FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 01 nov 2019, 08:14

Jesu li legle pare od Nama?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 nov 2019, 08:36

Od februara ove godine nam otvaraju oci al jbg nikako svoje da otvore.
U aprilu ista grupa prizivala seriju losih rezultata i oprastanje od titule.
Evo ista grupa od pocetka prvenstva prizivala i sada priziva seriju losih rezultata pa hajd vidjet cemo.

I corava kokos ubode zrno.
Jaka ce biti satisfakcija "jesam li vam reko" jaakaaa.

Samo mi nije jasno kako je ljudima draze prizivati neku losinu a propustiti da se raduje uspjehu.
Znamo mi svi sta bude kad nema rezultata, prvi trener leti ne spasava ga ni lijepa igra, ni detaljna priprema utakmica, ni sanse mladim igracima, niti lijepe i furacke izjave...
Znamo mi to dobro jbg ipak mi navijamo za Sarajevo, namjenjali smo se mi trenera da nam se vise ne mjenja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 nov 2019, 08:44

Kako mozes reci da je prizivanje losih rezultata jednako kritikovanju zbog lose igre, nespremnosti, manjak motivacije, volje, zelje, itd... ??
Cinjenica je da ako ovako nastavimo da bi mogla doci serija losih rezultata...

To sto zelite da prikazete da neko zeli lose fk sarajevo, nije lijepo jet to niko ovde ne zeli...

Opet kazem, mislim da je vrijeme da se prestane poistovjecivati FKS i Husref.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 nov 2019, 09:02

Vidi lutko, kad se tjerao Cala prizivao se Husref.
Ja tada nisam bio za njega jer sam znao kakva ce nam igra biti. Sada kad je tu i kad ima rezultate ja nemam potrebu da ga tjeram. Moje Sarajevo je prvo i to mi je najvažnije, a Husref mi je nevazan u svemu tome jer kad ne bude imao rezultata sigurne ce odletiti sa tog mjesta
Ja se samo nadam da ce nam slijedeci trener biti za nijansu bolji.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 nov 2019, 09:20

Raja, ne trcimo pred rudu, pa nigdje u svijetu se trener ne mijenja tek tako u sred sezone, narocito ne kada je prvi. Zaista nisam branilac Husrefa niti sam bio branilac bilo kojega dosadasnjeg trenera, ali govoreci objektivno (iako se mnogi nece sloziti), mi nemamo najbolji tim u ligi, to ima Zrinjski, ali svejedno ne igramo slabije u odnosu na pratioce. Rasprava je bespotrebna, narocito u trenucima kada slijedi mozda i najtezi dio jesenjeg rasporeda, u kojemu se trebamo skrpiti i izvuci maksimum, a ne sumnjam uopste da hocemo. Podrskom i jedinstvom svih navijaca mozemo proizvesti i bolje partije na terenu, kao i potreban nivo samopouzdanja. Istina je da smo svi ocekivali nastavak proslosezonskih partija, ali je isto tako istina i da smo udaljeni za 1 - 2 igraca koji bi nas izdigli na taj nivo, a taj tip igraca su Kapic i Crepulja, bez obzira ko sta govorio i mislio o istima, narocito Crepulji.

Poenta je da bespotrebno unosimo nemir medju nama i izazivamo potencijalne svadje, a sve i kad bi uzeli maksimalan broj bodova do polusezone, liga ce se rjesavati u proljetnom dijelu. Znamo da imamo najduzu pauzu u Evropi izmedju dva dijela takmicenja i tada se moze uraditi detaljnija analiza koja moze ili ne mora prouzrokovati otkazima i smjenama. Do tada - SVI NA KOSEVO, UBICE MORAJU PASTI!!!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 01 nov 2019, 09:23

ZGAZITI KATOLIFILIJU I URINIRATI PO NJIMA! JER EDEB JE PONIZITI BRABONJKE!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 nov 2019, 10:10

OOOOOOOOOOOO YEBEM TE listico :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 nov 2019, 10:11

ShofaII je napisao/la:
01 nov 2019, 08:36
Od februara ove godine nam otvaraju oci al jbg nikako svoje da otvore.
U aprilu ista grupa prizivala seriju losih rezultata i oprastanje od titule.
Evo ista grupa od pocetka prvenstva prizivala i sada priziva seriju losih rezultata pa hajd vidjet cemo.

I corava kokos ubode zrno.
Jaka ce biti satisfakcija "jesam li vam reko" jaakaaa.

