sad će dangelo uključiti playoff mode

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
To majstore, hvala na pomoći i brzom odgovoru.SiamoNoi je napisao/la: ↑31 okt 2019, 09:48Kako itko pri zdravoj pameti moze izjavit da Fizdale nije tvrdoglav
https://www.nbafullhd.com/Stefan Effenberg je napisao/la: ↑31 okt 2019, 09:26Momci trebam savjet. Gdje mogu pogledati reprize utakmica ali Full game a ne highlightse? Ona stranica gdje sam prije gledao više ne radi.
Izvoliš.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 02:42Japanac ce biti samo takva igracina.Odlican posao WSH na draftu.Odbrana mu nije nesto,ali ofanzivno sve ima uz jos malo ispoliranu trojku.I ne boji se.Ne respektuje nikog.
invincible1921 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 03:27Kolko im treba da skinu rekord jel ono Denvera i Phoenixa![]()
Da li si slucajno pogledao Celticsi-Bucksi i sta kazes?Clutch je napisao/la: ↑31 okt 2019, 11:32Joel sada vec tradicionalno ownuje elitne visoke![]()
A Simmons je smirivao. Istina na zanimljiv nacinali nije isao da se tuce.
Steta da pade u sjenu zbog ovog fajta, al preporuka svakom da pogleda 1. poluvrijeme ove tekme. Nevjerovatna odbrana Phile. Ne samo duzina i pokretljivost, nego i inteligencija, postavljanje, timska komunikacija i brze ruke. Nerealno sta su uradili Minnesoti.
Kad je sut barem pristojan, blowout je neminovan. 4-0![]()
Jesam.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 11:33Da li si slucajno pogledao Celticsi-Bucksi i sta kazes?![]()
Ma dobri će im doći top3 pick, jer bez Klaya ne bi mogli osvojiti, a kako su počeli na početku da Bog da da bi i u PO ušli. Ljudi bukvalno fulaju polaganja, i to ne jedno nego svaki treći napad.
Nemoj mi rec Tracy da si nasao novu ekipa sa 30+ godina starostiTracy3McGrady je napisao/la: ↑31 okt 2019, 11:45Ma dobri će im doći top3 pick, jer bez Klaya ne bi mogli osvojiti, a kako su počeli na početku da Bog da da bi i u PO ušli. Ljudi bukvalno fulaju polaganja, i to ne jedno nego svaki treći napad.
Kakva je slijedeća draft klasa, ima li all-star u najavi?
Nisam uopšte, ali dok Magic ne bude kontander, mora se neko detaljnije pratiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 11:47
Nemoj mi rec Tracy da si nasao novu ekipa sa 30+ godina starosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.