NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Garnett najodvratnija faca koja je obukla sveti dres
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Od Piercea niko ne moze biti odvratniji. KG je cak gospodin za njega.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Upravi si moram priznat teska srca,big 4 iz 2008 sve teske ljige.Rondo mi je bio drag dok nije zaigrao za vas
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Imate mahanje hejteri.

Ja mislio lik slomio lakat il tako nešto
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Brokula Za razliku od naseg jezika,engleski ima mnogo preciznije termine kad se radi eto npr. o ruci.Tako da,kad kazu "hand" misli se na ovo sa slike,iako mi u svojoj glavi imamo pomisao na "ruku".Lom ruke na koji mi pomislimo bi bilo "broken arm".
Ma znam šta je hand a šta armNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:16@Brokula Za razliku od naseg jezika,engleski ima mnogo preciznije termine kad se radi eto npr. o ruci.Tako da,kad kazu "hand" misli se na ovo sa slike,iako mi u svojoj glavi imamo pomisao na "ruku".Lom ruke na koji mi pomislimo bi bilo "broken arm".

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da je neki metakarpalni lom u pitanju.Medjutim,evo sad pominju da bi to mozda moglo biti i nekoliko mjeseci odsustva,sto je meni cudno za lom ruke,koji uopste ne izgleda komplikovano.Brokula je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:19Ma znam šta je hand a šta armNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:16@Brokula Za razliku od naseg jezika,engleski ima mnogo preciznije termine kad se radi eto npr. o ruci.Tako da,kad kazu "hand" misli se na ovo sa slike,iako mi u svojoj glavi imamo pomisao na "ruku".Lom ruke na koji mi pomislimo bi bilo "broken arm".Već ono što sam pogledao na youtube kod doktora koji analiza povrede, slomio je dio prsta il tako nešto? Ništa ozbiljno uglavnom što je najvažnije
Neće se visok pik sam draftatNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:21Mislim da je neki metakarpalni lom u pitanju.Medjutim,evo sad pominju da bi to mozda moglo biti i nekoliko mjeseci odsustva,sto je meni cudno za lom ruke,koji uopste ne izgleda komplikovano.Brokula je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:19Ma znam šta je hand a šta armNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:16@Brokula Za razliku od naseg jezika,engleski ima mnogo preciznije termine kad se radi eto npr. o ruci.Tako da,kad kazu "hand" misli se na ovo sa slike,iako mi u svojoj glavi imamo pomisao na "ruku".Lom ruke na koji mi pomislimo bi bilo "broken arm".Već ono što sam pogledao na youtube kod doktora koji analiza povrede, slomio je dio prsta il tako nešto? Ništa ozbiljno uglavnom što je najvažnije

