Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
ako bekend bude slusao sve je moguce...mada meni i Dimitrov odlicno izgleda...
Ma drago mi je uvijek kad neki Dedukin Fan dobije po njušci ali vaša opklada i sve regularnodelinjo je napisao/la: ↑01 nov 2019, 18:51jel ti i za mene dragoLlullSergio je napisao/la: ↑01 nov 2019, 18:45A jes mi drago sto se ona dosada upecala pa fol i on hoce u avatar da se kladi iako je kao i uvijek nepozvan se ubacio u raspravu(jedino tako i ostaje upecatljiv.) Treba mu Noleta sa onom velikom krstinom na avatar metnut.
Kakav proljev od lika. Djovak mozda najbolji mec od Wimbledona odigrao, mada nije meni opet to nista sigurno za sutra. Grisha igra mocno i sto kazete uslovi su bas po njegovom ukusu. A i nikad ne znas sa njim kakav ce na teren da izadje.![]()
![]()
Ti mene proganjas otkad si se registrovao,dosadan si ko proljev jbt pusti me na miruLlullSergio je napisao/la: ↑01 nov 2019, 19:40Ma drago mi je uvijek kad neki Dedukin Fan dobije po njušci ali vaša opklada i sve regularnodelinjo je napisao/la: ↑01 nov 2019, 18:51jel ti i za mene dragoLlullSergio je napisao/la: ↑01 nov 2019, 18:45A jes mi drago sto se ona dosada upecala pa fol i on hoce u avatar da se kladi iako je kao i uvijek nepozvan se ubacio u raspravu(jedino tako i ostaje upecatljiv.) Treba mu Noleta sa onom velikom krstinom na avatar metnut.
Kakav proljev od lika. Djovak mozda najbolji mec od Wimbledona odigrao, mada nije meni opet to nista sigurno za sutra. Grisha igra mocno i sto kazete uslovi su bas po njegovom ukusu. A i nikad ne znas sa njim kakav ce na teren da izadje.![]()
![]()
Šta se onaj lonac miješa u sve.
Izbriši neke poruke od ranije, pun ti je PP.
stid me moj sefkec.....brzo ce 7 dana proci ABDnikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:45@delinho
Bratiću, joj avatara moćnog...
Rafin će biti još bolji, samo polako...![]()
![]()
Na Instagram i Grku odmah pozdravi familiju, on je kriv...delinjo je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:48stid me moj sefkec.....brzo ce 7 dana proci ABDnikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:45@delinho
![]()
![]()
BosniaBoston je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:52Sto mi hinjski Kekeca stavi...I to jos kako dize pehar u sugavom dresu
E nećeš takav pisati na ovoj temi, sad ću da te banujem 7 dana pa fino piši sa normalnim avatarom.delinjo je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:48stid me moj sefkec.....brzo ce 7 dana proci ABDnikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:45@delinho
![]()
![]()
vala najbolje bi bilo da me banujes ovih 7 danaUnofficialpage je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:05E nećeš takav pisati na ovoj temi, sad ću da te banujem 7 dana pa fino piši sa normalnim avatarom.delinjo je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:48stid me moj sefkec.....brzo ce 7 dana proci ABDnikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 20:45@delinho
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.