Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 19:47

legenda reala je napisao/la:Wenger je jedan od najboljih svijetskih stručnjaka bez dileme ,i Engleska liga je jača od Španske ,ali stvarno vas ne shvatam pa se pitam jeste li vi normalni kad kažete da je Bendtner dobar napadač ,pa on je najgori napadač koji igra u ovim jačim timovima ,nađite mi goreg napadača od Bendtnera u ovim jačima klubovima meni nijedan ne pada na pamet ,samo mi nije jasno šta je Wenger vidio u njemu ,pa Arsenal ima sad tri bolja napadača od njega ,pa bolje je napadače prodao
slika
Ovaj daje golove,nabija statistiku protiv Levantea,Cadiza i drustva,ali koliko ovaj prilika promasi,Bendtner je za njega Messi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 nov 2010, 19:49

-Paja je napisao/la:Ja sam objekat i objektivan sam, vama to smeta jer ste subjektivni i na osnovu licnih frustracija donosite zakljucak o jednom kvalitetnom napadacu.

legendo reala u tvom smijesnom klubu svi su napadaci gori od Bendtnera!

ma ti nisi normalana ,neznaš šta da napišeš pa vrijeđaš klub
a u Realu pa realno ni Higuain ni Benzema nisu ništa bolji od njega samo što oni na temi nedaju riječi na Higuaina

Faraon pa vi ga izgleda niste nikad gledali čim ste toliko zaluđeni njim ,a Arsenal uz Real najviše pratim ,možda sam u zadnjih sedam ,osam godina pogledao više utakmica Arsenala nego ti

Dylan uvijeka sam govorio da su to dva najgora napadača ,što igraju u ovim jačima timovima ,mogu se i naći postovi od prije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 20:07

Nije istina da si nekoga potukao u poređenju Džeke i Bendtnera. Ljudi su lijepo postavili najveće promašaje Bendtnera i time bi sva diskusija trebala prestati. Igrači koji se ne mogu upoređivati. Bendtner je trebao biti pojačanje Arsenala, još jedna u nizu dobrih investicija Wengera, ali već polako svima postaje jasno da je to promašaj. Međutim, mlad je, možda nešto bude od njega, ali trenutno se sa Džekom ne može upoređivati.

Isto tako, ovaj što je postavio Higuaina nema pojma. Danac je postigao negdje oko 40 golova u zadnje tri godine, dok je Pipita zabio oko 70 i već je afirmisan igrač, a ima isto godina kao Bendtner.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 20:17

Virtu4l je napisao/la:Nije istina da si nekoga potukao u poređenju Džeke i Bendtnera. Ljudi su lijepo postavili najveće promašaje Bendtnera i time bi sva diskusija trebala prestati. Igrači koji se ne mogu upoređivati. Bendtner je trebao biti pojačanje Arsenala, još jedna u nizu dobrih investicija Wengera, ali već polako svima postaje jasno da je to promašaj. Međutim, mlad je, možda nešto bude od njega, ali trenutno se sa Džekom ne može upoređivati.

Isto tako, ovaj što je postavio Higuaina nema pojma. Danac je postigao negdje oko 40 golova u zadnje tri godine, dok je Pipita zabio oko 70 i već je afirmisan igrač, a ima isto godina kao Bendtner.
Da bas je tesko postizati golove Gijonu,Cadizu i ostalim timovima,jos pogotovo ako si napadac Real Madrida,za saigrace imas ponajbolje igrace svijeta koji ti namjeste na svakoj utakmici 4-5 prilika,ti iskoristis jednu ostale upropastis i ti si rasni strijelac.Pa stavi Lazara Popovica u ekipu Reala i daj mu da igra standarno jedno sezonu u napadu postiti ce najmanje 15 golova.
Bendtner-Higuain-M.Gomez
igraci iste kvalitete
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 20:20

Da je sve to tako kao što kažeš, onda im napadači nebi ni trebali. Treba li ti nabrajati promašene akvizicije sličnih klubova kada su napadači u pitanju?

