markovic i radovanovic su sasvim solidni za nasu ligu kao alternativu imamo Ganceva i Stanu mislim da nismo u stanju imati cetri podjednaka igraca na te dvije pozicije, treba nam veznjak koji zan prenijeti loptu koji ce se vracat po nju i neko ko moze mjenjati ili istisnuti sa pozicije napadaca lazu, ko zna mozda brko procjeni da Kolobov i Nikolic imaju materijala za drugi dio sezone...elSaik je napisao/la:I dva beka.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
bekic i okic iz veleza, mislim dva talenta i to kakva.pile87 je napisao/la:A majke ti kojeg bi ti to igraca volio vidjeti u Zelji ja ne vidim takvog...ZELJO MOJA je napisao/la:trebali bi malo komsijama olaksat budjet pa pokupit kod njih sto valja
Od ostalih ekipa ima onaj mali iz Slobode pravo dobar preziva se sa B... mlad i mogao bi fino napredovati kod nas...
Iz Celika Puric je igrac kojeg bi volio vidjeti kod nas...Borac ima dva dobra spica, Siroki ima odlican vezni red..
E sad koliko mi mozemo dovesti tako nekog tesko jako tesko...Bio bih presretan sa dva igraca na polusezoni zadnjim veznim i klasicnim spicem..
Pa da Stani i dogodine yebemo sve zato što igra loše na poziciji na kojoj nije sposoban odigrati dobro? Neka hvala. Desna strana i nekako, ali na lijevoj škripi opasno. Moramo na svakoj poziciji imati 2 igrača.pile87 je napisao/la:markovic i radovanovic su sasvim solidni za nasu ligu kao alternativu imamo Ganceva i Stanu mislim da nismo u stanju imati cetri podjednaka igraca na te dvije pozicije, treba nam veznjak koji zan prenijeti loptu koji ce se vracat po nju i neko ko moze mjenjati ili istisnuti sa pozicije napadaca lazu, ko zna mozda brko procjeni da Kolobov i Nikolic imaju materijala za drugi dio sezone...elSaik je napisao/la:I dva beka.
U plavom salonu susret legendi Zelje i sarajeva ....
Ma Saik ja bih volio isto sto i ti da se razumijemo ali kazem ti da postoje prioriteti pa vidjecemo...
Ma Saik ja bih volio isto sto i ti da se razumijemo ali kazem ti da postoje prioriteti pa vidjecemo...
Zar oni imaju legende?
Ma svakako da postoje prioriteti, ali su nakon napadača i dobrog veznjaka, to bekovi.

Ma svakako da postoje prioriteti, ali su nakon napadača i dobrog veznjaka, to bekovi.
moraju ljudi pokusati da isprave sta je GOSPODIN napravio od derbija i odnosa izmedju dva kluba...pile87 je napisao/la:U plavom salonu susret legendi Zelje i sarajeva ....
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa imaju blekic je legenda imaju oni i buduce legendeelSaik je napisao/la:Zar oni imaju legende?![]()

Ma imali su polusezonu da vide gdje sta treba ako brko kaze da cemo biti jaci onda nema razloga da sumnjamo

Trebalo bi dovesti Kojasevica, pa ga nalupati na treninguZELJO MOJA je napisao/la:trebali bi malo komsijama olaksat budjet pa pokupit kod njih sto valja

Kakve njihove legende? Pa stadion im nosi ime uz duzno postovanje prema njegovom ljudskom karakteru, po covjeku koji je odigrao 1(jednu) utakmicu za A tim bivse Jugoslavije, nikad osvojio ni jedanu titulu. Ostali igraci, barem sto se ja sjecam iz 80-ih pa naovamo, vidjeli su nacionalni dres samo zahvaljujuci IVICI OSIMU, al ne zaobidjose ni njega poganceri na zadnjem derbijuelSaik je napisao/la:Zar oni imaju legende?![]()
Postoji mogucnost, nije jos sigurno da bi plavi u zimskoj pauzi otputovali u J.Koreju na mini-turneju. Mene to podsjeca na one turneje Reala, Mancestera.... i ostalih velikih ekipa
. Ocekuje se velika prodaja Lazara Popovica, Zajke Zebe i naravno najpopularnijeg igraca na dalekom Istoku M.Beslije 

