crveni nije bio al ovo je perfektno iznuđen penal nad debilom koji ostavlja nogu
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Čim sam vidio penal za Jube u 96-oj, znao sam da će tema proključati.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Sarrifufna
Revolucija brate. Ali jos uvijek je draft verzija, ovo zasad moze proci na africkom trzistu.

pocasni precjednik @ FK Formula
- IlCapitano
- Kontakt:
Svrha VARa je da potvrdi čist penal kao ovaj. Nađi nam snimak s leđa Ronalda koji su pokazali poslije gola i vidi se jasno da ga udara po nozi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad Juventus kriv sto Lukaku sa svojih 120 kila ne zna elegantno pasti.
Odavno je poznato da je suđenje u Italji katastrofa ali mora li bar svaku utakmicu koju Juventus nije u stanju dobiti regularnim putem izmišljati penale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kradja stoljeca 

penal cist kao suza, lopta vec otisla, a glupi sanabrija talasa nogom...
mrzite juve, sve ok, al daj malo realnosti
mrzite juve, sve ok, al daj malo realnosti
Ovo nije penal to slijepac može vidjeti, Ronaldo se bacio ko da ga je voz udario.Lik je teški dajver i to sudije trebaju znati ali očito ih nije briga.IlCapitano je napisao/la: ↑30 okt 2019, 23:31
Svrha VARa je da potvrdi čist penal kao ovaj. Nađi nam snimak s leđa Ronalda koji su pokazali poslije gola i vidi se jasno da ga udara po nozi.
Al svegam pola ovih likova nisam ni vidio na forumu ...sto ti je Juve 

Elegantno padanje u 16 je antifudbal.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 23:32Sad Juventus kriv sto Lukaku sa svojih 120 kila ne zna elegantno pasti.

"We need to suffer. And we need to fight."
Cojk zamahno nogom ko da mu se damu zalijepilo za butinu i to u smjeru ronaldovih nogu, udario ga ,ovaj docekao pao. Var pregledao,potrvdio kontakt i odluku sudije.
Ali neeeeee, na tviteru kazu drugacije.
Ali neeeeee, na tviteru kazu drugacije.
-
zvanicno je pravilo od 2016. na ovamo ako se ne varam, a recenica na koju aludiras je samo fin nacin da se kaze kako sudija ipak ima pravo ocijeniti o kakvom se prekrsaju radi sto je zapravo jedna tipicna pojava u pravnom svijetu koja onoga ko sprovodi zakon stavlja u poziciju moci.
medjutim, moja poenta je da to sto je fazio bio posljednji igrac ne znaci da po defaultu treba dobiti crveni kako si ti naveo. evo recimo sto se tvog primjera tice, ovo sto je medel uradio je ocigledno povlacenje u situaciji kada igrac nazia ide 1 na 1 sa golmanom i sasvim je logicno da za ovo ide crveni karton te se po meni ne moze porediti sa situacijom od veceras. zasto? kao prvo fazio je bio blizi lopti nego okaka u situaciji kada je pao kao pokosen. kao drugo ovaj nije predstavljao opasnost po gol ni blizu kao u slucaju nazia protiv bologne. i kao trece fazio je odradio klasicni bodycheck, a ne udaranje rukom ili nogom ili recimo povlacanje za dres kao u videu iznad.
ali bilo kako bilo, ronaldo i juve su u modi tako da nema potrebe da se ti i ja peglamo oko obicnih smrtnika kao sto je fazio. zivio ti meni

A tebra, de nam ovako iskreno reci sta to tebe muci pa ti ovaj penal smeta. Mislim, koji dio tvog zivota pogadja Juventusov penal pa ovoliko postova pises

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Zato sto je debil. Samo dodje da provocira. Nije mi jasno kako i dalje pise na forumu kad je obicni provokator i seljacic.
Na ovog Sarmu@ mislim.
Na ovog Sarmu@ mislim.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kad god pročitam ove wannabe bahate postove Juventina, naumpadne mi epsko kmečanje istih nakon penala nad Vasquezom 

Napisao sam tri posta, čuj najaktivniji.Što jel' zabranjeno ovdje napisati da je Ronaldo teški dajver i da ovo večeras nije bio penal. ?
@Mago ko ti drma kavez.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.