Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 15 nov 2010, 16:09

Bendtner je veoma borben i igrač koji igra za tim. Možete ga mrzit al on je donijeo toliko važnih golova za Arsenal[ i Dansku/i]
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 16:13

Ja sam svoje već rekao o Bendtneru, njega raja ne cijeni zbog par promašaja, Kristićevih bisera i njegovog samopouzdanja.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2010, 16:22

E @Bosco, ti fakat zvučiš ko pokvarena ploča kada je u pitanju sljeceće:
Bosco je napisao/la:Kristićevih bisera i
Dobro, eto Bendtner je najbolji napadač, nikada se nije rodio bolji, niti će. Ima sve što bi trebao imati klasni centarfor; njuh za gol poput Inzaghija, inteligenciju Raula, brzinu Henry-ja te Kluivertovu igru glavom. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 16:25

Monolog je napisao/la:E @Bosco, ti fakat zvučiš ko pokvarena ploča kada je u pitanju sljeceće:
Dobro, eto Bendtner je najbolji napadač, nikada se nije rodio bolji, niti će. Ima sve što bi trebao imati klasni centarfor; njuh za gol poput Inzaghija, inteligenciju Raula, brzinu Henry-ja te Kluivertovu igru glavom. :lol:
To niko nije rekao,osim Paje :mrgreen: ,Bendtner nije prvoklasni napadac,ali nije ni kloc sigurno ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 nov 2010, 16:27

Boze,dokle je dosao ovaj forum kada su i moderatori poceli dolaziti na teme samo da provociraju... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2010, 16:31

Dakle, provokacija je reći istinu o nekom igraču(u ovom slučaju o Bendtneru)? Pa činjenica je da on nikada ne bi zaigrao u Arsenalu da vas ne muče povrede, a to što vi to ne želite priznati, to je do vas, a ne do drugih. Uostalom, vidjećemo da li će igrati kada u punom pogonu bude Van Persie. Bendtner je prosječan napadač, igrač za osrednje klubove, a ne za ekipu koja bi se trebala boriti za sam vrh. Al' haj', ipak ja samo provociram, u pravu si. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 16:53

Monolog je napisao/la:E @Bosco, ti fakat zvučiš ko pokvarena ploča kada je u pitanju sljeceće:
Zaboravio si dribling Messija.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 nov 2010, 17:14

Monolog je napisao/la:Dakle, provokacija je reći istinu o nekom igraču(u ovom slučaju o Bendtneru)? Pa činjenica je da on nikada ne bi zaigrao u Arsenalu da vas ne muče povrede, a to što vi to ne želite priznati, to je do vas, a ne do drugih. Uostalom, vidjećemo da li će igrati kada u punom pogonu bude Van Persie. Bendtner je prosječan napadač, igrač za osrednje klubove, a ne za ekipu koja bi se trebala boriti za sam vrh. Al' haj', ipak ja samo provociram, u pravu si. ;)
Provokacija je tvoje apsolutno neznanje i izvrtanje istine gdje ti iskazes svoje subjektivno misljenje da je Bendtner kalibar za Wigana, Newcastla i ostalih malih, ispodosrednjih smijesnih ekipa pa kad ti neko kaze drugacije misljenje a to je da je Bendtner ozbiljan napadac koji puno doprinosi igri i timu kakav je Arsenal onda ti pocnes da lupas kao sarkasticne nebuloze tipa bolji od Henrya i sl. tako da ispadne da je u ovom slucaju Bosco nekad i rekao da je Bendtner brzi od Henrya, bolje igra glavom od Kluiverta i sl.

Neka je nama Caroll igrac za velikih ekipa naravno o njegovim kvalitetama govori i tim u kojem igra.

Arsenal dominira! Hard as rock!
Dio Arsenala

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 17:22

Paja is back :D
Sve je mogao pretrpjeti,ali da neko kaze da je Bendner los,to neee :mrgreen:
Dominacija se nastavlja :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 15 nov 2010, 17:32

-Paja je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dakle, provokacija je reći istinu o nekom igraču(u ovom slučaju o Bendtneru)? Pa činjenica je da on nikada ne bi zaigrao u Arsenalu da vas ne muče povrede, a to što vi to ne želite priznati, to je do vas, a ne do drugih. Uostalom, vidjećemo da li će igrati kada u punom pogonu bude Van Persie. Bendtner je prosječan napadač, igrač za osrednje klubove, a ne za ekipu koja bi se trebala boriti za sam vrh. Al' haj', ipak ja samo provociram, u pravu si. ;)
Provokacija je tvoje apsolutno neznanje i izvrtanje istine gdje ti iskazes svoje subjektivno misljenje da je Bendtner kalibar za Wigana, Newcastla i ostalih malih, ispodosrednjih smijesnih ekipa pa kad ti neko kaze drugacije misljenje a to je da je Bendtner ozbiljan napadac koji puno doprinosi igri i timu kakav je Arsenal onda ti pocnes da lupas kao sarkasticne nebuloze tipa bolji od Henrya i sl. tako da ispadne da je u ovom slucaju Bosco nekad i rekao da je Bendtner brzi od Henrya, bolje igra glavom od Kluiverta i sl.

