Prava fuksa, ona ofucana, izblajhanaemir79 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:11Pa nece qrava više da je guzi jedan, nego "šestorka"belosevic28 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:08Politicka qrava se prodala novoj politickoj opciji. Mashallah.
Selam za svrakindolca, izdrzi Mudalija, svi su iz tebe!![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A hajde ti objasni manjejaku šta ustvari znači naziv naselja "Novo Sarajevo". I zašto baš "Novo". Zašto ne spada u najstariji dio grada Sarajeva. I onda ti oni trune o kojekakvim drugim naseljima, pokušavajući nekog ismijati.
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK!
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne kontambelosevic28 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:08Politicka qrava se prodala novoj politickoj opciji. Mashallah.
Selam za svrakindolca, izdrzi Mudalija, svi su iz tebe!
Pojasni
-
belosevic28
- Kontakt:
To da ste qrava ili to da se Dalija krije od cijelog Olova zbog pokradenog gradjevinskog materijala?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- mohikanac12
- Kontakt:
Poljuprivredno drustvo FK 5arajevo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- svrakino1921
- Kontakt:
Al hajd ti objasni sad da je Kobilja glava bila u opstini Centar prije rata a sad je u opstini Vogosca
Zbog cega
Zasto
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemam pojmabelosevic28 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:15To da ste qrava ili to da se Dalija krije od cijelog Olova zbog pokradenog gradjevinskog materijala?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- mohikanac12
- Kontakt:
A poljoprivredno dobro u Butmiru?
Osnovala Udba podrzali poljoprivrednici.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dobra.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:16Al hajd ti objasni sad da je Kobilja glava bila u opstini Centar prije rata a sad je u opstini Vogosca
Zbog cega
Zasto
Ispresavijaj virto ove provincijske lopovčine
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHU isto vrijeme uprava FK Sarajevo još uvijek nema vremena za sastanak, valjda pripremaju utakmice u Zenici ili Butmiru.
Kad im ga njihov zabije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Politicki, fizicki i moralni kepec..
Sve za stolicu i guzovacu.
Na stranu inicijativa al ovakvi bilmezi zarad licnog intersa i koristi mi se gade.
Daj ostavku koju si obeco stoktone jedan
Na stranu inicijativa al ovakvi bilmezi zarad licnog intersa i koristi mi se gade.
Čekaj da odobri lovu za južnu tribinu, pa nek ide u tri lijepe.Sariel1987 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 19:09Politicki, fizicki i moralni kepec..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nije virto stvar juzne. Kad vec imate programe volju zelju i nacin kako samo naprijed.
Al ovakvi likovi nema veze s fudbalom prosto mi se gade.
Al ovakvi likovi nema veze s fudbalom prosto mi se gade.
Irfan Čengić
44 minutes ago

Zna se da sam ja navijač FK Sarajeva, ali sam prema Vladi KS pokrenuo pitanje rekonstrukcije južne tribine stadiona Grbavica, na inicijativu gradskog vijećnika Vedada Deljkovića.

Danas na sastanku sa upravom FKŽ su bili prisutni Premijer KS Edin Forto, Predajedavajući SKS Elmedin Konaković, Ministar kulture i sporta Mirvad Kurić koji su se uključili u ovaj projekat.
Upravi FK Željezničar čestitam na pristupačnosti, organizovanosti i spremnosti za dalju rekonstrukciju stadiona Grbavica.

Jedna od 300 programski mjera Vlade KS jeste i ulaganje u sportsku infrastrukturu.
U isto vrijeme uprava FK Sarajevo još uvijek nema vremena za sastanak, valjda pripremaju utakmice u Zenici ili Butmiru.
Idemo zajedno u izgradnju južne tribine...

44 minutes ago
Danas na sastanku sa upravom FKŽ su bili prisutni Premijer KS Edin Forto, Predajedavajući SKS Elmedin Konaković, Ministar kulture i sporta Mirvad Kurić koji su se uključili u ovaj projekat.
U isto vrijeme uprava FK Sarajevo još uvijek nema vremena za sastanak, valjda pripremaju utakmice u Zenici ili Butmiru.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.