NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Rj Barettu nista ne sude.Fuck sudije
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Je.bote tek vidim da je samo on sutnuo vise bacanja od cijele ekipe MEM,a da ga nisu hakovali.cccc
Ode najbolji plej istoka.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Znam da je previse, zato mi je i glupo kad neko kaze efikasan je jer na 20 suteva zabije 40 poena, a od tih 40 20 sa slobodnih... Hoce li biti efikasan ako sudije smire strasti a ti isti nastave sutati po 20-30% FG.. Sve to stoji da i FT ide u efikasnost i sve al hajmo malo realnosti jbm ga, daj vecini igraca s dobrim sutem 20 slobodnih svi ce biti efikasni ondaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 okt 2019, 12:36Vala da je prime Shaq u pitanju i jos da ga hakuju, previse je 27 bacanja.Nevjerovatno je sta sve sude kao faul.Strasno.
Pa poeni su poeni, kad ukupnog rezultata se ne oduzimaju poeni sa slobodnih @jham.
Normalno da je efikasno
Normalno da je efikasno
Ma ne oduzimam ja nista, nego kazem, jbo to sto je on "efikasan" sa 20 slobodnih, sta sutra da mu pola tog ne dosude, nece uvijek imati 20 komada, nekad nece ni 10, hoce li onda biti efikasan?
Vjerovatno ce sudije i smanjiti broj slobodnih kad Hardena procepi, nekako ga moraju odrzati statisticki u konverzaciji za MVP, ne samo njega nego sve ove super ultra mega giga starove
Ne gledam NBA utakmice u velikoj mjeri kao vi, ali u ono malo sto gledam ove regularne sezone.. Meni stvarno nije jasno kako neko moze izvesti skoro 30 slobodnih, ili recimo 10+ slobodnih svaku drugu vece. Ja stvarno ne vidim da je intezitet odbrana takav da se igra na ivici faula i da su stalno neke grubosti.
Bas me zanima kakav ce biti broj Hardenovih slobodnih ovoj sezoni. Istina, zna izvuci faul.. Istina, cijela igra se bazirala na njemu. Ali eto sad ima Westbrooka koji ce uzeti dio potrosnje, a izgleda da ce se Hardenov broj slobodnih jos vise povecati iz nekog razloga.
Bas me zanima kakav ce biti broj Hardenovih slobodnih ovoj sezoni. Istina, zna izvuci faul.. Istina, cijela igra se bazirala na njemu. Ali eto sad ima Westbrooka koji ce uzeti dio potrosnje, a izgleda da ce se Hardenov broj slobodnih jos vise povecati iz nekog razloga.
Ma vecinom je zasluzio. Memphis treba trejdat Jacksona dok se ne skonta da je prevara.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 okt 2019, 12:48Je.bote tek vidim da je samo on sutnuo vise bacanja od cijele ekipe MEM,a da ga nisu hakovali.cccc

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Harden vec izveo 50 slobodnih u 3 utakmicedscile je napisao/la: ↑30 okt 2019, 12:58Ne gledam NBA utakmice u velikoj mjeri kao vi, ali u ono malo sto gledam ove regularne sezone.. Meni stvarno nije jasno kako neko moze izvesti skoro 30 slobodnih, ili recimo 10+ slobodnih svaku drugu vece. Ja stvarno ne vidim da je intezitet odbrana takav da se igra na ivici faula i da su stalno neke grubosti.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Naravno da je nenormalan broj slobodnih i tome se svakako treba stat u kraj. Do 15 ko i mogu progutat, sve preko je apsurd osim ako nije rijec o hakovanju.
Pa zavisi od date tekme, moram vidjet prilozeno cuj. Opet ti kazem slobodna bacanja (shooting fouls) su kosevi koji su sprijeceni faulom, znaci predpostavlja se da bi taj igrac poentiro iz igre da nije sprijecen faulom, ali posto je to nemoguce znati daje mu se da ih zasluzi penalima, ne ometan puca bacanja gdje ogromna vecina (a da nisu C) pogadjaju automatski na visokoj razini.JHam je napisao/la: ↑30 okt 2019, 12:55Ma ne oduzimam ja nista, nego kazem, jbo to sto je on "efikasan" sa 20 slobodnih, sta sutra da mu pola tog ne dosude, nece uvijek imati 20 komada, nekad nece ni 10, hoce li onda biti efikasan?
