Videomontaza!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Videomontaza!!!
diskutabilna situacija vezano za situaciju sa Ljorenteom. On jeste Kjera nasukao na lakat, ali ako se pogleda početak Kjerovog kretanja ka Ljorenteu meni se čini da je prvo faul napravio Kjer. Bio je totalno dezorjentisan i bukvalno je skočio na Ljorentea. Evo sad još jednom pogledao snimak.
Kako je napravio faul ? Na prvu se cinilo da je Kjear vukao ali na snimku se vidi udaranje Llorentea, nema sanse da je Kjear napravio prekrsaj prije. Za situaciju kasnije nisam nista ni pisao, nego samo ciganluk ala Brescia neku noc protiv Intera, a frajera lopta u glavu pogodila, ovi padaju po travi traze 5 minuta VAR, a lopta ni blizo ruke, o tome pricam...edoox je napisao/la: ↑31 okt 2019, 10:39diskutabilna situacija vezano za situaciju sa Ljorenteom. On jeste Kjera nasukao na lakat, ali ako se pogleda početak Kjerovog kretanja ka Ljorenteu meni se čini da je prvo faul napravio Kjer. Bio je totalno dezorjentisan i bukvalno je skočio na Ljorentea. Evo sad još jednom pogledao snimak.
Pored toga, bila je situacija u 96 ili 97 minuti kada lopta lijepo pogađa u ruku igrača Altalante. Pretpostavljam da to nisi vidio![]()
Ovo na Ronaldu čist penal.
Ne mozes nikako govoriti da Juve ne igra nista kada izdominira skoro svaki mec i ima 20-tak udaraca. Cudan neki kriterij "neigranja nista".invincible1921 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 13:40Ne govorim da nije penal (cist ko suza) ili o teorijama zavjera, ali jednostavno ne moze se protiv Juventusa. Pa ljudi jbt ne igraju apsolutno nista, a pobjedjuju. More preslikanih utakmica kad ih nadigra tamo neki sklj klub i oni opet pobijede.
Juventusa najbolje opisuje ona utakmica sa Laziom prosle godine, kad su domaci imali valjda 20 suteva, a gosti nijedan i tup tup dobise ih nekako iz nicega bukvalno.
jbgstas tako nam je kako nam je
Ma ok svaka cast Juvetu za pobjednicki mentalitet. Ja samo hocu rec da je Juve prvak toliko godina jer juve cu recimo u pet utakmica gdje debeleo podbaci pobjedit 4 dok ce recimo inter od 5 gdje je dominantant kiksat bar dvije....Pogba je napisao/la: ↑31 okt 2019, 15:18Ne mozes nikako govoriti da Juve ne igra nista kada izdominira skoro svaki mec i ima 20-tak udaraca. Cudan neki kriterij "neigranja nista".invincible1921 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 13:40Ne govorim da nije penal (cist ko suza) ili o teorijama zavjera, ali jednostavno ne moze se protiv Juventusa. Pa ljudi jbt ne igraju apsolutno nista, a pobjedjuju. More preslikanih utakmica kad ih nadigra tamo neki sklj klub i oni opet pobijede.
Juventusa najbolje opisuje ona utakmica sa Laziom prosle godine, kad su domaci imali valjda 20 suteva, a gosti nijedan i tup tup dobise ih nekako iz nicega bukvalno.
jbgstas tako nam je kako nam je
Pojam neigranja nista je recimo Brescia-Inter.
Frajer upravo izjednačio te dvije situacije?IlCapitano je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:31Kad smo već kod intenziteta, priznaješ li to da Iuliano nije faulirao Ronalda? Ipak pričamo o strašnim prije 2000-im u kojima su važila druga pravila.
Nisam izjednačio, upravo suprotno. Potpuno su različite situacije (uključujući i penal Benatie) jer je jedno saplitanje za koje ti ne treba nikakav intenzitet da bi bio faul, a drugo kontakt tijelom, rukama itd. gdje ne može svaki dodir biti faul i mora se gledati intenzitet.Biscione je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:55Frajer upravo izjednačio te dvije situacije?IlCapitano je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:31Kad smo već kod intenziteta, priznaješ li to da Iuliano nije faulirao Ronalda? Ipak pričamo o strašnim prije 2000-im u kojima su važila druga pravila.Ali dobro neću te krivit, vjerovatno bi se i mi Interisti tako ponašali, navijanje je kao ljubav, uključeno je srce a ne razum ili oči. U svakom slučaju, ako ćemo probat biti objektivni ono sinoć se samo može izjednačavat sa onim penalom u CL protiv vas (Benatia nad Vazquezom). I za ono sam govorio da nije bio penal i da Real ima protekcije kod sudija ali šta se može, vi kmečali tad, mi (Napolitanci i Genovljani) kmečimo sad, okreće se kolo sreće, idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.