Prije toga bio je faul Ahmeta nad Jusićem tacnije ovaj ga gurno i ovaj zaplivao...a sudija naravno solomonsko rijesenje izabrao sam kriv da je svirao faul odmah nista ne bi bilo.... Ali trebamo biti realni Sarajevo ko rekreacija kako su igrali i bod je dobar... Sto se tice penala volio bi vidjeti gore situaciju kada je Beganovića srusio...HPCompaq je napisao/la:Kazu Sarajevo osteceno za penal,a sudac pustio prednost jer je bila mrtva sansa za Sarajevo,ali eto treba malo i realnosti..Niko niko samo Sloboda.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Jesu nam oni sta duzni nemoguce da su onolko losi

Prekuco ih Hodzic, svaka cast momku.
Fizicki se najvise istice od svih juniora i ima muda uci u duel.
Dzaba sto ima sve kad ugovor nemaMMA075 je napisao/la:Prekuco ih Hodzic, svaka cast momku.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Nisu nam dužni al je ova nova uprava povukla diplomatske poteze podijelivši igračima koji su ponikli ili igrali za Slobodu kao i Husrefu određene poklone. Moram reći mudar i jako korektan i pametan potez - bolje tako nego se bahatit jer nikad se ne zna ko ti može pomoći.Sariel1987 je napisao/la:Jesu nam oni sta duzni nemoguce da su onolko losi![]()
-
- Kontakt:
Hodžić je jedan od najboljih momaka, ako ga zaobiđu povrede mislim da će daleko dogurati. Kako se samo momak odvažno kreće i ulazi u duele. Svaka čast a ugovor mu treba svakako riješiti.klasik je napisao/la:Dzaba sto ima sve kad ugovor nemaMMA075 je napisao/la:Prekuco ih Hodzic, svaka cast momku.
I da ne zaboravim. Bravo za ove zahvalnice, gospodski (Y)
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Dobro smo odigrali kad se sve sabere i oduzme. Sramota za Rahmanovica najvise seljackih udaranja nasih igraca a pada ko vreca, mamu mu ****.
Armin Hodzic kapital za buducnost.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Koja sreca

Jos da nismo klub gdje se ne zna ko pije ko placa, da je neko proslo vrijeme ili da smo uredjeni pa da ova djeca ne odu u neki tamo City itd.

-
- Kontakt:
Ovako bude dok ih manageri ne uzmu pod svoje. A svi sto su od nas otisli tamo propali su ko kauč. Muminovic očigledan primjer.tuzlak1987 je napisao/la:
Koja sreca![]()
Jos da nismo klub gdje se ne zna ko pije ko placa, da je neko proslo vrijeme ili da smo uredjeni pa da ova djeca ne odu u neki tamo City itd.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- marseille_unique
- Kontakt:
Priznajem, napravio sam gresku u pravopisu, mislio sam reciMMA075 je napisao/la:Svaka castmarseille_unique je napisao/la:Svojim ocima sam gledao poslije poraza od TCity kako je
Miljenko provociro nas 20 30 navijaca koji smo jos bili na tribini
pokazivajuci srednji prst i kako voli pare. Al moze u nas sve
.
Nevezano, zivo me interesuje, sta se krije iza ostavke Azmiru, ako iko zna, a pod dva, je sam li lud kad kazem da je prodao
Utakmicu zadnje kolo Radniku, da pobijede tri nula na Tusnju.
sta vi mislite je sam li u pravu ili lud, da je Azmir prodao
utakmicu Radniku 0:3, da je to Miljenko znao i dao ostavku,
zivo me interesuje sta se krije iza ostavke Miljenkove Azmiru.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Ma boli nas k.u.r.a.c imamo mi vecih problema nego da razmisljamo o tome zasto je Miljenko dao otkazmarseille_unique je napisao/la:Priznajem, napravio sam gresku u pravopisu, mislio sam reciMMA075 je napisao/la:Svaka castmarseille_unique je napisao/la:Svojim ocima sam gledao poslije poraza od TCity kako je
.
Nevezano, zivo me interesuje, sta se krije iza ostavke Azmiru, ako iko zna, a pod dva, je sam li lud kad kazem da je prodao
Nas ne interesuje.marseille_unique je napisao/la:Priznajem, napravio sam gresku u pravopisu, mislio sam reciMMA075 je napisao/la:Svaka castmarseille_unique je napisao/la:Svojim ocima sam gledao poslije poraza od TCity kako je
.
Juce od igraca koja su imala svoje nastupe ukljucujuci i zamjene 8 igraca iz naseg pogona odnosno nasa djeca.
samo Sloboda
Zato i kotiramo izuzetno visoko na tabeli sto smo puni nase pretalentovane decice.
-
- Kontakt:
Nije tacno, vecina nasih momaka odigra korektno i napravi neki transfer, karijeru, iskorak,HElo je napisao/la:Zato i kotiramo izuzetno visoko na tabeli sto smo puni nase pretalentovane decice.
Nas yebu razni Lakici, i stoka sitnog zuba u upravi....
Da je klub kako treba vecina sranja se ne bi ni desavala. Turbulencije i besparica uticu na rezultate i igre. Laze ko kaze drugacije.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Tacno dok je bilo koliko toliko ok atmosfera igrali smo dobro, niko nas nije nadigrao.Sviuodbranu je napisao/la:Nije tacno, vecina nasih momaka odigra korektno i napravi neki transfer, karijeru, iskorak,HElo je napisao/la:Zato i kotiramo izuzetno visoko na tabeli sto smo puni nase pretalentovane decice.
Nas yebu razni Lakici, i stoka sitnog zuba u upravi....
Da je klub kako treba vecina sranja se ne bi ni desavala. Turbulencije i besparica uticu na rezultate i igre. Laze ko kaze drugacije.
Čičkovo ulje dabogdq na lijekove svaku marku iz Slobode potrošio.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jel se to i A.Jaha vratio u Slobodu?
Kakvo je stanje sad u klubu jel rade ovi novi sta, zna li iko ista?
Kakvo je stanje sad u klubu jel rade ovi novi sta, zna li iko ista?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.