Prepo se Nadala
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
moj sefkec ako ti je ovo potencijal onda ovaj tenis podhitno kad odu ova trojica ugasiti ....sto paja kaze kao da amatera gledam....upravu je Visko 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro ako je tako neka onda ko Federer odustane od turnira a ne ovako oci mi krvare od vjerovatno najgoreg seta koji sam odgledao.
hahaha dobra lopta frajer nece celendz da trazi pa daj ba izadji koji ku?ac igra ne kontam..
-
- Kontakt:
Evo kanta foruma zna da je mali Challenger igrač, a yebo mene otac moj, ako ga je on gledao 2 puta u životu...

Kakav je lik pajser, dobro si ti davno rekao!

Ma daleko od toga da Corentin može sa njim igrati, ali kako lupetaju ova dvojica, vidi se da su Djoke ljubitelji...
Nije vrhunski potencijal malac, ali nezgodan i ljevak, ima solidnu igru, vjeruj mi da je top 40 igrač brzo uz samo malo rada...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 30 okt 2019, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 30 okt 2019, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
bjezi bolan Novak ga moli da mu uzme set i on nece,tj ne zna..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma ja ništa ne govorim, ppgledaj šta sam napisao da je 6-3 i 5-2 malac ga ne bi dobio lako, normalno da će chokirati...
Samo sam rekao da me Viško nervira, koliko frajer ponižava momka i koliko izgovora ima...
Klasični mitoman!
Samo sam rekao da me Viško nervira, koliko frajer ponižava momka i koliko izgovora ima...

Klasični mitoman!

Joj Sefkeca bota, pa naravnod a ga nisam dva puta u zivotu gledao, gledam iskljucvio bitne turnire, jok eto gledacu bugarske i turske atp turnire valjda te to cini teniskim znalcem
. Eto ti si ga gledao vidim pa i dalje pojma nemas cim si vidio neku kvalitetu u ovom botu, pa frajer izgubi set od Djokovica koji je izletio na teren preko ku?ca, pa protiv ovakvog Djokvoica bi i Aldin Setkic bi imao sansu.
Ali haj ja ali Visko covjek koji ima tenis u malom prstu i on nema pojma ali zato znalac koji ne zna kako se racuna ATP lista zna sve
sram bilo Viska ne vidi kvalitet u francuskom botu kao sefket.

Ali haj ja ali Visko covjek koji ima tenis u malom prstu i on nema pojma ali zato znalac koji ne zna kako se racuna ATP lista zna sve

Zadnja izmjena: japa, dana/u 30 okt 2019, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Novak je toliko nezainteresovan da je to cudo, lik bas nikakvu emociju ne pokazuje, sto je cudno za njega.
Ali i kao takav je svemirski brod za ovoga. Ali ako bude ovakav iduce kolo i ako tamo sa druge strane bude Diego usudio bi se reci da ce Novak ispasti sa ovakvom igrom i pristupom
Ali i kao takav je svemirski brod za ovoga. Ali ako bude ovakav iduce kolo i ako tamo sa druge strane bude Diego usudio bi se reci da ce Novak ispasti sa ovakvom igrom i pristupom
Naravno da ce ispasti od iole kvalitetnog igraca ako bude na ovom nivou bez obzira i da pobjedi ovog kloca sa 2-0, pobjedice ga jer je ovaj teski kloc.
Ma daj Bože da je neka bolest u pitanju, ili nešto slično, pa je ovako letargičan. Ako je nešto drugo, nema od njega ništa čim dođe neko ozbiljan.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Pajseru ba, mani se ti tvog znanja o tenisu...
Naravno da nemaš pojma, eto sam si rekao da ne pratiš, ja pratim godinama, čak i Challengere i zato vidim da veze nemaš šta pričaš...
Ako je neko bot i kanta foruma, da glasamo evo ko je to ovdje, ha?
Čuj Šetkić?

Pajseru, Corentin je ATP igrač već sad, na Challengerima se dokazao fino, ranking je 80 i neki za 20 godina starosti sasvim solidan.
Kakav god da je Novak, protiv ovakvih igrača ne smije dopustiti da lik ima 5-3 i set loptu...
Malac je dobar igrač, ja sam rekao samo DOBAR i ništa više, ali ovo mitomanija Futures igrač je kretenizam na kvadrat, eto koliko zna i Viško i ti!

Malac igrao fin prvi set, Djokica slab i to je to, ali pričati da ovaj nije zainteresovan, kakav debil moraš biti, a ganja br1 grebe i nogama i rukama da ostane br1, hahaha!