Neka je nama Caroll igrac za velikih ekipa naravno o njegovim kvalitetama govori i tim u kojem igra.

Arsenal dominira! Hard as rock!
Joj paja,ti si legenda.
Da tebe nema,ovaj forum bi bio dosadan :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2010, 17:57

@Paja,

Nemoj samo ti o objektivnosti, živ bio. Svi znamo da nosiš Arsenalove naočare, te da imaš oči samo za igrače koji igraju u ovom londoskom klubu ili koji su na bilo koji način povezani sa istim. Praviš od Arsenala najjači tim na svijetu, a svi znamo da to nije istina(znaš to i ti, ali i dalje forsiraš te dječačke fazone Arsenal d*** i ta sr*nja). Sve ja to razumijem; pubertet zna zainatiti čovjeka, svi smo to prošli.
-Paja je napisao/la: Neka je nama Caroll igrac za velikih ekipa naravno o njegovim kvalitetama govori i tim u kojem igra.
Dakle, po tebi ni Pele nije bio igračina jer je igrao u Brazilu. Bravo @Paja, vidim da ti je logika jača strana. Uostalom, ne znam zašto s tobom govorim o Bendtneru, kada si ti onaj koji govori kako je to najperspektivniji mladi napadač, te ste ti i još nekolicina forumaša stavili da je dotični postigao preko 40 golova u posljednje 3 sezone(naravno, statistički podatak koji je neko plasirao na arsenal.bh).

Drago mi je da nisi napisao "hahahaha", vidi se da napreduješ. Još samo da izbaciš pojam d**** i sve će biti u redu.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 18:48

znaci ovaj monolog nije normalan, poredi santos u vrijeme pelea sa newcastlom... svi mogu biti zaludjeni arsenalom i cime ne vec ali ovo je tolika glupost da je to nevjerovatno... prvo sto se ta dva kluba ne mogu porediti od igraca koji su u njima igrali, do titula, do popularnosti, stvaranja novih igraca, drugo sto se vremena ne mogu porediti, sta je bilo prije 40 godina sada vise nije tako, tako da tada ljudi nisu igrali toliko za pare, a sada mnogi samo gledaju novac... samo da me neko ne shvati pogresno, meni bendtner nije najbolji napadac na svijetu, ali da je dobar jeste, pa on ima tek 21 godinu, a vec nekoliko godina je u arsenalu, sto mora nesto znaciti, ali nisam mogao da ne napisem komentar na ovu monologovu glupost...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2010, 18:50

@E2-Ze
Nisi upoznat sa @Pajinom logikom. I prije je govorio da je Bendtner bolji od jednog igrača samo zato što Bendtner igra(da ne kažem sjedi na klupi) u Arsenalu, a onaj je već 2 godine u vrhu liste strijelaca jedne od liga petice, pa je zbog toga povučena paralela i sa Peleom(koji nikada nije igrao u Evropi). No, dobro, ja sam poznat po pisanju gluposti, a vi ste poznati kao najobjektivniji navijači, forumaši ili šta ti ja znam(dokazali ste to nebrojeno puta). U pravu si. ;)

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 19:02

pa jesi ili nisi napisao glupost???? on je stavio za klub, razumijes ne za drzavu, a ja koliko se u fudbal razumijem santos je jos uvijek veliki klub.... a ko je 2 godine u vrhu strijelaca liga petice???? i da ti dam jedan podatak nick je sa svojih 18 godina igrao za birmingham i dao 11 golova, gdje je caroll bio do prosle godine??? ne kazem ja da caroll trenutno nije bolji, ipak ove godine nick nije dobio priliku igrati radi povrede, ali da je los koliko ti kazes nije ... ipak si i ti poznat po objektivnosti kad dodje na red arsenal tako da nemoj mi ti pricati o tome...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2010, 19:11

e2_ze je napisao/la:on je stavio za klub, razumijes ne za drzavu
??? Poredili smo dva igrača po klupskom, a ne po reprezentativnom učinku, pobogu. A, onda se on uhvatio za slamku tipa:"ovaj igra u jačem timu, pa je stoga i bolji". Dakle, analogno tome, isto sam učinio sa Peleom(tebi je to možda glupost, ali ja ću sasvim sigurno naći 10 tvojih gluposti koje su X puta veće od ove).
e2_ze je napisao/la:a ko je 2 godine u vrhu strijelaca liga petice????
Džeko(on je bio uzet kao poredbeni faktor).
e2_ze je napisao/la:gdje je caroll bio do prosle godine???
U Newcastleu a odigrao je jednu odličnu sezonu, a prije toga na posdubi u Prestonu. Jbg, zar je trebao igrati umjesto Shearera(kada je Andy tek počinjao sa karijerom)?
e2_ze je napisao/la:ipak ove godine nick nije dobio priliku igrati radi povrede, ali da je los koliko ti kazes nije
Govorim da nije kalibar za Arsenal. A to će svako ko nije navijač Arsenala reći.
e2_ze je napisao/la:ipak si i ti poznat po objektivnosti kad dodje na red arsenal tako da nemoj mi ti pricati o tome
Vidjeli smo tvoju objektivnost kada smo pričali o trenerskim uspjesima, te kada sam ti predočio dokaze o nevjerovatnim uspjesima don Fabia i ostalih, ali ipak je Wenger najbolji trener. :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 nov 2010, 19:27

