FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ne bih volio da se ruši Koševo pa da se na tom mjestu gradi novi stadion prvenstveno zbog simbolike istog. Više sam za neku drugu lokaciju. I ako bi se to desilo, uvijek će biti lijepo posjetiti Koševo "turistički" i sjetiti se i lijepih i ružnih trenutaka provedenih na stadionu.Testo je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:42ne trebamo biti robovi nečega, nekada treba i napustiti ono što te koči.
konkretno mislim na koševo, stari komunistički stadion koji nikada ne može izgledati dobro, koliko god novca da prospeš u njega.
ili srušiti do temelja pa novi praviti na istom mjestu , ili druga lokacija, sasvim je svejedno !
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Najdebilnije ljude u upravi imamo u evropi svega mi....

Nek je guzica vidjela puta

-
- Kontakt:
Neka je husrefoljubac prozvao Upravu !!!

Fudbaleri Sarajeva domaćin su Širokom Brijegu u susretu 15. kola Premijer lige BiH. Husref Musemić u ovom meču po svemu sudeći neće moći računati na Anela Hebibovića, a uzrok tome je bizaran.
Naime, sjednica Disciplinske komisije koja je trebala biti održana danas, nije održana jer nije bilo kvoruma.
To znači da žalba Sarajeva po pitanju nastupa Anela Hebibovića uopšte neće ni biti razmotrena, te da će ostati prvobitna odluka o suspenziji na tri utakmice.
U Sarajevu su sa nestrpljenjem iščekivali vijesti sa sjednice, ali epilogom niko neće biti zadovoljan, niti fudbaleri i stručni stab, niti čelnici kluba koji trenutno borave u Vijetnamu.
Prije nekoliko dana sam bio na sastanku sa Načelnikom Nedžadom Ajdnadzićem. On me informisao da je trenutno u proceduri izmjena regulacionog plana koji bi trebao biti razmatran na novembarskoj sjednici OV Centar Sarajevo. Ukoliko se usvoji novi regulacioni plan, te ukoliko se Koševo predvidi kao fudbalski stadion, to će biti prvi korak u potpunoj rekonstrukciji stadiona Koševo. Nakon izmjene regulacionog plana ćemo moći konkretnije početi razgovarati o sveobuhvatnoj rekonstrukciji stadiona "Asim Ferhatović Hase". Samo je jedan dom..., poručio je Irfan Čengić.
Kad su izbori ono?Denchi je napisao/la: ↑30 okt 2019, 17:19hoće đeneral da skloni atletsku...
Prije nekoliko dana sam bio na sastanku sa Načelnikom Nedžadom Ajdnadzićem. On me informisao da je trenutno u proceduri izmjena regulacionog plana koji bi trebao biti razmatran na novembarskoj sjednici OV Centar Sarajevo. Ukoliko se usvoji novi regulacioni plan, te ukoliko se Koševo predvidi kao fudbalski stadion, to će biti prvi korak u potpunoj rekonstrukciji stadiona Koševo. Nakon izmjene regulacionog plana ćemo moći konkretnije početi razgovarati o sveobuhvatnoj rekonstrukciji stadiona "Asim Ferhatović Hase". Samo je jedan dom..., poručio je Irfan Čengić.
Strasssnooo sta nam ljudi rade sedmicama. Da li ste vi svjesni ? Pljackaju te sedmicama mi pricamo o stadionima nekakvim. Izbori su sljedece godine. Nemojte naivni biti. Gledaj sta nam savez radi. Ukrali su nam sest bodova halooo. Izbacili nas iz kupa.sonpenn je napisao/la: ↑30 okt 2019, 17:15![]()
![]()
Fudbaleri Sarajeva domaćin su Širokom Brijegu u susretu 15. kola Premijer lige BiH. Husref Musemić u ovom meču po svemu sudeći neće moći računati na Anela Hebibovića, a uzrok tome je bizaran.
Naime, sjednica Disciplinske komisije koja je trebala biti održana danas, nije održana jer nije bilo kvoruma.
To znači da žalba Sarajeva po pitanju nastupa Anela Hebibovića uopšte neće ni biti razmotrena, te da će ostati prvobitna odluka o suspenziji na tri utakmice.
U Sarajevu su sa nestrpljenjem iščekivali vijesti sa sjednice, ali epilogom niko neće biti zadovoljan, niti fudbaleri i stručni stab, niti čelnici kluba koji trenutno borave u Vijetnamu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

sonpenn je napisao/la: ↑30 okt 2019, 17:15![]()
![]()

Pa jel moguce..

imena, mislim znamo da su ovi odozdo
ali ih nabrojte jbm mu mater
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prvo, smijesan si sa ovim sto si napisao. Odi na youtube pa pogledaj njihovu akademiju ... u evropi ih nema 5 onog standarda. Drugo, koga to mi da ucimo necwmu, meeju 7 zemalja koji prismrdile nisu eurotakmicenju a igraci iz ove lige ako odu poalije 19-te maksimum je neka druga treca liga petica ili osrednje ekipe ovih slabijih.
A ta gyzica syo je vidjela puta je sa namom razgovarala o stadionu, o izgradnji akademije slicne ove u vijetnamu, jer vidis, da mrdnes guzicom iz bosne saznao bi da je svijet napredovao i da je fudbal napreeovao daleko od hebanja majke nekome
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ček, ček, nesto mi je znaci promaklo. Je li to znaci da je Sportsko Drustvo FK Sarajevo izgradilo Kosevo prije nego ga je grad na svoje preuzeo?
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, ANamelessGhoul, Antikloc, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, budzak, Cautinho, dark44, deda, Evander, feniksptica, galia95, Google Adsense [Bot], Grk1234, hajroooooo, Hamagara, HordasDolacMalta, itatabisine, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, kogmagie46, leo1946, miguelramos, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Posejdon, Riziko, Rodman, SamoDaKazeem, samoFKS, Simi, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, stokastoka23, Taree, tenpenny, USB, Vanja8, Vrhbosnian i 490 gostiju.