FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 15 nov 2010, 13:30

Čestitke našem timu na pobjedi, ali kao što Omer reče, nemojmo se još zanositi. Ipak Nuernberg nije toliko veliki zalogaj, ali je dovoljan da se podigne moral našim momcima

Evo nekih zanimljivih podataka:
* Pranjiću je ovo 5 asistencija u 10 odigranih kola
* Borussia je novom pobjedom produžila seriju bez poraza na 11 utakmica, od čega je deset puta pobijedila u uvodnih 12 kola. Izjednačenje je to Bayernovog rekorda, kojemu je to jedinom dosad uspjelo u BL historiji
* Gomez je postigao 7 golova u zadnjih 5 utakmica
* Produžili smo niz bez poraza na 8 utakmica - 6 pobjeda i 2 remija
* u 53 susreta protiv Nuernberga, 32 puta smo pobijedili
* Muelleru je ovo bio 50 nastup za Bayern u BL-u
* Lahm je jučer proslavio golom svoj 150 nastup za Bayern 8-) Respect!
* Pobjeda protiv Nuernberga nam je bila 870 u Bundesligi otkako se formirala 1963.
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2010, 13:32

slika

Cilj je prepoznati ovog "gologuza" :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 nov 2010, 13:36

:lol: :lol: :lol: Ko ce drugi nego King Bilal :D

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 nov 2010, 15:27

e raja jeste li čuli nerlinger otišao u london tamo pregovar za dovođenje bosingwe :D :D :D :D :D :D :D :D .transfer bi trebao biti oko 15 miliona e jel funti ili eura ne znam.

Klare

Post Postao/la Klare » 15 nov 2010, 15:57

Bosingwa bi nam bio pravo pojačanje, što znači da bi Lahm ponovo morao lijevo.
U Bayernu se više ne računa na Braafheida, poslije svađe sa Gaalom.On će s nama trenirati do zime, a tada vjerovatno slijedi i njegova prodaja. Do tada više nikada njegovo ime na klupi za rezervne igrače nećemo vidjeti.
Inače u Grčkoj je pronađena izgubljena sestra bliznakinja jednog od naših. :?
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 15 nov 2010, 18:16, ukupno mijenjano 3 puta.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2010, 16:02

Klare je napisao/la:Bosingwa bi nam bio pravo pojačanje, što znači da bi Lahm ponovo morao lijevo.
U Bayernu se više ne računa na Braafheida, poslije svađe sa Gaalom.On će s nama trenirati do zime, a tada vjerovatno slijedi i njegova prodaja. Do tada više nikada njegovo ime na klupi za rezervne igrače nećemo vidjeti.
Da nije mozda od svinjceta? :?

[youtube][/youtube]
Najvaznije je da je ostao miran, a sud ce da donese ispravnu odluku. Ima da ga suspenduju do kraja sezone. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 nov 2010, 16:49

Omerbavarac je napisao/la:
Klare je napisao/la:Bosingwa bi nam bio pravo pojačanje, što znači da bi Lahm ponovo morao lijevo.
slika

:lol: :lol: :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 nov 2010, 17:37

JetSet_Hantraga je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
slika

:lol: :lol: :lol:
HAHAHAHAHAHAHA. E svaka čast, uspio si me praaavo dobro nasmijati. :lol:

Klare

Post Postao/la Klare » 15 nov 2010, 18:21

Jeste to je ta. Ja je pokušavao postaviti, ali neće pa neće. :x A Druga Geonima taman jučer fino pitao da me uputi malo, ali ostao sam uskraćen za tu malu pomoć. :evil: Nema veze. :evil: Geronimo :oops:
Pokušavao sam ono copy img URl, ali neće.
Pa eto zamolio bih finu raju da mi to objasni malo. ;)
OTNYS u nas je uvijek veselo. :D :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 nov 2010, 18:26

Klare je napisao/la:Jeste to je ta. Ja je pokušavao postaviti, ali neće pa neće. :x A Druga Geonima taman jučer fino pitao da me uputi malo, ali ostao sam uskraćen za tu malu pomoć. :evil: Nema veze. :evil: Geronimo :oops:
Pratim ja vas redovno, ponekad nešto i napišem samo ne bih volio da se previše pravim pametan na temi tima koji katkad pratim, ako ima prenos na tv-u i slično. :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 nov 2010, 18:37

Klare je napisao/la:Jeste to je ta. Ja je pokušavao postaviti, ali neće pa neće. :x A Druga Geonima taman jučer fino pitao da me uputi malo, ali ostao sam uskraćen za tu malu pomoć. :evil: Nema veze. :evil: Geronimo :oops:
Ides desni klik na zeljenu sliku, zatim ''Copy Image Location''. Onda ides ''Paste'', markiras (oznacis) link i kliknes ovo gore ''Img''.

