Nadam se da nece, iskreno.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eto ga, individualni kvalitet.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 okt 2019, 21:40Nadam se da nece, iskreno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma skarat će ga neko u LP, ne moraju ovi, i to će mu biti kraj, na žalost i našim nadama.
Kad se sjetim da su ljudi pisali da je to dobra sezona, da smo fino igrali i da mu se treba dati još vremena. Ženo majku...
Idemooo konačno upotrebljiv centaršut, taman da ga podstakne da ih šibamo još.
Idemooo konačno upotrebljiv centaršut, taman da ga podstakne da ih šibamo još.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovo sto igra Muller mogu i ja nakon mjesec dana kondicionih priprema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Muller
oj živote pokvareni djojstiku
Mogao mu je ovaj pustiti loptu, ne bi zabio svakako
Šta je sad?? Gledaj mačke što je izmigolji za crveni.
41.21.1.
Spasi se ova ubleha na klupi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
eo boga uvalja ga 
Fuj
Najgore sto ce nas i malo ozbiljnija ekipa nakantati!
Zgadi mi fudbal ovaj cirkusant
Ne pamtim kada je gori bio
Najgore sto ce nas i malo ozbiljnija ekipa nakantati!
Zgadi mi fudbal ovaj cirkusant
Ne pamtim kada je gori bio
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 29 okt 2019, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Što sad Tomo 
Ublehas ostaje i dalje na klupi
Valjda Anjtraht i Befaubee dadnu konačno pedalu ublehi
Ublehas ostaje i dalje na klupi
Valjda Anjtraht i Befaubee dadnu konačno pedalu ublehi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fuj. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kaaaaaaaatastrofa 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesam se nocas nazivcirao.. Ova ekipa vs svakog igra isto; na rezultat ili sta vec. Nema da se protivnik rastavi, to bude samo u izuzecima kao vs chifuta u Londonu.
Previse sigurno i sablonski. Daj malo slobode Comanu/Gnabryju i da ne spominjem Coutinhu.
Previse sigurno i sablonski. Daj malo slobode Comanu/Gnabryju i da ne spominjem Coutinhu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kovač se opet provukao i pitanje je vremena kad će ga neko dobro otresti o zemlju jer se neće moći dugo provlačiti sa ovim odronom od igre.Mi kao da igramo bez odbrane zagarantovano primamo gol po utakmici a u većini slučajeva i 2.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Kad bi se Niko ovakvom igrom okitio jednom ligom prvaka, halalio bi mu još jednu sezonu na klupi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva bolan LP sa ovim pragmatičaremCentre forward je napisao/la: ↑30 okt 2019, 09:30Kad bi se Niko ovakvom igrom okitio jednom ligom prvaka, halalio bi mu još jednu sezonu na klupi.
Ma to se jednom desilo, tesko da cemo i mi toliko srece imati. Nema srece sa Nikom ljudi, valjda vam je to jasno. I lakse je imati dobar rezultat tako u LP kao underdog, tako Niko i zna igrati al u Bayernu nije takva situacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.