FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma sutra svi na Kosevo,ponijeti sto vise ljiljana i napraviti atmosferu da se useru ubice
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Cuj Husref nam veci od kluba, udri se bekane
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Kamuflazn je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:47AlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2019, 18:30Guardiola i Barca
- "Ajde šefe da porazgovaramo o plati. Mi smo vam spremni dati 15 miliona".
- "Auuu ma nema smisla, previše mi je to. Igrao sam ja tu, bio sam kapiten, volim Barcu, živim za Barcu, privržen sam za ovaj klub, pa dajte vi meni 3-4 miliona, a to ostavite za druge stvari."
Zasto se trudis slijepom i gluhom nacrtat pa objasnit?
Nemojmo miješati jabuke i kruške! Neka je on za sebe isposlovao veliku ( ogromnu za naše uslove) platu, niko nije protiv toga, ja prvi nemam problema sa tim što je u pregovorima nastojao biti što više plaćen, kad ima budala koji će udovoljiti njegovim megalomanskim zahtjevima. Problem je i svi se zgražavamo toga što je on tražio da mu se u slučaju otkaza isplati odšteta za cijelu dužinu ugovora, što nije nikada imao niti tražio ni jedan trener u našoj historiji osim možda Ješića (nisam upoznat), niti je ijedan ikada dobio i jedan dinar nakon otkaza ili ostavke,a sve šatro voli klub više od života, ovo ono. Najsvježiji primjer je Čala, koji se gospodski povukao ne tražeći pritom ni feninga.
bordopoeta je napisao/la: ↑01 nov 2019, 13:34
Nemojmo miješati jabuke i kruške! Neka je on za sebe isposlovao veliku ( ogromnu za naše uslove) platu, niko nije protiv toga, ja prvi nemam problema sa tim što je u pregovorima nastojao biti što više plaćen, kad ima budala koji će udovoljiti njegovim megalomanskim zahtjevima. Problem je i svi se zgražavamo toga što je on tražio da mu se u slučaju otkaza isplati odšteta za cijelu dužinu ugovora, što nije nikada imao niti tražio ni jedan trener u našoj historiji osim možda Ješića (nisam upoznat), niti je ijedan ikada dobio i jedan dinar nakon otkaza ili ostavke,a sve šatro voli klub više od života, ovo ono. Najsvježiji primjer je Čala, koji se gospodski povukao ne tražeći pritom ni feninga.

