HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
ofsajd? Fakat se ne razumijes u pravila... nigdje veze.. al nebitno, bitno je jedino da i dalje kradete nevjerovatno... ionako imate najjacj ekipu u ligi, ovakve stvari vam nisu potrebne, al et nekako svaki mec nesto sumnjivo bude... jbg ciganska ekipa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najsmjesnije od svega da covjek nije ni pogledao snimak.Ovaj Juve je protekcijom jaci od Reala u Spaniji za 2 klase.Nerealno koje povlastice uzivaju.
Druga stvar je cist drugi zuti za Bentancura kada je raznjeo nogu Schonea.
Preodvratno.
Druga stvar je cist drugi zuti za Bentancura kada je raznjeo nogu Schonea.
Preodvratno.
Nista draze nego vidit ih kako kukaju 

Đenoa je zasluzila bod ali zbog likova sa ovog pdf gušt je ovakva pobjeda Juventus. 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ne moze biti dajv kada je bilo kontakta, malo ga zakacio Ronaldo iskoristio. Naravno da je premal kontakt, ali frajer cijelu utakmicu svira haman svaki kontakt unistio utakmicu,dva crvena prestroga.
Ali VAR ovo be moze ponistiti, jer je kontakta bilo.
Ali VAR ovo be moze ponistiti, jer je kontakta bilo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zbog ovih stvari ih ljudi ne vole,a juventini misle da je to zbog njihovog uspjeha,ili se bar tjese time.
samo reći.... jedina ekipa u ligama petica bez poraza u svim takmicenjima.... uz milion povreda i cega sve ne.... sarriu i igracima skidam kapu...
Rona doktorski izboren penal, i kasnije odlicno izveden.... mada kad kod izvodjenja penala morao sam protrljati oci kad kamere prikazase dybalu da ce izvesti pored rone... reko 9 svjetsko cudo se upravo desilo, neko pored rone suta penal... naravno nije bilo tacno....
Rona doktorski izboren penal, i kasnije odlicno izveden.... mada kad kod izvodjenja penala morao sam protrljati oci kad kamere prikazase dybalu da ce izvesti pored rone... reko 9 svjetsko cudo se upravo desilo, neko pored rone suta penal... naravno nije bilo tacno....

Realno Sanabria ispao totalni idiot. Ronaldo je išao da padne, ali kontakta je bilo i po meni penal čist ko suza.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 30 okt 2019, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 30 okt 2019, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Penal by the book. A naravno da je zbog uspjeha. Niko ne mrzi luzere.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑30 okt 2019, 22:59Zbog ovih stvari ih ljudi ne vole,a juventini misle da je to zbog njihovog uspjeha,ili se bar tjese time.
Jericho razumije pravila. Mozemo se ljutiti dan-noc, ali je penal.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 okt 2019, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
**** mi svi u usta skrbava sve juventine koji su rekli da nije svaki kontakt u 16m penal. Dakle samo one koji su to rekli.
Nadovezao sam se na koment juventina!
Nadovezao sam se na koment juventina!
- IlCapitano
- Kontakt:
Imali su legitimne slučajeve u prošlim kolima kod gola Pjanića (faul) i penala u prošlom kolu, a oni se sad uzjebali oko čistog penala 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ja sam znao da cemo pobjediti u sudijskoj nadoknadi jer smo pobjednicki klub. Tako je uvijek bilo, ne znam sto se nadate da necemo pobjediti pa se razocarate. 

- branimir85
- Kontakt:
Pa ne postoji đžaba po čitavoj Italiji uzrečica Merda juve

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Pa nije ovo kosarka

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Imali i jedna situacija u ovoj sezoni da je sudija pogurao inter posto ovo sve sintetizira pišu o nekoj krađi. Neko napisa protiv sašila pa go protiv parne gdje je čitav svjet vidio ofsajd osim vara. Nisam pročitao ni jedan komentar sinterovaca da pričaju kako sudija gura sinter. A sad počnite sa kukanjem do narednog kola molim lijepo. JJJUuuuuuuvvvvvvvvveeeeeeeeee.
NEK crknu dusmani
NEK crknu dusmani

Kakvo kolektivno kmecanje ...treba vam udruga neka

- Sarrifufna
Penal cist kao suza. Od toliko materijala gdje se trebamo u rupe sakrit od sramote, vi se uhvatite jedine koja nije diskutabilna. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.