Vjerovatno ce sudije i smanjiti broj slobodnih kad Hardena procepi, nekako ga moraju odrzati statisticki u konverzaciji za MVP, ne samo njega nego sve ove super ultra mega giga starove
Nema tu nikakvog panetovanja niti morad imat visok iq i znat kosarku da bi to shvatio.Nekim igracima se poklanjaju slobodna bacanja i to je jedini fakt.
Pa to je u svakom sportu, prije ce Ronaldo dobit penal nego Edin Visca. Prije ce Brady dobit zastavicu nego neki Brisset, prije ce Harden nego Gordon itd. A lo i takva je ljudska narav opcenito, neko ko ima visok status u drustvu ce mu se vise gledat kroz prste nego nekom drugom itd.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Maltene ulizivanje jer je neko “bitan”.Jedna od najgorih osobina covjecanstvaalemsa je napisao/la: ↑30 okt 2019, 13:07Pa to je u svakom sportu, prije ce Ronaldo dobit penal nego Edin Visca. Prije ce Brady dobit zastavicu nego neki Brisset, prije ce Harden nego Gordon itd. A lo i takva je ljudska narav opcenito, neko ko ima visok status u drustvu ce mu se vise gledat kroz prste nego nekom drugom itd.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zvijezde u svakom sportu imaju povlasten tretman i to je tako.Meni je to i razumljivo,jer ih cesto protivnici batinaju.
Svakako da je i skill otici na liniju bacanja i to isto tako cijenim.
Medjutim,uvijek treba da postoji granica.Imati preko 20 bacanja,a da te neko ne faulira namjerno je meni neshvatljivo,a posebno se ne moze desiti da jedan igrac izvede vise sl.bacanja od CIJELE EKIPE protivnika!!
Sta rade ti drugi?Ne igraju kosarku?Ne napadaju obruc??
Svakako da je i skill otici na liniju bacanja i to isto tako cijenim.
Medjutim,uvijek treba da postoji granica.Imati preko 20 bacanja,a da te neko ne faulira namjerno je meni neshvatljivo,a posebno se ne moze desiti da jedan igrac izvede vise sl.bacanja od CIJELE EKIPE protivnika!!
Sta rade ti drugi?Ne igraju kosarku?Ne napadaju obruc??
igraju balet u napadu,boks u odbrani
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Diva je lagano krenula sa svojim zahebancijama.. Moraju početi pobjeđivati, inače nije ekipa neće istrpiti ovakve karaktere neokrznuto.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Evo Popovom glasnogovorniku s foruma su ponovo poceli smetati kompetitivni Lakersi. Neka, dugo je i odmarao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- invincible1921
- Kontakt:
Ima malo navlacenja, ali realno treba imati i skil poput Hardena. Sviraju mu dosta bacanja, al dosta puta sam vidio kad mu ni ciste faulove na ulazu ne sviraju...
Naprimjer stavit tri stolice i krenite na prodor sa ispruzenim rukama u dosta situacija (kako bi povecali sansu za faulom jer ako te neko dirne po rukama faul je) ili uz onoliko driblinga i konatkta gdje se gubi snaga i konecnatracija.... i onda jos polozite....vidjecete koliko je to zahtijevno, a kamol protiv zivih ljudi NBA igraca.
Da mogu svi bi to uradili.
Naprimjer stavit tri stolice i krenite na prodor sa ispruzenim rukama u dosta situacija (kako bi povecali sansu za faulom jer ako te neko dirne po rukama faul je) ili uz onoliko driblinga i konatkta gdje se gubi snaga i konecnatracija.... i onda jos polozite....vidjecete koliko je to zahtijevno, a kamol protiv zivih ljudi NBA igraca.
Da mogu svi bi to uradili.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.