaju nemaju predstavu sta mi radimo u klubu. Ovo je brato perverzija kada imas ovakvog komandanta,covjeka postenog i covjeka iz raje koji je zajedno sa svima nama i mnogim drugim podigao klub iz pepela. Ni jedna marka od kako su ovi ljudi nije uzeta od Veleza. Velezu se samo daje. Toliko znoja vremena krvi i truda se prolilo za ovo sto imamo i sto cemo imati. Ima tu jos stvari koje treba dovesti na mjesto i sve ce to biti sredjeno. Nisu to klosari da preko kluba prebijaju po dvi milje na anonimusima iz FK Sindjelica majke im se naprcimonekoIzMostara je napisao/la:Davno rekao, a sada se to pokazuje. Proklinjat ce dusmani DAN kada je Hasic usao u VELEZ,i ovo je tek pocetak![]()
![]()
Mozes li zamisliti ono protiv Igmana ali da odjekuje pod krovovima nasih tribina?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑29 okt 2019, 23:49Koja sloga i zajednistvo na Crvenoj nocipa ovaj govor i obecanje gospodina Hasic Semsudina da cemo za tri godine imati Arenu Rodjeni sa 4 tribine koja zadovoljava sve UEFA standarde i gdje cemo moci odigravati nase evropske utakmice
Sta znaci biti posten raditi posteno i transparentno. Udaraju se guzicama da gurnu u Velez. Alah te nagradio nas El Prezidente
Pun stadion nocni termin i juznjacki fanatizam
Sa mjeseca ce se vidjeti Mostar u plamenu za stoti rodjendan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.