FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Daj Alenu, koji klinac će ti Rakitić 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
idi u 3 pm 

-
- Kontakt:
2 gola i 2 asista kakav igrac
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Izmjene strašne. Na riješenu utakmicu uvodiš Rakitića, Grizija i Roberta, a na klupi imaš Alenu, Pereza i Todiboa. Nemam riječi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
Je.bi se Messi,kako perfidno spasava svog prijatelja urguvajca 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Da je moguć revanš za heftu, ubili bi nas tamo 5-0, Valverde bi i dalje ostao na klupi i svi sretni.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakav nivo igre Messija.Velicanstveno.
Ostatak ekipe mrtvi prosjek.
Ostatak ekipe mrtvi prosjek.
Opet tekma na Campu gdje zabijamo 5 golova a da se ne uziva mozda do zadnjih 15 minuta. Jednostavno ne stvara se previse sansi, ne ide taj protok lopte brzo ako ne povuce Messi i to je najveci problem.
Bit ce patnje s vecim timovima i ovdje, to je i vise nego sigurno. Tako je to kad te ubleha vodi.
Bit ce patnje s vecim timovima i ovdje, to je i vise nego sigurno. Tako je to kad te ubleha vodi.
27.10.2020
Suarezu fali jos tacno 10 golova da postane treci najbolji strijelac kluba svih vremena i jos samo 48 da prestigne Kubalu i postane drugi, iza Messija
Abd za nekih 14 mjeseci, kakvo vrijeme da se zivi, klub star preko 100 godina a gledat ces vjerovatno zajedno na terenu dva najbolja strijelca kluba ikada

Abd za nekih 14 mjeseci, kakvo vrijeme da se zivi, klub star preko 100 godina a gledat ces vjerovatno zajedno na terenu dva najbolja strijelca kluba ikada

27.10.2020
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Nisam neki fanatik Rakitica ali ovo sto mu rade stvarno nije uredu nikako, pogoto jer svakako im mjesta da igra vise ako je vec ostao u klubu... pa makar mogu buskets i on prepoliti minutazu i po meni vise rakitic ove sezone moze pruziti barceloni nego buskets...
Zato mi se i malo gadi barcelona jer se gura taj buskets na silu posto je dijete kluba i rodbina mu u klubu, a lik je stvarno prelos u svakom pogledu...
Ne znam jesul se ikad prema nekome ovako ponasali kao prema njemu
Zato mi se i malo gadi barcelona jer se gura taj buskets na silu posto je dijete kluba i rodbina mu u klubu, a lik je stvarno prelos u svakom pogledu...
Ne znam jesul se ikad prema nekome ovako ponasali kao prema njemu
Zaštićen je ko beli medved.
Ako određeni Messiu i Suarezu zamjeraju štošta, Buskets je još gori. I ono što je znao raditi na terenu, više ne zna.
Ako određeni Messiu i Suarezu zamjeraju štošta, Buskets je još gori. I ono što je znao raditi na terenu, više ne zna.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma odavno se to ovdje pisalo, Rakitić > Biskvit za mene uvijek. Rotirao bih njega i Vidala za jedno mjesto, Frenkie na zadnjeg veznog, i treća pozicija Arthur.
Al' od te ljubavi nema ništa, tako da nam je gledat precjenjenog Biskvita, zaostavštinu koju su stvorili Xavi i Iniesta. Ljepota.
Al' od te ljubavi nema ništa, tako da nam je gledat precjenjenog Biskvita, zaostavštinu koju su stvorili Xavi i Iniesta. Ljepota.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma glupo je ovo poredjenje njih dvojice uopste. Ne treba to vise ni potencirati. Ronaldo je specijalan igrac, one of a kind, ali je izgubio loto u zivotu kada je rodjen u isto vrijeme kao Messi. Ponekad ga i razumijem sto daje arogantne izjave i misli previse o sebi, jer da ne misli tako nigdje ga nebi bilo. Bukvalno sta god uradi zadnjih godina, dodje Messi i to nadmasi. Tako da Messi pa dosta praznih mjesta pa Ronaldo, pa dosta praznih mjesta i onda ostala buranija.
@igrajlopte 🐦
Ja mislim da obojicu boli qurac koje bolji, tim se samo zamajava sirotinja po netu, i po jeftinim kafama širom planete.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo i 1 gost.