Pa da dribla juniore na treningu, nego jel zna neko gdje covjek zivi da mu kurban ponesem...djale je napisao/la:Trebalo bi dovesti Kojasevica, pa ga nalupati na treninguZELJO MOJA je napisao/la:trebali bi malo komsijama olaksat budjet pa pokupit kod njih sto valja
Izgleda smo otkrili novo trziste...djale je napisao/la:Postoji mogucnost, nije jos sigurno da bi plavi u zimskoj pauzi otputovali u J.Koreju na mini-turneju. Mene to podsjeca na one turneje Reala, Mancestera.... i ostalih velikih ekipa. Ocekuje se velika prodaja Lazara Popovica, Zajke Zebe i naravno najpopularnijeg igraca na dalekom Istoku M.Beslije
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Zadnji vezni nam je više potreban od napadača. Jer, neko treba iznijeti loptu, znalački. Znači, napadač i zadnji vezni, i to vrhunski. Bekove imamo, zamjenama se možemo baviti kad ove pozicije zakrpimo.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Kad već govorite o nekim pojačanjima, meni ej za oko zapao centarfor Rudara iz Prijedora, Džafić se preziva.Strašno dobro se postavlja u igri, brz je i rutinski golove zabija fakat.Ma biće nešto siguran sam od pojačanja ako mislimo ići na duplu krunu.Ako ćemo samo se na Kup fokusirati onda i ne treba...
Željo - My first love!!!
A šta za evrope, paša?? planiramo li igrati u evropi ili je samo onako otici na ekskurziju ko prošle godine ,fasovati 5 komada po guzovima i nazad kuci. Mora se Žujo malo trnuti za džep i dati pare za pravog napadaca koji ce ZABIJATI GOLOVE, a ne tovariti ko konj na svoja leđa protivnicke stopere....a to košta jbg, nece kvalitetan napadac doci na lijepe oci vec se mora Žujo trznuti za džep.kosewsko hill je napisao/la:Kad već govorite o nekim pojačanjima, meni ej za oko zapao centarfor Rudara iz Prijedora, Džafić se preziva.Strašno dobro se postavlja u igri, brz je i rutinski golove zabija fakat.Ma biće nešto siguran sam od pojačanja ako mislimo ići na duplu krunu.Ako ćemo samo se na Kup fokusirati onda i ne treba...
Sjetimo se pjesmice koja se nekad pjevale Raletu klocu....nesto u stilu : Admire Rascicu, pusti folove, prodaj volove, davaj golove

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 15 nov 2010, 20:52, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
ako KERLA ide na polusezoni TORLAK bi ga sasvim dobro zamjenio a i licno sam cuo iz pouzdanih informacija da bi OSIM dao cak svojih 100.000 sarajevu za njega ovo je 1000000% provjerenonime_tm87 je napisao/la:bekic i okic iz veleza, mislim dva talenta i to kakva.pile87 je napisao/la:A majke ti kojeg bi ti to igraca volio vidjeti u Zelji ja ne vidim takvog...ZELJO MOJA je napisao/la:trebali bi malo komsijama olaksat budjet pa pokupit kod njih sto valja
Od ostalih ekipa ima onaj mali iz Slobode pravo dobar preziva se sa B... mlad i mogao bi fino napredovati kod nas...
Iz Celika Puric je igrac kojeg bi volio vidjeti kod nas...Borac ima dva dobra spica, Siroki ima odlican vezni red..
E sad koliko mi mozemo dovesti tako nekog tesko jako tesko...Bio bih presretan sa dva igraca na polusezoni zadnjim veznim i klasicnim spicem..
Šta je sa onim Jacksonom iz Čelika čini mi se da sam čuo da bi ga oni pustili džabe za siguran sa da je brži od Laze, a vrlo je korpulentan.Slažem se da bih Purića iz Čelika volio vidjeti i na kraju onog mladog iz Slobode Bekića čini mi se.
Ove igrače bi mogli dovesti za ovaj prelazni rok. Ali ima još do januara. Nego zna li neko kako ćemo se pojačati za Bajramski turnir ?

Ove igrače bi mogli dovesti za ovaj prelazni rok. Ali ima još do januara. Nego zna li neko kako ćemo se pojačati za Bajramski turnir ?

Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
jel lazo ok 
ona povreda me zabrinula

ona povreda me zabrinula
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
Može se dosta igrača dovesti, a da se skoro ništa ne potroši love. Jedina lova je potrebna za potpisivanje ugovora
Gancev vjerovatno odlazi u GOSK-Gabelu jer je pristigla odlicna ponuda ŽELJIpile87 je napisao/la:markovic i radovanovic su sasvim solidni za nasu ligu kao alternativu imamo Ganceva i Stanu mislim da nismo u stanju imati cetri podjednaka igraca na te dvije pozicije, treba nam veznjak koji zan prenijeti loptu koji ce se vracat po nju i neko ko moze mjenjati ili istisnuti sa pozicije napadaca lazu, ko zna mozda brko procjeni da Kolobov i Nikolic imaju materijala za drugi dio sezone...elSaik je napisao/la:I dva beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.