Lebron ti najveci ikad

P.S Jel te stid porediti tog firgosa sa Rogerom?
Samo mi to odgovori i dosta debatiranja,hocu da mi ostanes brat

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Lebron ti najveci ikad
Ma jok, kakvo nervozan, al fakat je ruzno vidjet nekome ko sa strane ovo čita, napravili ste veću diskusiju o NBA nego na matičnom pdfu, majke mi moje ja sam nekoliko puta provjerio jesam li fulao pdf il je ovo tenis
BodiBet...
Opustili se momci u večernje sate, sreća pa hokej ne prate da se dodatno zapali.
Ovo pred kraj sezone se ne igra nikad, to je zlatno pravilo. Svi povredjeni, mislima na odmorima već, nemoguće je pogodit bilo šta.nikoneznanovic je napisao/la: ↑30 okt 2019, 01:48BodiBet...
A ako ne prodje, da te banujem?
Ma ja to snimam malo duže, ništa ofrlje, a nisam od US Opena igrao, vrijeme je za malo dobitaka...
Kakvo je to pitanje? Jedina dilema je možete li namoliti za kakvu povredu, drugo ništa ga ne zaustavlja.
Normalno, zato i odmaram...bodi123 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 01:56Ovo pred kraj sezone se ne igra nikad, to je zlatno pravilo. Svi povredjeni, mislima na odmorima već, nemoguće je pogodit bilo šta.nikoneznanovic je napisao/la: ↑30 okt 2019, 01:48BodiBet...
A ako ne prodje, da te banujem?
Ma ja to snimam malo duže, ništa ofrlje, a nisam od US Opena igrao, vrijeme je za malo dobitaka...
Al eto, Diego se bori za London još uvijek, on bi trebao dobit, Isner nemre meda u dvorani brejka nije napravio nikom jedno 5 godina već, Moutet bi mogao najebat nešto očekujem napaljenog Nolu a Tsonga i Berretini će odigrat barem 2 taj brejka![]()
E moj brate, današnje žene su gore od djece, vjeruj mi...
Opekao se povredom, uozbiljite se. Novak već uzeo turnir, samo vam još nisu javili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.