+1
Sramota ovo citati, samo da se dusmani nasladjuju.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bio sam sada na treningu, igrala "prva" protiv "rezervista". Bilo svega. Hocu da kazem za Subasica i Mehica, dva jako kvalitetna mlada igraca. Subasic ima neka vrhunska rjesenja u igri.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:04Kod Čelika nema Vrhovca, Perišića i Resića. Dakle štoperi su im Ćubara i Brekalo, valjda će Suljo moći to iskoristiti. Leži mu Čelik, oni su ekipa kojoj je zabio najviše golova u PL. Zabio im je 8 golova u karijeri. Čelik općenito u lošoj formi, u gostima pogotovo gdje u 5 posljednjih gostovanja imaju 5 poraza (od toga jedna je poraz u kupu od Rudara). Ne treba ih podcjeniti jer imaju iskusnih PL igrača ali realno smo favoriti ovdje i tako nek se postave na terenu.
Ako je Subašić igrao desno krilo na treningu, a s obzirom kakva je konkurencija na toj poziciji ne bih se čudio da ubrzo krene dobijat kakvu takvu minutažu. Onog Mehića nisam isto upratio još od pripremnih na kojim je bio dobar koliko se sjećam.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:31Bio sam sada na treningu, igrala "prva" protiv "rezervista". Bilo svega. Hocu da kazem za Subasica i Mehica, dva jako kvalitetna mlada igraca. Subasic ima neka vrhunska rjesenja u igri.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:04Kod Čelika nema Vrhovca, Perišića i Resića. Dakle štoperi su im Ćubara i Brekalo, valjda će Suljo moći to iskoristiti. Leži mu Čelik, oni su ekipa kojoj je zabio najviše golova u PL. Zabio im je 8 golova u karijeri. Čelik općenito u lošoj formi, u gostima pogotovo gdje u 5 posljednjih gostovanja imaju 5 poraza (od toga jedna je poraz u kupu od Rudara). Ne treba ih podcjeniti jer imaju iskusnih PL igrača ali realno smo favoriti ovdje i tako nek se postave na terenu.
Dobice ubrzo. Nego vidi ovo.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:41Ako je Subašić igrao desno krilo na treningu, a s obzirom kakva je konkurencija na toj poziciji ne bih se čudio da ubrzo krene dobijat kakvu takvu minutažu. Onog Mehića nisam isto upratio još od pripremnih na kojim je bio dobar koliko se sjećam.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:31Bio sam sada na treningu, igrala "prva" protiv "rezervista". Bilo svega. Hocu da kazem za Subasica i Mehica, dva jako kvalitetna mlada igraca. Subasic ima neka vrhunska rjesenja u igri.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:04Kod Čelika nema Vrhovca, Perišića i Resića. Dakle štoperi su im Ćubara i Brekalo, valjda će Suljo moći to iskoristiti. Leži mu Čelik, oni su ekipa kojoj je zabio najviše golova u PL. Zabio im je 8 golova u karijeri. Čelik općenito u lošoj formi, u gostima pogotovo gdje u 5 posljednjih gostovanja imaju 5 poraza (od toga jedna je poraz u kupu od Rudara). Ne treba ih podcjeniti jer imaju iskusnih PL igrača ali realno smo favoriti ovdje i tako nek se postave na terenu.
Sad bi se zbo vrucim zeljezom. Hijene, savez, lobotomci, pitari, sve ista ****.Oglasio se i Savez: CAS je potvrdio ispravnost rada Administracije NSBiH za licenciranje
Ma buraz znaš ono kad se iznerviraš toliko pa ti se smrači pred očima, e tako mi je danas. Gledaj ove rečenice iz današnjeg saopštenja saveza:
I kako da ti ne dodje da se raniš kad pročitaš ovako nešto, a meni odmah padne na pamet npr. to što Radnik nije objavio finansijske izvještaje na website.Ovom odlukom CAS je potvrdio ispravnost rada Administracije za licenciranje klubova NSBiH, te poštovanje svih relevantnih propisa i pravilnika NSBiH", saopšteno je iz Saveza.
Kako smo se nacalili, bas spektakl. Inace, vjerovao ili ne ja sam se fakat nadao pozitivnoj odluci. Ne zbog para vec da ih hraknemo u facu za sve sto su radili i rade. Onda se ovo desi, par nasih debila pocev od Misimovica a nastave Selimovic i Siljak, nas namjeste da nam ga zabiju do jaja. I ispadne da je sve sto stoka radi ispravno, zbog nas. Pu yebem ti sunce zarko koje nas grije ovakve naopake.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:56Ma buraz znaš ono kad se iznerviraš toliko pa ti se smrači pred očima, e tako mi je danas. Gledaj ove rečenice iz današnjeg saopštenja saveza:
I kako da ti ne dodje da se raniš kad pročitaš ovako nešto, a meni odmah padne na pamet npr. to što Radnik nije objavio finansijske izvještaje na website.Ovom odlukom CAS je potvrdio ispravnost rada Administracije za licenciranje klubova NSBiH, te poštovanje svih relevantnih propisa i pravilnika NSBiH", saopšteno je iz Saveza.
Biće uživanje vidjeti Begićevu facu kad uručuje Krpiću šampionski pehar na Grbavici, a 13.000 Željovaca na stadionu će imati šta da mu poruči.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 18:08Kako smo se nacalili, bas spektakl. Inace, vjerovao ili ne ja sam se fakat nadao pozitivnoj odluci. Ne zbog para vec da ih hraknemo u facu za sve sto su radili i rade. Onda se ovo desi, par nasih debila pocev od Misimovica a nastave Selimovic i Siljak, nas namjeste da nam ga zabiju do jaja. I ispadne da je sve sto stoka radi ispravno, zbog nas. Pu yebem ti sunce zarko koje nas grije ovakve naopake.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:56Ma buraz znaš ono kad se iznerviraš toliko pa ti se smrači pred očima, e tako mi je danas. Gledaj ove rečenice iz današnjeg saopštenja saveza:
Navijaci se moraju izdici iznad ovog blata, napuniti stadion i biti oslonac klubu sada kada je tesko. Jedina ispravna opcija!
Aaa.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 18:15Biće uživanje vidjeti Begićevu facu kad uručuje Krpiću šampionski pehar na Grbavici, a 13.000 Željovaca na stadionu će imati šta da mu poruči.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 18:08Kako smo se nacalili, bas spektakl. Inace, vjerovao ili ne ja sam se fakat nadao pozitivnoj odluci. Ne zbog para vec da ih hraknemo u facu za sve sto su radili i rade. Onda se ovo desi, par nasih debila pocev od Misimovica a nastave Selimovic i Siljak, nas namjeste da nam ga zabiju do jaja. I ispadne da je sve sto stoka radi ispravno, zbog nas. Pu yebem ti sunce zarko koje nas grije ovakve naopake.braco je napisao/la: ↑31 okt 2019, 17:56
Ma buraz znaš ono kad se iznerviraš toliko pa ti se smrači pred očima, e tako mi je danas. Gledaj ove rečenice iz današnjeg saopštenja saveza:
I kako da ti ne dodje da se raniš kad pročitaš ovako nešto, a meni odmah padne na pamet npr. to što Radnik nije objavio finansijske izvještaje na website.
Navijaci se moraju izdici iznad ovog blata, napuniti stadion i biti oslonac klubu sada kada je tesko. Jedina ispravna opcija!![]()
Cheer up Dino
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Cwirek, Hrammm1921, ZeljeznicarUberAlles i 47 gostiju.