FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo naprijed i samo jako. Za vas relativno slab rad u zadnjih godinu dana jos uvijek ima vremena da se “popravite.”
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- mohikanac12
- Kontakt:
Zgazite zenicke gliste u nedelju!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Daj ba nemoj nam ovdje lobotomaca, pljuvaca Amar ziv bio...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
Stranka demokratske akcije SDA
Vedad Deljković
VIJEĆNIK
email: [email protected]
http://starigrad.ba/v2/txt.php?id=130
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sad naveo na fb da je u budžetu kantona obezbjedjeno 2 mil.KM za izgradnju južne tribine
moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mislim da treba postovati mali broj ljudi na pozicijama u drzavi kojima
je Zeljo uvijek u srcu, bez obzira za koju upravu “navija.”
@mohikanac
Ma covjek, kako je i sam napisao, se dugo zalagao za pomoc Zelji oko tribine Jug i evo docekao i on a i mi prve ozbiljne korake ka ostvarenju tog cilja.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Uz duzno postovanje svakome, kad pljujes Amar ti si ni n od navijaca.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:17
Mislim da treba postovati mali broj ljudi na pozicijama u drzavi kojima
je Zeljo uvijek u srcu, bez obzira za koju upravu “navija.”
@mohikanac
Ma covjek, kako je i sam napisao, se dugo zalagao za pomoc Zelji oko tribine Jug i evo docekao i on a i mi prve ozbiljne korake ka ostvarenju tog cilja.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja sam znao za milion, evo kazu dva. Vrh. Jos Uefa i jedan čikica naš veliki navijac a pun ko brod. Neka dusmanima crijeva ispadaju od muke!
Gradi Željo!
Gazi zenicke gliste!
Danane grizi muda svoja!
Gradi Željo!
Gazi zenicke gliste!
Danane grizi muda svoja!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Odlicno, sada neka jos daju akciju za navijace desetogodisnje stolice. I rijesen problemlijevapolutka je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:16Sad naveo na fb da je u budžetu kantona obezbjedjeno 2 mil.KM za izgradnju južne tribine
Daj ti meni oko link za avatar, da ispostujemomohikanac12 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:22Ja sam znao za milion, evo kazu dva. Vrh. Jos Uefa i jedan čikica naš veliki navijac a pun ko brod. Neka dusmanima crijeva ispadaju od muke!
Gradi Željo!
Gazi zenicke gliste!
Danane grizi muda svoja!
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne znam kako sada ovo radi, evo meni se vratio. Kakav ces avatar?Mamlaz je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:24Daj ti meni oko link za avatar, da ispostujemomohikanac12 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:22Ja sam znao za milion, evo kazu dva. Vrh. Jos Uefa i jedan čikica naš veliki navijac a pun ko brod. Neka dusmanima crijeva ispadaju od muke!
Gradi Željo!
Gazi zenicke gliste!
Danane grizi muda svoja!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bravo.

Ovaj ko i tvojmohikanac12 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:25Ne znam kako sada ovo radi, evo meni se vratio. Kakav ces avatar?Mamlaz je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:24Daj ti meni oko link za avatar, da ispostujemomohikanac12 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:22Ja sam znao za milion, evo kazu dva. Vrh. Jos Uefa i jedan čikica naš veliki navijac a pun ko brod. Neka dusmanima crijeva ispadaju od muke!
Gradi Željo!
Gazi zenicke gliste!
Danane grizi muda svoja!
- mohikanac12
- Kontakt:
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Jbg, ne moze se drugacije ni uraditi ako ne pomogne neko jer zivimo u takvoj drzavi da je ovo puno. Mozda bi mogli sami uz neki kredit, ali moras biti siguran da ce ti se to sto uzmes i ulozis u tribinu, stadion vratiti i plus dodatno da zaradis. U to je tesko biti siguran kod nas. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala okomohikanac12 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:29
https://i.ibb.co/xYpL09b/Photo-Editor-2 ... 036972.jpg
Evo valjda radi jos uvijek.
- mohikanac12
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:30Jbg, ne moze se drugacije ni uraditi ako ne pomogne neko jer zivimo u takvoj drzavi da je ovo puno. Mozda bi mogli sami uz neki kredit, ali moras biti siguran da ce ti se to sto uzmes i ulozis u tribinu, stadion vratiti i plus dodatno da zaradis. U to je tesko biti siguran kod nas.![]()
@Ljozee, prava si piqka. Kad je avatar i da se pomogne glumatas i pravis se mutav, kad je seruckat i lizat se s pitarima prvi si u redu.
Znas kako si me razocaro, bas si pakas ispo.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ko se ba lize?mohikanac12 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:32LjoZee je napisao/la: ↑29 okt 2019, 18:30Jbg, ne moze se drugacije ni uraditi ako ne pomogne neko jer zivimo u takvoj drzavi da je ovo puno. Mozda bi mogli sami uz neki kredit, ali moras biti siguran da ce ti se to sto uzmes i ulozis u tribinu, stadion vratiti i plus dodatno da zaradis. U to je tesko biti siguran kod nas.![]()
@Ljozee, prava si piqka. Kad je avatar i da se pomogne glumatas i pravis se mutav, kad je seruckat i lizat se s pitarima prvi si u redu.
Znas kako si me razocaro, bas si pakas ispo.
Nije mi ni radio avatar do evo tri minute. Nisam mogao da stavim nista ni ono prije ni ovo. Stavit cu polako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.