bez namjere da ulazim u neke diskusije i rasprave s tobom, ali... "moram" reagovati.
od pobrojanih, samo jednog poznajem licno,a to je maxa. njega prozivati na ovaj nacin moze samo neko ko ga ne poznaje ili iz zle namjere, zavisti, licnog ili inidirektnog interesa... licno znam koliko se ljetos zadao u vrijeme one dvije skupstine, koliko je km presao, odvajao svoje vrijeme, zapostavljao porodicu (s jednim covjekom iz uo sam ga direktno povezao)... da bi razgovarao sa ljudima iz uprave i da se vidi kakvi su ciljevi i planovi i mogu li skupstinari pomoci u svemu tome. naravno, skupstinari koji su tu zbog Zelje, ne zbog licne ili necije drugo promocije i slijepog zastupanja necijih interesa.
Zelju se moze voljeti i zeliti mu dobro, taman onoliko koliko ga voli i zeli mu dobro maxa. vise od toga, vrlo tesko. gore navedoh njegov ljetosnji angazman, a takav je non-stop.
to sto ovdje ne spominjem druge, koje si ti prozvao, ne znaci da se slazem s tobom i tvojim vidjenjem istih. jednostavno, ne poznajem ih i bilo bi degutantno da ih "branim" ili "napadam". nek svako svoj biljeg sobom nosi.
izmedju ostalog, konstantno pozivas na ujedinjenje svih navijaca, da je samo Zeljo bitan, kako svi trebamo gurati da bude bolje i onako kako "svi" zelimo. malo si pomjesao loncice, ovakvim pisanjem i prozivanjem samo produbljujes jaz i ne doprinosis "ujedinjenju".
kako rekoh, nemam namjeru raspravljati. napisao sto znam i stojim iza toga. ti nastavi kako mislis da trebas.