Shevchet to pričao u julu, ti i tvoji ahbabi pričate drugu priču u julu...muxa je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:29Ode kapiten u Minino jato
Čisto sumnjam da Maldini i Boban nisu znali sa čime će raspolagati.
Ne želim se sada vraćati toliko daleko i pominjati prezidentea, svi zanamo kakva je njegova uloga u svemu ovome.
Ja samo govorim o trenutnim vlasnicima i upravi.
Nisam htio puno kritikovati tokom mercata jer sam svjestan da tu ima puno faktora u igri i uvijek je postojala šansa da se to sve fino sklopi zadnji dan. Međutim, oni su usrali i šefa i stanicu. Prvo su doveli trenera koji je bio pod velikim upitnikom, čitavo ljeto uigravao jednu formaciju za koju mu je falio još barem jedan kvalitetan igrač. Nisu ga doveli a mister odmah promjenio formaciju u kojoj najskoplje pojačanje postaje višak. Dalje, postavlja se pitanja po čijim željama su dovedena i ostala pojačanja jer redovno griju klupu. Milan nije u poziciji da sav budzet skrši na igrače sa klupe. Svjestan sam da treba imati i širinu, al valjda je prioritet startnih 11. Definitivno, puno pogrešno donesenih odluka, a kao šlag na tortu dolazi Pioli.
Dobro je, makar si u novembru shvatio.
Razumijem da ti je znanje ograničeno, a samim tim i procjena situacije!
@rope
Opet druže pišeš neke nemoguće stvari...
Prodao bi Donnu koji je naš najveći dragulj i koji je ispred Roma svakako !?!?
Od godina, kvalitete, repke i sl.
Aferim!
Ti redom krenuo od Susa, Donne, pa dalje...
Donna, Rom, Theo i Suso ( i ovakav loš) su jedina 4 igrača koja mogu ostati, sve ostalo treba rastjerati i krenuti od početka!