ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
ovo ce babuka natamburati u Londonu d se ne lazemo....tanko je ovo ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Treba biti realan, odigrao je Rafa solidno, ali većinu ključnih poena je Stan nabio neforsirano ili u aut ili u mrežu...
Ovdje su bukvalno odlučile 1-2 loptice prvi set, Rafin bljesak u onih par poena i to je to...
Jer, kad si ti ono pisao, Rafa je imao 48% servisa, samo da kreneš od toga, daleko je to od odličnog, ali bitno je da dobije ovo i da protiv Tsonge digne to na viši nivo...
Ovdje su bukvalno odlučile 1-2 loptice prvi set, Rafin bljesak u onih par poena i to je to...
Jer, kad si ti ono pisao, Rafa je imao 48% servisa, samo da kreneš od toga, daleko je to od odličnog, ali bitno je da dobije ovo i da protiv Tsonge digne to na viši nivo...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 31 okt 2019, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
tako te volim...kad si realan ...nikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:50Treba biti realan, odigrao je Rafa solidno, ali većinu ključnih poena je Stan nabio neforsirano ili u aut ili u mrežu...
Ovdje su bukvalno odlučile 1-2 loptice prvi set, Rafina bljesak u onih par poena i to je to...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Bratiću, kad ja nisam realan, kad se ozbiljno priča, kad činjenicama pričamo?delinjo je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:51tako te volim...kad si realan ...nikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:50Treba biti realan, odigrao je Rafa solidno, ali većinu ključnih poena je Stan nabio neforsirano ili u aut ili u mrežu...
Ovdje su bukvalno odlučile 1-2 loptice prvi set, Rafina bljesak u onih par poena i to je to...
Na stranu kad je zajebancija, zajebancija je...
Ovo je daleko od odličnog...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 31 okt 2019, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
brate nema servisa,u ovaakvim uslovima svaki gem Sstan ima brejk loptu koju zapuca na tribine .....ovo nije nivo kojim moze u dvorani dobiti Djokovica i Federera...nikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:53Bratiću, kad ja nisam realan, kad se ozbiljno priča, kad činjenicama pričamo?delinjo je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:51tako te volim...kad si realan ...nikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:50Treba biti realan, odigrao je Rafa solidno, ali većinu ključnih poena je Stan nabio neforsirano ili u aut ili u mrežu...
Jer, kad si ti ono pisao, Rafa je imao 48% servisa, samo da kreneš od toga, daleko je to od odličnog, ali bitno je da dobije ovo i da protiv Tsonge digne to na viši nivo...![]()
Na stranu kad je zajebancija, zajebancija je...
Ovo je daleko od odličnog, kad se ja Bgm zakunem, budi siguran da je tako.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Može, dakle meni Novakova pobjeda, vama Cicijeva? Ustvari častim vas, Novak uzima 2-0, vama sve ostalo.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:36Moze ako ti dobijes ukrasis mene i delinja obojicu po 7 dana,ako mi tebe ukrasicemo te 12 dana(eto 2 dana popusta).Jel moze?![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo ruke
P.S otkad si skinuo AMARA ispade nolo iz forme
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
dogovoreno sto se mene tice.....S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:57Može, dakle meni Novakova pobjeda, vama Cicijeva? Ustvari častim vas, Novak uzima 2-0, vama sve ostalo.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:36Moze ako ti dobijes ukrasis mene i delinja obojicu po 7 dana,ako mi tebe ukrasicemo te 12 dana(eto 2 dana popusta).Jel moze?![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
@delinho
Kad pogodi prvi, onda je to dosta dobro, ali 48% serve u jednom momentu, to je nedopustivo malo!
Protiv pravog top 5 igrača, ne bi imao šta tražiti u tom setu...
Sreća pa su i Fedex i Djokica trenutno tankosava, daleko su i oni od dobrog tenisa, iako se pobjedjuje i osvaja, nije to ni 70% ove trojice!
Kad pogodi prvi, onda je to dosta dobro, ali 48% serve u jednom momentu, to je nedopustivo malo!
Protiv pravog top 5 igrača, ne bi imao šta tražiti u tom setu...
Sreća pa su i Fedex i Djokica trenutno tankosava, daleko su i oni od dobrog tenisa, iako se pobjedjuje i osvaja, nije to ni 70% ove trojice!
kako je bahat vidi ga ...valja mu babuku nositi sutraBosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:59Evo ruke
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Šta hoće Silko, da se kladite?delinjo je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:01kako je bahat vidi ga ...valja mu babuku nositi sutraBosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:59Evo ruke
P.S otkad si skinuo AMARA ispade nolo iz forme![]()
![]()
E moj Silko, ako ti Djokica bude igrao kao ova dva meča, ne bih se ja baš kladio da ga Sokratis neće poslati za Beograd, za Beograd...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogo bi wawas poslat sivonju na honeymoonnikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:06Šta hoće Silko, da se kladite?delinjo je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:01kako je bahat vidi ga ...valja mu babuku nositi sutraBosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:59Evo ruke
![]()
![]()
E moj Silko, ako ti Djokica bude igrao kao ova dva meča, ne bih se ja baš kladio da ga Sokratis neće poslati za Beograd, za Beograd...![]()
![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
@Bosnia
Nećeš taj film gledati neznalice...

Nećeš taj film gledati neznalice...
Stan svaku u aut nabije ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koliko ste se izdali neku noć, proći će 5 dana dok dogovorite šta bi za avatar.delinjo je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:01kako je bahat vidi ga ...valja mu babuku nositi sutraBosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:59Evo ruke
![]()
Ne bojim se ja izazova. Samo, ulažem kviska, da ne nosite isti avatar. Svakom poseban.
41.21.1.
ma mi smo se slozili,babuku nosis na avataru ......tvoj omiljeni teniser
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Linkaj ti nama sta cemo na avatar u slucaju poraza.Nemoj samo da nosimo istu sliku,izgledat ce freakyS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:21Koliko ste se izdali neku noć, proći će 5 dana dok dogovorite šta bi za avatar.delinjo je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:01kako je bahat vidi ga ...valja mu babuku nositi sutraBosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:59Evo ruke
![]()
Ne bojim se ja izazova. Samo, ulažem kviska, da ne nosite isti avatar. Svakom poseban.![]()
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Ma sve mi je jasno, ali Bodi piše da Rafa igra odlično, a Uno piše da će Stan osvojiti max 4-5 gemova ukupno...
Da nije kakav virus ovaj iz Pariza zavladao i medju moderatorima?

Trolaju nas sve 100%.
Da nije kakav virus ovaj iz Pariza zavladao i medju moderatorima?
Trolaju nas sve 100%.
nikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:25Ma sve mi je jasno, ali Bodi piše da Rafa igra odlično, a Uno piše da će Stan osvojiti max 4-5 gemova ukupno...![]()
![]()
![]()
![]()
Da nije kakav virus ovaj iz Pariza zavladao i medju moderatorima?![]()
Trolaju nas sve 100%.![]()
na drogama i jedan i drugi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Hajde sad Rafko, iskoristi ovaj FH poklon od 0-30 i završi to... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.