Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Wanda i duffy s klixa, od dva brata djeca
Heej ovaj Kapić ni sekunde nema ove sezone, a gledam Paderborn, kakvi su ovi propaliteti jebote, nesto slicno kao i s Krunicem u Milanu 
Ljudi od 30 bodova osvojili samo 4, a opet samo 3 boda zaostaju za zonom spasa...ove godine Bundes liga cista nula sto se kvalitete tice. A eto ni tu Rifet ni minute nije dobio...mozda bas veceras dobije priliku, vec 3:0 gube.
A nije on ni u Sarajevu bio standardan.
Pa ti si ga Sokrate prizivao u reprezentaciju prije Hodzica.
Upao je Dilaver u progam za top stopere, bude Dinamo dobro zaradiio njemu.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ne igraju istu poziciju i imaju drugaciju konkurenciju.
Antwerp nije nista losija ekipa od Standarda po imenima cak i jaca, ali sta objasnjavati balavcu koji ne razlikuje osnovne stvari dobro vas je Romario opisao tamo na temi Barce.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Ne vidim kakve veze ima konkurencija s njim, dobio je svoju šansu u Standardu ali nije zadovoljio.Wandelanoite je napisao/la: ↑06 nov 2019, 10:11Ne igraju istu poziciju i imaju drugaciju konkurenciju.
Antwerp nije nista losija ekipa od Standarda po imenima cak i jaca, ali sta objasnjavati balavcu koji ne razlikuje osnovne stvari dobro vas je Romario opisao tamo na temi Barce.
Druga je stvar da on zbog konkurencije nije dobio svoju šansu.
Glupost je dovoditi pod upitnik pozivanje Cimirota kad je momak sasvim zasluzeno tu a uz to i opravdao svoj poziv vise puta.
Ako cemo suditi na osnovu Grcke hajmo onda sve igrace ostaviti bez poziva jer su svi podbacili, do kraja.
Ako cemo suditi na osnovu Grcke hajmo onda sve igrace ostaviti bez poziva jer su svi podbacili, do kraja.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mislim na konkurenciju u reprezentaciji. Igrac Antwerpa koji je trenutno ozbiljan klub ima mjesta pored amaterskih igraca Auea i Korone.
Cimirot ima jacu konkurenciju u veznom redu i za njegov poziv treba razmisliti i uporediti neke stvari, dok Arslanagic mora biti tu.
Jos jedna olaksavajuca okolnost je sto Arslanagic ima EU pasos i u slucaju dobrih igara bi vrlo lako napravio transfer, dok Mihojevic i Kovacevic se mogu samo vratiti u Premijer ligu.
Cimirot ima jacu konkurenciju u veznom redu i za njegov poziv treba razmisliti i uporediti neke stvari, dok Arslanagic mora biti tu.
Jos jedna olaksavajuca okolnost je sto Arslanagic ima EU pasos i u slucaju dobrih igara bi vrlo lako napravio transfer, dok Mihojevic i Kovacevic se mogu samo vratiti u Premijer ligu.
MES QUE UN CLUB!
- ASD
- Kontakt:
Ovog bi Dilavera razapeli da igra za nas i da ovako ispadne. Nije mu ovo prvi put.
Mada ako ćemo realno, zbog opšteg pada kvalitete repke, treba da bude na spisku.
Mada ako ćemo realno, zbog opšteg pada kvalitete repke, treba da bude na spisku.
Nemoj tako, on je neupitna klasa. Kao i ona 2,3 anonimusa o kojima su pisali kao da su prajm Neste i Maldinija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma naravno...ja gledam Dinamo samo u Europi.
Bilo je odlicnih tekmi ali kamaru sam ovakvih gresaka vidio kod doticnog, a da ne pricam o situacijama gdje pod malim pritiskom dodaje loptu u noge protivnickom igracu...bitno je da je on Ramos za Sunjica, Zuku (mislim na Zuku iz Serije A, tada Vranjesa i bla bla).
Sreca mu pa smo ostali bez Vranješa i Zuke...inace ne bi bilo mjesta za njega.
Ovako svako nam dobro dodje, pa i on.
Nismo "ostali bez Zuke" vec je jednostavno qrac od igraca.
Sa trenerom klovnom, svi igraci su cirkusanti.
Jeli iko prati Adi Mehremica? Meni je ovaj momak jako zanimljiv, redovno igra u prvoj postavi, zadnju utakmicu protiv Porto je odlicno odigrao.
Momak igra u jakoj ligi koja ja barem mislim je bolja od Ruske ili Turske, trebali bi baciti malo paznju na ovog momka.
https://www.transfermarkt.com/adi-mehre ... ler/192897
Momak igra u jakoj ligi koja ja barem mislim je bolja od Ruske ili Turske, trebali bi baciti malo paznju na ovog momka.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Sta ce nam Dilaver dajte nam Mihojevica i Kovacevica 
MES QUE UN CLUB!
Dok ponovo nedodje u PLBiH i zaigra redovno nije u nikakvim kombinacijama ...SanaBosna je napisao/la: ↑07 nov 2019, 01:27Jeli iko prati Adi Mehremica? Meni je ovaj momak jako zanimljiv, redovno igra u prvoj postavi, zadnju utakmicu protiv Porto je odlicno odigrao.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Adi Mehremic, dosta liminitiran igrac i za domace okvire. Uz to igra za tim koji je zadnji na tabeli u Portugalu, sa 3 osvojena boda iz 10 utakmica. I sad bi ga neko u reprezentaciju. Logicnije se angazovati za onog mladog iz Rostova.
Trenutno korisnika/ca: General505, Muumii i 29 gostiju.