Bagley je out.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:19Daj ba,nemoj ga pravdati,molim te.To trosenje capa se moze pominjati u nekom smislu da nisu napravili pomak ka POu u odnosu na proslu sezonu,ali ne mozes u kontekstu da ljudi ne mogu dobiti NIKOG,a jezgro ekipe im je isto kao i prosle sezone.Plus bi trebali biti uigraniji plus bi svi mladji igraci trebali napredovati. Povrh svega,ne da ne mogu dobiti,nego gube cijele tekme dvocifrenim minusom.Koliko je sezona on vec HC?Epidaurus je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:13Walton kriv sto je Divac sj.ebo pola capa na oj.ebine i sto ih je ludi Vivek vukao po Indiji pred sami pocetak sezone. Nije neki genijalan trener al nije ni oj.ebina kakvom ga se pokusava predstavit. Joerger je bolji trener od njega, tu su Kingsi napravili glupost s otkazom svakako.
Pojedinci ovdje Fizdalea nazivaju oje.binom,a lik iza sebe makar ima ostvaren PO plasman na Zapadu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Taman mu razvuku oporavak na 3-4 mjeseca i odrade tank za visoki pick. Samo sumnjam da bi zadrzali taj visoki pick, prije da bi ga upakovali za nekog AS igraca. Opet postavlja se pitanje koji bi AS igrac uopce mogao biti dostupan.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da i? On je razlog sto ne mogu dobiti bas nikog?Nije bio ni starter prosle godine kad su ostvarili sve one pobjede,a i tad je odsustvovao podosta.Justin je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:26Bagley je out.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:19Daj ba,nemoj ga pravdati,molim te.To trosenje capa se moze pominjati u nekom smislu da nisu napravili pomak ka POu u odnosu na proslu sezonu,ali ne mozes u kontekstu da ljudi ne mogu dobiti NIKOG,a jezgro ekipe im je isto kao i prosle sezone.Plus bi trebali biti uigraniji plus bi svi mladji igraci trebali napredovati. Povrh svega,ne da ne mogu dobiti,nego gube cijele tekme dvocifrenim minusom.Koliko je sezona on vec HC?Epidaurus je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:13Walton kriv sto je Divac sj.ebo pola capa na oj.ebine i sto ih je ludi Vivek vukao po Indiji pred sami pocetak sezone. Nije neki genijalan trener al nije ni oj.ebina kakvom ga se pokusava predstavit. Joerger je bolji trener od njega, tu su Kingsi napravili glupost s otkazom svakako.
Pojedinci ovdje Fizdalea nazivaju oje.binom,a lik iza sebe makar ima ostvaren PO plasman na Zapadu.
Svaka ekipa koja potpise Barnesa na onaj ugovor zasluzuje sporu smrt.Dedmon je bio gori od ocekivanog.
Dok Ariza i Joseph su bili u momentu losi potpisi.Pored toga Walton nije bolji od JEGERA sigurno.
Fox vuce povrede , Bogdanovic kukao na rolu , Buddy drama oko ugovora , mnogo faktora.
Plus prosle su bili precijenjeni.Jer ostali su daleko od playoffa a vecina ekipa iza njih je namjerno se samounistila(dallas sa trejdom,pelikansi sa davisom i preskakanjem tekmi)pa su izgledali malo bolje nego sto su fakat bili.Povreda Bagleya isto nije pomogla mada nije neki plus igrac.
Dosta vala faktora al mrzio sam svaki potez ovog ljeta momentalno.
Ne volim isto ove ugovore kakve dobi Buddy gdje ima bonuse ako suta 40% i slicno.
Pocnu takvi igraci kalkulisat koje ce suteve uzeti,koje nece i to nikad nije dobro za sutera.
Malo precijenjeni prosle + slabiji trener + uzasni potpisi..
Barnes ce zavrsit NBA karijeru sa 300 miliona a frajer je replacement level player.
Dok Ariza i Joseph su bili u momentu losi potpisi.Pored toga Walton nije bolji od JEGERA sigurno.
Fox vuce povrede , Bogdanovic kukao na rolu , Buddy drama oko ugovora , mnogo faktora.
Plus prosle su bili precijenjeni.Jer ostali su daleko od playoffa a vecina ekipa iza njih je namjerno se samounistila(dallas sa trejdom,pelikansi sa davisom i preskakanjem tekmi)pa su izgledali malo bolje nego sto su fakat bili.Povreda Bagleya isto nije pomogla mada nije neki plus igrac.
Dosta vala faktora al mrzio sam svaki potez ovog ljeta momentalno.
Ne volim isto ove ugovore kakve dobi Buddy gdje ima bonuse ako suta 40% i slicno.
Pocnu takvi igraci kalkulisat koje ce suteve uzeti,koje nece i to nikad nije dobro za sutera.
Malo precijenjeni prosle + slabiji trener + uzasni potpisi..
Barnes ce zavrsit NBA karijeru sa 300 miliona a frajer je replacement level player.
Buddy Hield ranks 236th out of 237 qualified NBA players in defensive field goal percentage. His opponents are making 67.2% of their shots.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
NBA suspensions from 76ers/Timberwolves scuffle, per ****: Joel Embiid, 2 games; Karl-Anthony Towns, 2 games. No fine for Ben Simmons.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kao i protiv TOR naravno
#Punoljetstvo
To bi moglo proci da tu Klay nije falio, ali eto moras ti biti naporan i na svaku odgovoriti dobro ti je onaj reko da nadjes zivot pored foruma pa bilo kakav, samo da na svaku ne odgovaras aBd 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bitno je da si se ti javio

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.