Aleme daj ba koga zaboli za to.Celticsi-Bucksi derbi veceri

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Aleme daj ba koga zaboli za to.Celticsi-Bucksi derbi veceri
Edviin je napisao/la: ↑30 okt 2019, 17:38To kad je bila ona caka hack a shaq, jasno mi je sta hoces da kazes. Najveca razlika je u kriteriju sudija, i nba lige same, u to vrijeme ispod obruca su se znali pa skoro da ne pobiti da su sviral obicni prekrsaj, danas zbog nekad obicnog prekrsaja dobijes flagrant, to je ta razlika, danas malo da ne svaki dodir ti je prekrsaj, jednostavno nba je postala soft.filip13 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 16:34
shaqa su namjerno udarali ,vjerovatno to znas,jer je s. bacanja sutao sa 50 %,pa nije imao 20 bacanja po tekmi,u samo jednoj sezoni je imao iznad 12,znaci i pred tzv. normalnih faulova,udarali su ga,pravili faulove kad su njegovi protivnici gubili jer je bio slab u bacanjima
Druga liga za Russell-aBosniaBoston je napisao/la: ↑30 okt 2019, 17:43Aleme daj ba koga zaboli za to.Celticsi-Bucksi derbi veceri![]()
Ocekivano b2b. Nisam ga trebao draftati.
Jesi ga uvrijedio,svaka ti cast.Doduse,mislim da ga malo vise krasi cinjenica da je najbolji igrac NBA lige
Ne moze biti najbolji igrac lige dok god mora da odmara svako malo.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 okt 2019, 18:46Jesi ga uvrijedio,svaka ti cast.Doduse,mislim da ga malo vise krasi cinjenica da je najbolji igrac NBA lige
Salt
Što salt, Kawhi mi je jedan od najdražih košarkaša
Jbg osvojio je.Brokula je napisao/la: ↑30 okt 2019, 19:05Što salt, Kawhi mi je jedan od najdražih košarkašašuti i igra, al istina je istina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.