Isto tako, ne sjećam se da su kod Mourinha igrali loši igrači. Higuain je majstor, statistika govori za njega, uvijek je u gol šansi, nekad fula nekad zabija, a ima samo 22 godine! Ne mogu ga ni zamisliti za 2-3 godine kad nakupi malo iskustva, i sl.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 nov 2010, 20:22

Virtu4l je napisao/la:Nije istina da si nekoga potukao u poređenju Džeke i Bendtnera. Ljudi su lijepo postavili najveće promašaje Bendtnera i time bi sva diskusija trebala prestati. Igrači koji se ne mogu upoređivati. Bendtner je trebao biti pojačanje Arsenala, još jedna u nizu dobrih investicija Wengera, ali već polako svima postaje jasno da je to promašaj. Međutim, mlad je, možda nešto bude od njega, ali trenutno se sa Džekom ne može upoređivati.

Naravno da jeste ja sam fino napisao vama subjektivnim navijacima. Ko igra u boljoj ligi? Ko je mladji? Ko igra u boljem klubu? Ko je bio na svjetskom? Ko je zabio gol na svjetskom? Ko je zabio Portugalu u barazu/kvalifikacijama? Ko je zabijao u eliminacionoj fazi Lige Sampiona? Ko je zabio vise golova u Ligi Sampiona?

Sve neoborivi argumenti na koje vi nemate dostojne protuargumente pa ti mozes sanjariti i fantazirati sa svojim istomisljenicima a ujedno i da se tjesis o promasajima Bendtnera.

Higuain je lopata o kojoj je sramota da se govori na ovoj temi, taj poluigrac je olicenje promasaja a igra i u visestruko slabijoj ligi, taj u Premiershipu ne bi igrao ni za Newcastle.
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 20:25

Džeko i danska bandera u istoj recenici :o :o :shock: :lol: :lol: :lol: ovo je postala blasfemija.
A problem je što topnici nemaju para za igraca kalibra Džeke jer valja se iskreširati 40 miliona...zato i dovde tipove poput Bandere ili Vele za 5-6 miliona.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 nov 2010, 20:27

-Paja je napisao/la: Naravno da jeste ja sam fino napisao vama subjektivnim navijacima. Ko igra u boljoj ligi? Ko je mladji? Ko igra u boljem klubu? Ko je bio na svjetskom? Ko je zabio gol na svjetskom? Ko je zabio Portugalu u barazu/kvalifikacijama? Ko je zabijao u eliminacionoj fazi Lige Sampiona? Ko je zabio vise golova u Ligi Sampiona?

Sve neoborivi argumenti na koje vi nemate dostojne protuargumente pa ti mozes sanjariti i fantazirati sa svojim istomisljenicima a ujedno i da se tjesis o promasajima Bendtnera.

Higuain je lopata o kojoj je sramota da se govori na ovoj temi, taj poluigrac je olicenje promasaja a igra i u visestruko slabijoj ligi, taj u Premiershipu ne bi igrao ni za Newcastle.
E sto jest,jest.Svaka cast. 8-) :lol:
You'll never walk alone.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 nov 2010, 20:28

Ako iko ima para to je onda najbogatiji i finansijiski najstabilniji klub, naravno vi koliko ste ljubomorni sad pricate o parama koje Arsenal ima na pretek ali vi bi voljeli vaseg miljenika vidjeti u Arsenalu ali nazalost Wenger je procjenio, imamo bolje!
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 20:28

Ko je najbolji strijelac Bundeslige, ko je drugi strijelac prošlih kvalifikacija za WC? Ko je osvojio titulu prvaka zemlje u kojoj igra i bio najbolji igrač svoje ekipe? Na kraju, najbitnije, ko je standardan u svojoj ekipi, a ko dobija par posljednjih minuta.

Uvijek ima pitanje na pitanje...

P.S. Wengerove procjene su dovele do toga da trofeji zaobilaze Emirates....