Samo mi nije jasno kako je ljudima draze prizivati neku losinu a propustiti da se raduje uspjehu.
Znamo mi svi sta bude kad nema rezultata, prvi trener leti ne spasava ga ni lijepa igra, ni detaljna priprema utakmica, ni sanse mladim igracima, niti lijepe i furacke izjave...
Znamo mi to dobro jbg ipak mi navijamo za Sarajevo, namjenjali smo se mi trenera da nam se vise ne mjenja.
Sta ce debili, mogu samo pricat, tj pisati po forumu. Samo ignore i ne citirajte ih zivota vam.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 nov 2019, 10:11

Samo nek ne puca :kafa:

Nek je guzica vidjela puta :guz:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 nov 2019, 10:24

Napadali su se svi raniji treneri, sve ranije uprave, igraci, kad je bilo razloga i kad nije.
Ali nikad nije vladalo ovakvo stanje, kao sad kod ovih sto im je Husref veci od kluba.
Psovanje, prijetnje i slicne stvari, neistomisljenicima, postala je normalna stvar na ovom forumu.
Ono, je li vas placa neko za to? Najozbiljnije. Ovo vise nije normalno stanje.
Ok je razlicito misljenje i suprostavljena argumentacija, ali ova prica ide daleko iznad toga.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 nov 2019, 10:29

Ova dvojica kad god se spomene Husref u bilo kojem obliku, osim u velicanju i poistovjecavanju sa FKS, odma ide vrijednja, te debil ovaj, debil onaj :lol:

I onda ono nekom popuje kako se neko vrijedja, a samo oni to rade :wave:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 nov 2019, 10:49

Ima teme Husref Musemić.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 01 nov 2019, 10:51

Evander je napisao/la:
01 nov 2019, 10:24
Napadali su se svi raniji treneri, sve ranije uprave, igraci, kad je bilo razloga i kad nije.
Ali nikad nije vladalo ovakvo stanje, kao sad kod ovih sto im je Husref veci od kluba.
Psovanje, prijetnje i slicne stvari, neistomisljenicima, postala je normalna stvar na ovom forumu.
Ono, je li vas placa neko za to? Najozbiljnije. Ovo vise nije normalno stanje.
Ok je razlicito misljenje i suprostavljena argumentacija, ali ova prica ide daleko iznad toga.
Ima ljudi koji kritikuju Husrefa, npr panetlija, ne slazem se s njim, ali covjek ne vrijeđa. Procitaj post ovog gore pa mi reci ako nista ima li tu trunke postovanja prema klubu, a ne prema osobi ili prema makar 4 osvojena trofeja.

Sve dok ima vas koji napadate Husrefa i kritikujete, bice i nas koji cemo ga braniti. Nekom ne valja. Meni odlican. To je sasvim OK da na taj nacin komuniciramo. Ali pricati o malom mozgu, usref isl. Boga mi to je bas vulgarno i to moze iskreno samo neko ko ne voli ovaj klub. Ako ni zbog ceg onda zbog ove zadnje duple krune covjek je zasluzio ako nista postovanje.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 nov 2019, 11:09

Aj sve na stranu al ako se misli napredovat onda Husref nema šta tražiti , a ako se misli uzimat nekako titule i životarit onda je Husref za to ... Kad mislim napredovat onda mislim na čitav klub , da se zna bonton da se zna red i td ...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 nov 2019, 11:14

Ko nam sve fali protiv listice?
sorry na of-topic pitanju :kafa:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 01 nov 2019, 11:19

zagorski je napisao/la:
01 nov 2019, 11:14
Svi su na broju. Ali imamo puno igraca sa kartonima tako da vjerovatno narednu tekmu vec ce neki odmarati.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 01 nov 2019, 12:03

Sarajevo ljubavi moja.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 nov 2019, 12:17

Od ponedeljka prvi put nakon maja su svi igraci trenirali. I pidro je cak trenirao sa ekipom.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 nov 2019, 13:15

Sjetih se utakmice protiv Siokog na Kosevu, malo poslije onog svega sta se dole izdesavalo, mislim da smo 1-2 : 0 dobili.
Izuzmem li derbi, nikad vise nabrijaniju utakmicu u PL nisam gledao od strane nasih igraca. Kako su trcali igraci, navijaci na tribinama su bas bili ukljuceni.. Moze bit da je Velkoski tad dao gol od precku, nisam siguran..

ABd ocekujem to sutra, i jos u vecoj mjeri da bude...reakciju kako igraca, tako i nas samih navijaca... Ne vjerujem da ce biti problema, al ako mi budemo napravili pritisak siguran sam u pobjedu...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 01 nov 2019, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 01 nov 2019, 13:17

;)
revolt je napisao/la:
01 nov 2019, 11:19
zagorski je napisao/la:
01 nov 2019, 11:14
Svi su na broju. Ali imamo puno igraca sa kartonima tako da vjerovatno narednu tekmu vec ce neki odmarati.
Cini mi se da 6-7 nasih igraca ima po 2 zuta kartona
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.