Niti sam ja pubertetlija niti ti imas pojma o fudbalu da budemo iskreni. Naravno da sam ja objektivan na ovom forumu nema objektivnijeg insana od mene, jos jedna u nizu lazi koje si izgovorio a ja cu da to ispravim je ta da je Bendtner postigao preko 40 golova ja to nikad nisam rekao ja sam rekao da je Bendy postigao preko 50 golova u Engleskom fudbalu sto svi oni koji su upuceni znaju racunajuci i tih 11 u Birminghamu i naravno da je on dobar napadac jer igra u Arsenalu za razliku od nekih.

Da odma razjasnimo da ljudima ne bude jasno Monolog ne misli na Carolla vec na Dzeku naravno i tu sam njega i njegovog smijesnog havera bezimenog potukao argumentima da su se na kraju opet jadali administraciji kako oni trebaju da meni uskrate moje demokratsko pravo iskazivanja svog objektivnog misljenja! Znaci o tome necu vise ni da pricam sa tobom jer tvoja tvrdnja izmedju redova pele=dzeko govori vise od one Wiltord promasaj.
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 19:28

nece svako reci da nije dobar za arsenal, evo ti dylan dog, nije navijac arsenala, a smatra da je nick hajmo rec solidan igrac... drugo gdje je dzeko bio sa 21. godinom???? glupa ti je usporedba, poredis dzeku sa peleom, i santos sa wolfom, eto ti objektivnosti... naravno da mozes naci moje gluposti na ovom forumu, jer ja realno odgovaram brzo i na prvu bez mnogo razmisljanja, zaboli mene cosak sta ce neko na to reci, mnogo raje koja je na ovom forumu ''pametna'' je u pravom zivotu k***c, meni je wenger najbolji trener, a ti si i tu pokazao svoju objektivnost pa rekao da ne valja nista, da je samo dobar kao ekonom, e pa za tvoj info taj j****i ekonom ima 3 titule EPL,i naravno najlakse je optuziti navijace arsenala( na ovom forumu) za neobjektivnost radi paje...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 19:38

-Paja je napisao/la:Niti sam ja pubertetlija niti ti imas pojma o fudbalu da budemo iskreni. Naravno da sam ja objektivan na ovom forumu nema objektivnijeg insana od mene, jos jedna u nizu lazi koje si izgovorio a ja cu da to ispravim je ta da je Bendtner postigao preko 40 golova ja to nikad nisam rekao ja sam rekao da je Bendy postigao preko 50 golova u Engleskom fudbalu sto svi oni koji su upuceni znaju racunajuci i tih 11 u Birminghamu i naravno da je on dobar napadac jer igra u Arsenalu za razliku od nekih.

Da odma razjasnimo da ljudima ne bude jasno Monolog ne misli na Carolla vec na Dzeku naravno i tu sam njega i njegovog smijesnog havera bezimenog potukao argumentima da su se na kraju opet jadali administraciji kako oni trebaju da meni uskrate moje demokratsko pravo iskazivanja svog objektivnog misljenja! Znaci o tome necu vise ni da pricam sa tobom jer tvoja tvrdnja izmedju redova pele=dzeko govori vise od one Wiltord promasaj.
:lol: :lol: naravno, vazda te krasila objektivnost, a usput si pobrao simpatije i divljenje ostalih arsenalovaca zbog toga. Da te nema morali bi te izmisliti nekako...a danska bandera dominira u svakom pogledu 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 nov 2010, 19:40

Wenger je jedan od najboljih svijetskih stručnjaka bez dileme ,i Engleska liga je jača od Španske ,ali stvarno vas ne shvatam pa se pitam jeste li vi normalni kad kažete da je Bendtner dobar napadač ,pa on je najgori napadač koji igra u ovim jačim timovima ,nađite mi goreg napadača od Bendtnera u ovim jačima klubovima meni nijedan ne pada na pamet ,samo mi nije jasno šta je Wenger vidio u njemu ,pa Arsenal ima sad tri bolja napadača od njega ,pa bolje je napadače prodao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 nov 2010, 19:41

Ja sam objekat i objektivan sam, vama to smeta jer ste subjektivni i na osnovu licnih frustracija donosite zakljucak o jednom kvalitetnom napadacu.

legendo reala u tvom smijesnom klubu svi su napadaci gori od Bendtnera!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 15 nov 2010, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.