Ja se nadam da si skont'o, nije bas pretjerano komplikovano. :lol: :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2010, 18:56

@Klare: ides na zeljenu sliku :arrow: desni klic pa copy :arrow: vratis se na forum, nadjes ovo i u prostoru izmedju ova dva img postavis kursor, ponovo desni klik i paste. U tom trenutku ce ti izbaciti odredjeni tekst izmedju ova dva polja i sva posao je uradjen.
Hantraga je takodjer to tacno napisao, ali malo obilaznim putem. Sve u svemu i jedno i drugo je ispravno, ali mislim da je moj nacin laksi. :)

Klare

Post Postao/la Klare » 15 nov 2010, 19:42

Specijalno za prvi put naš bivši ljubimac. 8-)

slika
Ne mogu sa PC sliku dodati, mora biti sa neta i copy image URL
Omere pokušavao sam ovo tvoje i prije, ali nije htjelo, svejedno pomogao si mi. ;) Hantraga brate jesi ga ti zamrsio, da to niko odmrsiti ne zna. :roll:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 15 nov 2010, 20:02

Klare je napisao/la:Specijalno za prvi put naš bivši ljubimac. 8-)

slika
Ne mogu sa PC sliku dodati, mora biti sa neta i copy image URL
Omere pokušavao sam ovo tvoje i prije, ali nije htjelo, svejedno pomogao si mi. ;) Hantraga brate jesi ga ti zamrsio, da to niko odmrsiti ne zna. :roll:
Kako mi nedostaju ovi dresovi lijepi :roll:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 nov 2010, 20:18

Doš'o Klare, naučio nešto i odmah kvari ovu stranicu. Pa gdje stavi ovog rutomuda, onog što mu je Ballack drmao ženku. :D
Smelo mi se sa uma da si me to pitao, ali eto vidiš kako su kolege uvijek spremne da pomognu, tako da je problem riješen. Što se tiče youtube klipova, to je bar jednostavno.
Naišao sam na tu Švajnijevu bliznakinju još neki dan, ali rekoh ne smijem postavljati, dobit ću ban. :D

Olić definitivno out do kraja sezone. Klose, šta je sa Klosea? :?
http://www.sport.de/cms/fussball/bundes ... t_id=13361
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2010, 21:01

Ne znam ni ja postavljati sa PC-a, mislim da treba neki program preko kojeg se slije ubacuju? Mogao bi i meni neko pomoci u vezi toga. :D :D

Sto se tice Klosea, njemu se predvidja pauza jos neko odredjeno vrijeme, tacnije do 22-og ovog mjeseca.. Vecina je i zaboravila na njega a glavni krivac za sve super Mario.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 nov 2010, 21:07

Eh Omere , tu ja stupam na scenu :D
Prvo sliku sa compa uploadas preko ove stranice : http://imageshack.us/

I onda kopiras ono direct link izmedju img ovdje na forum :D

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 nov 2010, 21:11

sliku snimis na pc pa odes na ovu stranicu http://imageshack.us/ ides browse nadzes sliku i kliknes upload poslje toga sacekas 5 sekundi i izbaci ti nekoliko linkova e vi idite na ''Forum code'' i samo copy taj link i postavite na forum 8-) nadam se da ste skontali.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2010, 21:17

slika

Malo sam se napatio dok nisam skontao, ali evo sad je sve uredu. Hvala kolegama na pomoci. 8-)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 nov 2010, 23:08

Ja mislim (znam neki ce reci da ovo prebrzo zakljucujem al et :D) da je Olic svoje u Bayernu odigrao, jer mlad nije, vremena mu za povratak u staru formu /nakon opravka/ treba barem nekih 3 mjeseca, s tim, Bayern ce u potragu za jos jednim napadacem (ovo predpostavka :D) i Ola ce negdje drugo da ide, a vjerovatno i lagano karijeru da privede kraju :).

Naravno ovo je sve hipoteticki, ali mislim da nije daleko od stvarnosti.
Uglavnom zao mi je Ole, dosta je dao za Bayer prosle sezone i da se oprostio od repke kao sto je najavljivao vjerovatno bi bio jos u komadu :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.