To je laz isto ko i za jeleskovica.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Za sve nas Husref je Sarajevo, FK "Sarajevo", Bosna i Hercegovina, Balkan, Eugen Savojski, papa Urban II i univerzum. Mi smo mali mekinjaši!
-
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:48nek plate Pecu ostatak lige široko im polje, momak već je imao jednu operaciju ligamenata sa 22 godine....platili smo i Milanovića i Guzinu, dakle tu problem nije....nemoguće dovesti boljeg od Husa? de ozbiljno malo odvadite....Bošnjaković juče počeo raditi pa svaki put uzme Husa kad ga sretne....da ostalu nejač od trenera koji su mu odnijeli poene ne spominjem....frajer igra sa gotovim igračima, ne mora se handrit sa pronalaženjem i otkrivanju pozicije igraču....umjesto da izvuče maximum(i preko) iz ove ekipe nekad ne može ni 30%.....ni na jednog protivnika se nismo naložili!!!...nijedan!....ovaj na jedvite jade uzme trofeje u sezoni kad je konkurencija pukla samo tako, a evo sad i ove, svi se napeli ko žabe, lagali, obećavali, dovodili i opet kurko krasni....svi opet u rasulu....i umjesto da ove budemo mašinerija i rolamo sva ova sela s rukama u džepovima, kod nas opet patnja...evo željno očekujem da vidim nešto na terenu osim frljoka i indivudalnih kvaliteta pojedinaca....sad kad su mu svi na raspolaganju....ako toga ne bude....dosta vala i njega...fks74 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:43Buraz niko ne brani Husrefa, boli me ona stvar za njim. Ali brate opraste s tom pricom svaki dan. Ja bih bio najsretniji ,kada bi mogli dovesti trenera extra klase. Medjutim to je ne moguce, pa mi ne mozemo platiti jednog Pecu, dovodimo ublehe koje su slobodne.Denchi je napisao/la: ↑31 okt 2019, 21:35De ba husrefjugendovci odvadite malo....
Covjek je tanak motivator i slabo se sprema za tekme...
To svi vide....
Ako nemamo boljeg i stranca trenera nemas ga radi cega tjerati....
Samo nek rade i uigravaju ekipu....
Vidjet cemo kakvi ce biti kontra listice....to ce nam sve reci....
Sve dobro rečeno! U vezi sa trenrom i ja sam mišljenja da bi smo sa drugim (dakako boljim trenerom) bili mašinerija. Uh!
-
- Kontakt:
Ne znam do kad vi planirate od Husrefu, njegovoj plati, angazmanu itd.
Jeboga hljeb i Husref vise i forum.
Mozemo li malo o utakmici protiv Listice, oporavljenim igracima, juniorima na turniru u Vijetnamu, mogucem stadionu itd.
Jeboga hljeb i Husref vise i forum.
Mozemo li malo o utakmici protiv Listice, oporavljenim igracima, juniorima na turniru u Vijetnamu, mogucem stadionu itd.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prvo zainteresovan investitor koji će više uložiti i ulagati.HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 nov 2019, 11:09Aj sve na stranu al ako se misli napredovat onda Husref nema šta tražiti , a ako se misli uzimat nekako titule i životarit onda je Husref za to ... Kad mislim napredovat onda mislim na čitav klub , da se zna bonton da se zna red i td ...
Pa sposobnija uprava.
Pa tek onda stručni štab zajedno sa igračima za taj iskorak koji govoriš.
To je moje mišljenje, po tebi ispade da je naš najveći problem trener a da sve ostalo fercera.
Iskreno, mene nikako ne oduševljavaju ona saopštenja poslije lištice, pa do juče smo ismijavali Sabrinu jer ne zna pričat, nije pismena da gramatički pravilno sastavi rečenicu, kardinalne greške u CVu na engleskom itd itd. Okupila je oko sebe još nekih ženskih persona. Ruku na srce, ne mogu imat neko veliko mišljenje i smatrati je woow inteligencijom nakon takvih gafova. Ozbiljna osoba to sebi ne bi smjela dopustit. Vjerujem da su i ostali tavki. A vremenom je Sabrina postala, haman pa glavna u klubu, odnosno desna ruka Nam-a.
Opet, ništa ja ti ne bi dirao i mjenjao, ova garnitura ljudi nam je donijela najbolju sezonu i ono što niko drugi nije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Unproforumas
- Kontakt:
Volim pare vise od svog zivota!
Napisi nam istinu, prosvijetli nas.
Da nije on trazio 6 plata a uprava mu nije dala vec ttazila 12 ili 24

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
S obzirom da se na temi Sarajeva pise iskljucivo o Husrefu, ispade tacnim ona da je Husref == Sarajevo 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jedva cekam da vas popisa Husref sutra, a uprava i realni navijaci za pola godine
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
20 godina ista igra isti problemi promjene trenera ,igraca o kakvom ti napretku pricas,sta znaci za tebe napredak ,liga evrope? Odma mozes prestati sanjati o tome i vratiti se u realnost..HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 nov 2019, 11:09Aj sve na stranu al ako se misli napredovat onda Husref nema šta tražiti , a ako se misli uzimat nekako titule i životarit onda je Husref za to ... Kad mislim napredovat onda mislim na čitav klub , da se zna bonton da se zna red i td ...
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Yebem te listico !!!!!!!!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Dajte admini,moderatori ko vec moze zabranite ovom tobetu da pise na temi FKS,gnusni je citati gluposti koje on pise
@Mortem
Stvarno nema vise smisla trpiti ovih par spamatora. Usrase nam temu jbg.
Stvarno nema vise smisla trpiti ovih par spamatora. Usrase nam temu jbg.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovi naši juniori otišli u Vijetnam da budu kanta za napucavanje.
Blago nama ako su nam ovo najveći talenti ?
Blago nama ako su nam ovo najveći talenti ?

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“