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 20:52

cuj virtuala ko je standaradan u svojoj ekipi, u kojoj imas jednog spica i da valja a to jest dzeko, vraga bi on bio toliko standardan da imas protiv sebe radilicu(chamakh) i rvp-a, da ne spominjem da arsenal igra sa jednim spicem... neko na temi dzeke napisa, kako on igra protiv najslabijih odbrana u ligama petice sto je i tacno, nema previse dobrih defanzivaca u njemackoj i svakako je teze dati gol u engleskoj, ne kazem da dzeko nije bolji, ali nije nick toliko los koliko ga predstavljate...
mandrak trenutno barca nema para, a ne arsenal, ukoliko nisi upoznat barca jos nije isplatila niti henry-a, a arsenal hvala Bogu ima para, ali nema potrebe da trosi neke prevelike svote na igrace, bar pokusava koliko toliko ocuvati stari fudbal...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 nov 2010, 20:55

Virtu4l je napisao/la:Ko je najbolji strijelac Bundeslige, ko je drugi strijelac prošlih kvalifikacija za WC? Ko je osvojio titulu prvaka zemlje u kojoj igra i bio najbolji igrač svoje ekipe? Na kraju, najbitnije, ko je standardan u svojoj ekipi, a ko dobija par posljednjih minuta.

Za razliku od tebe ja imam odgovore...Najbolji strijelac Bundeslige bio je i Vittek i Grafite i Gekas! Zabijao je u kvalifikacijama kad je dosla presudna utakmica nigdje ga nije bilo i to upravo protiv Portugala kojem je Bendy zabio. Osvojio titulu Bundeslige svaka cast ali to je ipak samo Bundesliga taj isti Wolfsburg je na svom terenu izgubio od drugog tima Uniteda taj prvak te Bundeslige. Standardan u Wolfsburgu ili boriti se za mjesto u Arsenalu hmm sta li je bolje?

Argumenti su ti odron nista ne dokazuju i za njih postoje adekvatni odgovori koji idu u moju korist!

Next please!
Dio Arsenala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 nov 2010, 20:58

Bendtner je prosjecan igrac. Dzeko i Higuain su za njega druga planeta :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 20:59

-Paja je napisao/la:Ako iko ima para to je onda najbogatiji i finansijiski najstabilniji klub, naravno vi koliko ste ljubomorni sad pricate o parama koje Arsenal ima na pretek ali vi bi voljeli vaseg miljenika vidjeti u Arsenalu ali nazalost Wenger je procjenio, imamo bolje!
Dao bi Wenger svojih guzova, a i sve svoje ženske familije da ima igraca igraca kalibra Džeke u svom timu...ali mane para, nema žita za Dijamanta...zato ste i prisiljeni da trpite Velu, Banderu, onog marokanca...40 milki na hastal i dovedite pravu mašinu/stroj za golove, a neku nejac neuhranjenu.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 nov 2010, 21:00

Kako ba @Paja,Vittek i ti sabani,kada je Dzeko bio 1.strijelac?Da i tebi nije kakav zvucnik pao na glavu?E moj jarane,tebe taj danski dominator izludi. :lol:
You'll never walk alone.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 nov 2010, 21:02

Mandrak je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ako iko ima para to je onda najbogatiji i finansijiski najstabilniji klub, naravno vi koliko ste ljubomorni sad pricate o parama koje Arsenal ima na pretek ali vi bi voljeli vaseg miljenika vidjeti u Arsenalu ali nazalost Wenger je procjenio, imamo bolje!
Dao bi Wenger svojih guzova, a i sve svoje ženske familije da ima igraca igraca kalibra Džeke u svom timu...ali mane para, nema žita za Dijamanta...zato ste i prisiljeni da trpite Velu, Banderu, onog marokanca...40 milki na hastal i dovedite pravu mašinu/stroj za golove, a neku nejac neuhranjenu.
Volio bi ti da je to istina znam to ali nazalost neces docekati, Dzeko nije bolji od Bendtnera a Chamakhu i Van Persiju ne moze vodu na treningu nosati. Znam ja kako je tebi htio bi da ti miljenik igra za dobar klub ali Wolfsburg je surova realnost...

volimlooserpool
mislio sam i na prethodne sezone, znas ne odredjuje se najbolji strijelac od sezone kad je Dzeko bio? Politika Arsenala je da ne trosi kao ostali timovi i kupuje gotove igrace vec od mladih igraca stvara buduce igrace koje Barcelona i slicni plate 50, 80, 40, 35 miliona
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 15 nov 2010, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Dio Arsenala