Pajseru malac je ove godine dobio DIMITROVA, eto koliko znate i ti i Viško...
Futures servis ne dobija takve igrače!
Naravno da nemaš pojma, eto sam si rekao da ne pratiš, ja pratim godinama, čak i Challengere i zato vidim da veze nemaš šta pričaš...
Ako je neko bot i kanta foruma, da glasamo evo ko je to ovdje, ha?

Čuj Šetkić?

Pajseru, Corentin je ATP igrač već sad, na Challengerima se dokazao fino, ranking je 80 i neki za 20 godina starosti sasvim solidan.
Kakav god da je Novak, protiv ovakvih igrača ne smije dopustiti da lik ima 5-3 i set loptu...
Malac je dobar igrač, ja sam rekao samo DOBAR i ništa više, ali ovo mitomanija Futures igrač je kretenizam na kvadrat, eto koliko zna i Viško i ti!

Malac igrao fin prvi set, Djokica slab i to je to, ali pričati da ovaj nije zainteresovan, kakav debil moraš biti, a ganja br1 grebe i nogama i rukama da ostane br1, hahaha!

Pajseru malac je ove godine dobio DIMITROVA, eto koliko znate i ti i Viško...
Futures servis ne dobija takve igrače!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 30 okt 2019, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa jos gore pratis te ku?ce od turnira a i dalje pojma nemas...ja da toliko pratim ta sranja od turnira znao bi nesto i bavio bi se time a ne bi naprdjivao po forumu o tome ti nesto pratis a veze blage nemas. Ti ocito imas problema sa shvatanjem, covjek je rekao da mu je servis koji je servirao a koji ej bio jedno pet metara od linije nesto sto je nivo futuresa a ne Mastersa ali ti ocito nisi kapacitet da skontas to, pa si odma zakljucio da je reko da je on Futures igrac.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije uošte loš Moutet, ima tu nedostataka ali sasvim fino igra. Fh je baš dobar, bh malo šteka, kretanje vrlo dobro. Daleko je ovo od amatera.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Još jedan podatak za tebe i Viška specijalce...
Momak će od sutra ( tj. od ponedjeljka) biti top 10 NextGen Race liste, sa Futures servisom to se ne postiže moj Pajseru!
Moj Pajseru, veze ti o životu nemaš!

Momak će od sutra ( tj. od ponedjeljka) biti top 10 NextGen Race liste, sa Futures servisom to se ne postiže moj Pajseru!
Moj Pajseru, veze ti o životu nemaš!
Haj ti lagano nadji koji futures i challenger upali i stream i jos gledaj pa nam navrati kada naucis razliku izmedju recenice "ovaj prosli servis je bio Futures nivo" i "njegov servis je Futures nivo" naizgled slicno a vrlo razlicito...
-
- Kontakt:
Kanta godine, hajde ti prati kriket, polo, boćanje, veze ti o tenisu nemaš...
Sad si se uhvatio servisa, prije 5 min pričaš malac veze nema!

Momak dobije Dimitrova ove godine, Pellu na šljaci, TOP 10 NEXTGEN LISTE, ispred Popyrina, Sinnera kojeg hvale svi i sl., a ti i Viško znate da je ovaj rezultat isključivo bio jer je Djoko moj bio loš, nezainteresovan, povrijedjen ili šta već...
Kakav Pajser!

Idi bolan sa pdf, ne sramoti se više!
Da i Dzumhur dobije Nadala, Medvedeva i?
Ne, ja i calje pricam da on veze nema ko sto i nema, pa lik nije mogoa dobiti prvi set protiv igraca koji mu samo jos nije prisao i rekao pa evo jel treba da prestanem igrati da bi ti uzeo ovo?
Boldiraj jos koji put ispasces sigurno upravu
Nego lagano sada kada si naucio bodovanje, vrati se chalengerima i uci pa se vrati ovdje..ti si forumski Moute

Ne, ja i calje pricam da on veze nema ko sto i nema, pa lik nije mogoa dobiti prvi set protiv igraca koji mu samo jos nije prisao i rekao pa evo jel treba da prestanem igrati da bi ti uzeo ovo?
Boldiraj jos koji put ispasces sigurno upravu

Nego lagano sada kada si naucio bodovanje, vrati se chalengerima i uci pa se vrati ovdje..ti si forumski Moute

Jes neobicno vidjeti Rafu da igra u majici sa rukavima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.