NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Povreda je sranje i nadam se da ce se Curry brzo oporaviti, ali i ova situacija je koliko toliko dobra za njega. Sa onakvim sastavom bila bi im grcevita borba za PO, a u slucaju da nisu usli (normalno, sa zdravim Curryem) to bi bio u neku ruku udarac na njegov legacy. Ovako svakako nece u PO, on je povrijedjen i nista nece biti kriv.. A oni ce ujedno dobiti lutrijski pik koji ce im mozda biti osnova za neki novi sampionski tim.
Steta sto je i Zion povrijedjen, imao bi idealnu situaciju da napadne PO vec u prvoj sezoni.
Steta sto je i Zion povrijedjen, imao bi idealnu situaciju da napadne PO vec u prvoj sezoni.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bitnije je da se kvalitetno oporavi a ne brzo.Da sam na njegovom mjestu,zavrsio bi sezonu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Šteta za Warriorse.Nemaju srece sa ozljedama ove sezone.Looney prvi otisao,a sad i Steph.Također i ovi rotacijski kao WCS,Evans i Burks imaju ili su imali problema sa ozljedama.

Nema Ziona u iducoj draft klasi,ali ima puno više NBA startera.
Slabo mi se pripremas za rookie draft u dinastijiTracy3McGrady je napisao/la: ↑31 okt 2019, 11:45Kakva je slijedeća draft klasa, ima li all-star u najavi?

Pazi ti ove dvojice velikana i "udaraca" hahahaha joj zemljo fightera. Pola ove iz NBA bi zenske iz UFCa ubile za dvije minute.
@igrajlopte 🐦
LaMelo Ball to GSW confirmedSiamoNoi je napisao/la: ↑31 okt 2019, 12:17Šteta za Warriorse.Nemaju srece sa ozljedama ove sezone.Looney prvi otisao,a sad i Steph.Također i ovi rotacijski kao WCS,Evans i Burks imaju ili su imali problema sa ozljedama.Slabo mi se pripremas za rookie draft u dinastijiTracy3McGrady je napisao/la: ↑31 okt 2019, 11:45Kakva je slijedeća draft klasa, ima li all-star u najavi?

Pa sa ovim je samo ispao smiješan. Niti je udario KAT-a nit' koji ****. Da ne pričam o smiješnim postovima na socijalnim mrežama, kakav lions kakvi bakrači...
Pravi show man, shvatio je da je to u americi nacin kako doci jos do veceg statusa u klubu. Das ljudima sta hoce, sad dali je to za nas ok ili ne to je druga stvar, kod njih je to vazno i reakcija dvorane ti je zivi dokaz da je covjek tamo babo.
Pa ono nije ni bila tuca, nego naguravanje. U tuci neko makar jednom pokusa nesto pesnicom.
A bez obzira sto mi je Embiid ispao smijesan sa ovom reakcijom posle te situacije sa KAT-om, covjek makar nije laznjak. Ponasa se kako se ponasa i ta reakcija mi bas prilici njemu. A i ako nista, imacemo rivalstvo izmedju dva top centra koja ce igrati vaznu ulogu u ligi u narednih ko zna koliko godina.
A bez obzira sto mi je Embiid ispao smijesan sa ovom reakcijom posle te situacije sa KAT-om, covjek makar nije laznjak. Ponasa se kako se ponasa i ta reakcija mi bas prilici njemu. A i ako nista, imacemo rivalstvo izmedju dva top centra koja ce igrati vaznu ulogu u ligi u narednih ko zna koliko godina.
Dosta je bilo friendshipa u ovoj deceniji. Joel vraca 90e
Broad Street Bullies
@Oikamid
Lions je bila zajebancija na koledzu, pricao to ljudima a oni mu povjerovali jer je iz Afrike.

Broad Street Bullies

@Oikamid
Lions je bila zajebancija na koledzu, pricao to ljudima a oni mu povjerovali jer je iz Afrike.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vraća 90e na twitter 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sinoć 4 ukradene i 2 blokade.Rookie Matisse Thybulle averaging 3.0 spg(1st) and 1.5 bpg(24th) as well as leading the league in deflections while playing just under 22 minutes per game
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- invincible1921
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Oko cega su se ova dvojica uopste posvadjali?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
1:25
A i ranije su imali twitter incident https://www.slamonline.com/nba/joel-emb ... instagram/
Ova slika

- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad su vam ili Zhaire ili Furkan visak na rosteru posto imate Josha i ovog malca
#Punoljetstvo
- Nail for Real
- Kontakt:
A pazi ovih debila na klupi Phille, cestitaju mu ko da je titulu osvojio

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Upravu si za Zhaira koji je poslan u G ligu, a za Furkana zasad ima prostora posebno jer je dobar suter. Sinoc odlican bio, 17 poena. Defanzivno naucio male finese oko postavljanja i bolje koristi svoju duzinu. Nikad nece biti vjerovatno ni solidan defanzivac ali neka je neutralan i to je dovoljno u ovom rosteru. Obecava, kao i Shake koji je ugrabio minute rotacije ali se povrijedi u Atlanti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 14:29Sad su vam ili Zhaire ili Furkan visak na rosteru posto imate Josha i ovog malca
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta se ovdje kuka o povredi Stepha....Pa nece zbog povrede ruke propustiti cijelu sezonu!?
To je u vrh glave mjesec dana povreda,a jos mu mozda ni operacija ne bude trebala.To ce se valjda znati u ovaj dan-dva.

To je u vrh glave mjesec dana povreda,a jos mu mozda ni operacija ne bude trebala.To ce se valjda znati u ovaj dan-dva.
Da se nadovezem za Furkana, lik ima strasno brz izbacaj i u stilu Klaya u stanju je onako opalit tricu “sa glave” bez da spusta loptu do nivoa kuka pri hvatanju.Clutch je napisao/la: ↑31 okt 2019, 14:48Upravu si za Zhaira koji je poslan u G ligu, a za Furkana zasad ima prostora posebno jer je dobar suter. Sinoc odlican bio, 17 poena. Defanzivno naucio male finese oko postavljanja i bolje koristi svoju duzinu. Nikad nece biti vjerovatno ni solidan defanzivac ali neka je neutralan i to je dovoljno u ovom rosteru. Obecava, kao i Shake koji je ugrabio minute rotacije ali se povrijedi u Atlanti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 14:29Sad su vam ili Zhaire ili Furkan visak na rosteru posto imate Josha i ovog malca
A zanimljiva karijera u Phili zasad. Sixersi mu nisu pokupili opciju za ovu sezonu prosle godine jer je bio ocajan, on zatrazio trejd ali nista se nije desilo. Zatim se na ljeto vratio za minimum jer ga niko nije htio.

Valjao bi nam glave kad bi se pronasao u ovoj ulozi kao sto je bilo sinoc.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.