NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Dočepaće se ratnici play offa, a tamo će iz drugog plana biti poprilično opasni.
Biće zanimljivo koliko Spursi mogu.
Biće zanimljivo koliko Spursi mogu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
camparinho je napisao/la: ↑30 okt 2019, 07:18Joj ovog debila davisa na 44 suta samo 40 poena baahahahahah

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Cuj hoce da patentira Taco Tuesday hahaAlphonseKauders je napisao/la: ↑30 okt 2019, 07:15LBJ fakat ima svojih čudnih momenata. Hebo ga "Taco Tuesday", ljudi patentirali 1989 taj izraz, on se 30 godine kasnije fura da ga je izmislio i navodi publiku da skandira tu frazu. Pokušao ga čak i patentirati, odhebali ga..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kobe Bryant opuca 20 slobodnih, u istoj utakmici zabije 81 poen, Harden i Davis opucaju preko 20 slobodnih, ubace 40 i ovde ih hvale kao efikasne, haj pliz prestanite 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mene stvarno cudi da Denver ne radi nista po pitanju Jokiceve kilaze, da im je uredu to sto ima minimalno 5-10kg viska. Sto se vecinom vuce po terenu.. Da ne misle da ce izgubiti na snazi i nece moci igrati bully ball protiv "mrsavi" centara ako smrsa? Weird.
@igrajlopte 🐦
Ova Twitter implementacija je sama napravila forum 50 put boljim
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slazem se
Ima da budem twitter filip
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Moze i streamable, nice
(samo kliknete na video, ovo bijelo sto vrti nije ucitavanje)
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa tvoje gov.no ti ne smrdi. Da je posten covjek napiso bi da je.bo nba gdje coj'k opali 27 slobodnih i nadovezivo se na to podrzavajuci tu tvrdnju kako je lose za igru, ovako soft lafo "previse za moj ukus". Tako da je diskreditovana svaka kritika slobodnih od sad pa ubuduce doticnog

E cuj previse slobodnih za moj ukus hahaha
Bas ce to kod alema proci neopazeno
Bas ce to kod alema proci neopazeno

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kao da niste upoznati sa likom i djelom jednog od najvecih dvolicnjaka i prevrtljivaca foruma
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako LeBron ima ovu debilsku facu kad pokušava biti interaktivan sa publikom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vala da je prime Shaq u pitanju i jos da ga hakuju, previse je 27 bacanja.Nevjerovatno je sta sve sude kao faul.Strasno.
Dok razni Embiidi i Hardeni samo gledaju kako zaj.ebat sudije i izvuc slobodna, ADa su bar prebili ko vola za ova slobodna. Svakako sam saglasan da se ovakve abnormalne brojke slobodnoh prestanu dozvoljavat. Do tada pisemo prvih 40-20 za Purple and Gold jos od Shaqovog vakta 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.