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 nov 2010, 21:03

e2_ze je napisao/la:cuj virtuala ko je standaradan u svojoj ekipi, u kojoj imas jednog spica i da valja a to jest dzeko, vraga bi on bio toliko standardan da imas protiv sebe radilicu(chamakh) i rvp-a, da ne spominjem da arsenal igra sa jednim spicem... neko na temi dzeke napisa, kako on igra protiv najslabijih odbrana u ligama petice sto je i tacno, nema previse dobrih defanzivaca u njemackoj i svakako je teze dati gol u engleskoj, ne kazem da dzeko nije bolji, ali nije nick toliko los koliko ga predstavljate...
mandrak trenutno barca nema para, a ne arsenal, ukoliko nisi upoznat barca jos nije isplatila niti henry-a, a arsenal hvala Bogu ima para, ali nema potrebe da trosi neke prevelike svote na igrace, bar pokusava koliko toliko ocuvati stari fudbal...
Izvini drug,bez ikakve zelje da ja i ti ponovo udjemo u raspravu,kako onda ta ista Barca kupuje pojacanja od 20-30-40M,a Arsenal kupi dvojicu igraca u godini i to po 6-7 M?
You'll never walk alone.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 15 nov 2010, 21:04

-Paja je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ko je najbolji strijelac Bundeslige, ko je drugi strijelac prošlih kvalifikacija za WC? Ko je osvojio titulu prvaka zemlje u kojoj igra i bio najbolji igrač svoje ekipe? Na kraju, najbitnije, ko je standardan u svojoj ekipi, a ko dobija par posljednjih minuta.

Za razliku od tebe ja imam odgovore...Najbolji strijelac Bundeslige bio je i Vittek i Grafite i Gekas! Zabijao je u kvalifikacijama kad je dosla presudna utakmica nigdje ga nije bilo i to upravo protiv Portugala kojem je Bendy zabio. Osvojio titulu Bundeslige svaka cast ali to je ipak samo Bundesliga taj isti Wolfsburg je na svom terenu izgubio od drugog tima Uniteda taj prvak te Bundeslige. Standardan u Wolfsburgu ili boriti se za mjesto u Arsenalu hmm sta li je bolje?

Argumenti su ti odron nista ne dokazuju i za njih postoje adekvatni odgovori koji idu u moju korist!

Next please!
Ma paja istina,tvoje argumente niko ne može pobiti,to nebi uspjelo ni F.K. :D

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 21:05

-Paja je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Volio bi ti da je to istina znam to ali nazalost neces docekati, Dzeko nije bolji od Bendtnera a Chamakhu i Van Persiju ne moze vodu na treningu nosati. Znam ja kako je tebi htio bi da ti miljenik igra za dobar klub ali Wolfsburg je surova realnost...
Ma ima ko hoce, ne brini...ima klubova koji vole dati pare za pravog igraca, kojima nije mrsko iskreširati za stroj za golove.
Chelsea, Man Utd. ,Liverpool...ti klubovi nisu nikad štedili kad je pravi igrac (posebno napadac) u pitanju, zato i jesu osvajali trofeje i titule...ha ja, logicno

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 21:06

Ništa mi nisi rekao. U kvalifikacijama je zabijao u presudnim utakmicama, Belgija (i to kakvi golovi), zabijao u utakmicama koje su se MORALE dobiti, asistirao. Protiv Portugala nije imao sreće, pogodio prečku. Tom istom Manchesteru je zabio na sred' Old Trafforda. Standardan u Wolfsburgu i još KAPITEN, zamisli, stranac, Bošnjo, a kapiten ekipe u Njemačkoj. Spreman k'o top da pređe u neki veliki klub. Ovaj drugi se ne bori za mjesto u Arsenalu, već ga ponekad ubace jer nemaju koga drugog.

P.S. Vittek nije bio najbolji strijelac u Bundesligi, vjerovatno si mislio na Mintala.

Ako si ovako potukao NoName i ostale, nasmijat ću se, ja i pola foruma. Ovako može do sabaha, ali svako ko gleda fudbal, pa i sa neutralnog ugla bi se nasmijao ovim poređenjima. Kao i treneri klubova..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []