Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Bog je Hrvat, Isus rođen u Šućuraju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 07:12, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
ma neka ga ovo mu je najveci zivotni uspjeh da lupa gluposti po forumuDerdiyok je napisao/la:Banuj onog bota.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
E nije, nego srbinOsim13 je napisao/la:Bog je Hrvat, Isus rođen u Šućuraju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dado je napisao/la:Jedine komplikacije bi bile da se Robiju ponovo upali slijepo crijevo.rope11 je napisao/la:Pa nije da nije bitna utakmica jer bi lošim rezultatom mogli popušiti i taj baraž. Koliko god bilo sramotno što smo se uopšte doveli u ovu situaciju, opet bolje i baraž nego ništa.![]()
Još imamo i tu utakmicu sa Italijom gdje je nezahvalno očekivati pobjedu, ako ne pobjedimo grke moglo bi se ozbiljno zakomplikovati.
Ako ne uzmemo Grke klinički smo mrtvi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jok eto do mene jeJuniori danas baš loši. Odigraju dobro i ravnopravno protiv Želje, Sarajeva i Slobode a izgube danas od Zvijezde 09 rezultatom 0:2 i ne sjećam se da su imali ijednu šansu Što znači da je do trenera i igrača što su loše odigrali.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Moderator
- Kontakt:
hahahahaBosniaBoston je napisao/la:Jok eto do mene jeJuniori danas baš loši. Odigraju dobro i ravnopravno protiv Želje, Sarajeva i Slobode a izgube danas od Zvijezde 09 rezultatom 0:2 i ne sjećam se da su imali ijednu šansu Što znači da je do trenera i igrača što su loše odigrali.

.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:53, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Bas Viscu ne razumijem.Kulesza je napisao/la:Edviin je napisao/la:Visca da salutira nekako covjek razumije, kapetan njihov najbolji igrac, najbolji igrac turske lige, buduce pojacanje nekog top 10 kluba. A kome robinho salutira![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hahahah jbm tiBosniaBoston je napisao/la:Jok eto do mene jeJuniori danas baš loši. Odigraju dobro i ravnopravno protiv Želje, Sarajeva i Slobode a izgube danas od Zvijezde 09 rezultatom 0:2 i ne sjećam se da su imali ijednu šansu Što znači da je do trenera i igrača što su loše odigrali.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja se iskreno nadam da ljudi razumiju da je ovo bio cisti sarkazamKulesza je napisao/la:Edviin je napisao/la:Visca da salutira nekako covjek razumije, kapetan njihov najbolji igrac, najbolji igrac turske lige, buduce pojacanje nekog top 10 kluba. A kome robinho salutira![]()
![]()

- alan_kardec
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Kako misliš spiskao na alkoholDerdiyok je napisao/la:Ne bi ni ja spisko platu na alkohol

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ne bedačecrozla je napisao/la:Niste loshi, imate i vode, Kiseljak je.hrvatski proizvod. Struja iz BiH isto dobro dodje.
Jamnica se toči u Bosni

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Marsal je napisao/la:Mokes dabogda ja umro ako goraždanskom šupku ikad išta u životu pustim, propustio sam to kolo jer obično tipujem subotom ujutro jer kao kapiten hoću da se uvjerim da slučajno nemamo 3 ista rezultata, a tu subotu sam imao puno posla ujutru i omaklo mi se, bukvalno se sjetio tačno u 12h a Nermin je "liability", hiljadu puta ga na fejsbuku zovem i opominjem da tipuje i to subotom baš.Mokes je napisao/la:
Pa i jest se prod'o i on i @Nerminovic. Zadnje 2 sezone nisu meča propustili, sad odjednom obojica propustili tipovati. Džaba ti, kad nećete uzeti titulu.
Ja bih, majčinih mi očiju, prije sam sebi mezar iskop'o i nišane postavio nego legendi pustio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cuj Marsal pustio legendi, jezivo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Denchi je napisao/la:ne bedačecrozla je napisao/la:Niste loshi, imate i vode, Kiseljak je.hrvatski proizvod. Struja iz BiH isto dobro dodje.
Jamnica se toči u Bosni
![]()
![]()
I ona se tochi po potrebi, sve prolazi kada je.interes u pitanju. Ku.rc.a bi im dao, ni vode , ni struje da.sam.drzavljanin ove.drzave. Razmes razliku?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
mislim da ni ti nisi siguran što želiš reći osim da nisi domoljub...crozla je napisao/la:Denchi je napisao/la:ne bedačecrozla je napisao/la:Niste loshi, imate i vode, Kiseljak je.hrvatski proizvod. Struja iz BiH isto dobro dodje.
Jamnica se toči u Bosni
![]()
![]()
I ona se tochi po potrebi, sve prolazi kada je.interes u pitanju. Ku.rc.a bi im dao, ni vode , ni struje da.sam.drzavljanin ove.drzave. Razmes razliku?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ili što bi Konjić reko često se događa da se ovo rijetko viđa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.