Neće se niko klat', ovo je nešto na šta niko normalan nije računao. Samo će uhljupi sa lobotomije pokušavati da unesu nemir, ali oni su svakako marginalni trivijalci.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 15:35Sad će se raja klat danima zbog ovog, baš nam treba takva atmosfera pred Čelik. Ali ne mogu da vjerujem kakvi smo amateri ispali ljut sam ko ris. Da je npr. ovo stopostotna krivica saveza upola manje bi mi bilo krivo nego ovako kad se ispostavi da smo mi zasrali pa sad bih od muke sebi kosu počupo.
Previše je lijepih vijesti ovih dana, tako da je ovo totalno nebitno.
Za ovo je kriv onaj ko nije isplatio Slavka Petrovića, a prije toga ga doveo u klub, i ko se ponio prema njemu kao prema džukeli.
"Istina je Željo mi mora isplatiti novac. FIFA je danas donijela odluku u moju korist. Ovu informaciju sam dobio od mog advokata. Kada sam došao u Želju ekipa je bila bliže dnu nego vrhu. U razgovoru sa čelnim ljudima kluba stavili smo klauzulu da mi isplate novac ukoliko izborimo Evropu. Dakle ne radi se ovdje o nekim platama koje sam trebao dobiti po ugovoru koje sam imao prije nego sam dobio otkaz. Ja sam imao još jedanaest mjeseci ugovora sa Željom. Taj novac je bio premija za izlazak na evropsku scenu. Oni su mene čak kaznili, izmislili su neke kazne, da mi ne bi dali junsku platu. Žao mi je što se ovako završilo, ali drugačije nije moglo biti" – kazao je Slavko Petrović koji se nalazi u Njemačkoj.