Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Sarrifufna
Re: Juventus FC
dabogda promasio.
Fuj jbm vas usta uhljupi
Ono kad se pljuje Rugani cijelu tekmu, a nema kritike za govedo Ronalda.
Zaslužena pobjeda, ali ne smije se ovo ponoviti. Toliko promasaja jbt.
Zaslužena pobjeda, ali ne smije se ovo ponoviti. Toliko promasaja jbt.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
fuj.
fuj.
fuj.
fuj.
fuj.
- tuzlak1987
- Kontakt:
GOAT rodjeni pobjednik 
- Sarrifufna
Sreca na kraju, nismo zasluzili da izgubimo, ali postaje tesko gledati koliko se prilika promasuje.
TO BRAĆO 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jos nisi poceo navijati za Baja?
Ja ne znam kako je moguce imati ovoliko promasaja...
Moras da strepis svaku utakmicu sada jer ne znaju dati gola..
Moras da strepis svaku utakmicu sada jer ne znaju dati gola..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve dok je produkcija na nivou optimizam je tu. Zasluzen trijumf naravno, sve drugo su bajke, ovako 2 tekme dominirati i ne dobiti nijednu bi bilo tragicno. Naravno da nije sve kao po loju, ali i ne mora biti.
Raditi na psihičkom polju malo s pojedincima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Drago mi je samo radi nasih vjernih pratitelja ...svi gledaju Juve i mole Boga da kiksaju

- Sarrifufna
pocasni precjednik @ FK Formula
Tri boda su tri boda, boli me qraz, odmah se sjetim one postfarsopoli ere i "simpatičnog" Juventusa.
Bez Pjanića muka. I imam osjećaj da se tekme protiv ovih "manjih" ne pripremaju, ono bude "jbg izađite i igrajte, bolji ste pobijediti ćete ih"
Tako mi djeluje Sarri zasad protiv ovakvih protivnika.
Mnogo je bilo loših igrača, od Rone do Ruganija. Tri bobe su u pađe, ali mora to bolje i konkretnije.
Bez Pjanića muka. I imam osjećaj da se tekme protiv ovih "manjih" ne pripremaju, ono bude "jbg izađite i igrajte, bolji ste pobijediti ćete ih"
Tako mi djeluje Sarri zasad protiv ovakvih protivnika.
Mnogo je bilo loših igrača, od Rone do Ruganija. Tri bobe su u pađe, ali mora to bolje i konkretnije.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Rekao sam da ću sačekati 10-ak utakmica za komentar na vezni red. Matuidi i Khedira ne mogu izdržati onaj tempo i kvalitet iz prvih utakmica, dokazano prošle sezone. Bentancur nema kvalitet. Ramsey više povrijeđen nego što igra, a Rabiot nema ni mrvu zrelosti. Dođeš do toga da si na papiru pojačao vezni red, a konkretno ništa nisi uradio.
Ne vidim kako će Ramsey/Rabiot uhvatiti formu/dovoljno utakmica da istjeraju ovu dvojicu iz sastava. Sa njima se nema šta tražiti protiv ekipa koje će znati kontrolisati i smiriti igru. Previše je ovo divlje, upuštaju se u trku sa svakim protivnikom i uvijek prijeti opasnost koliko god napadali. A premalo se zabija za takav stil.
Ne znam, nisam zasad optimističan, ali ima još mjeseci i mjeseci dok dođe najbitnije pa da vidimo.
Ne vidim kako će Ramsey/Rabiot uhvatiti formu/dovoljno utakmica da istjeraju ovu dvojicu iz sastava. Sa njima se nema šta tražiti protiv ekipa koje će znati kontrolisati i smiriti igru. Previše je ovo divlje, upuštaju se u trku sa svakim protivnikom i uvijek prijeti opasnost koliko god napadali. A premalo se zabija za takav stil.
Ne znam, nisam zasad optimističan, ali ima još mjeseci i mjeseci dok dođe najbitnije pa da vidimo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Rugani ako dobije jos minut do kraja sezone (osim protiv nekog drugoligasa u kupu i sl. tekmi) odmah dati otkaz Sarriu... kakva krampa covjece dragi, on nista dobrog nije uradio na tekmi... inace standardno pogubljenog Bonuccia je jos vise doveo do pogubljenosti jer je morao igrati i za ovog malja.... Demiral je 2 klase bolji od ovog ali nekim cudom ne igra...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.