https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Tu imaš, samo desni klik pa flash upali
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zdravo bio, nadjoh neki dobar u medjuvremenubodi123 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:12https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Tu imaš, samo desni klik pa flash upali
Iskreno ja navijam da prasinar dobije ovo ne bi bilo dobro da nolo prestigne babuku po sedmicama i year-endovima.Na GSovima nadavno radije Nolo nego Rafa
Vama rafanovcima svaki put protivnik Karlovic.Da to nije mozda do,kako bi Visko rekao,returna na Futures nivou?bodi123 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:33Odličan je Rafa od početka turnira, forhendom raznosi, od ovog teško da moze bolje u ovim okolnostima. Već sam govorio da ovakav nivo nije imao baš baš dugo u Parizu, sve vrhunski funkcioniše.
Problem njegov je to što i pored dobre igre opet moze imati probleme s teniserima koji su opasni u ovim uslovima pa i zijanit od njih, poput Dimitrova ili evo večeras Tsonge koji servira nenormalno, podloga je led čisti.
Inače Tsonga nije poznat ko jedan od najboljih servera na touru već godinama unazadBosniaBoston je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:34Vama rafanovcima svaki put protivnik Karlovic.Da to nije mozda do,kako bi Visko rekao,returna na Futures nivou?bodi123 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:33Odličan je Rafa od početka turnira, forhendom raznosi, od ovog teško da moze bolje u ovim okolnostima. Već sam govorio da ovakav nivo nije imao baš baš dugo u Parizu, sve vrhunski funkcioniše.
Problem njegov je to što i pored dobre igre opet moze imati probleme s teniserima koji su opasni u ovim uslovima pa i zijanit od njih, poput Dimitrova ili evo večeras Tsonge koji servira nenormalno, podloga je led čisti.![]()
Ne može Tsonga cijeli meč ovako servirati, mora i to stati...
Ovo su ti pravi uslovi jarane.Unutra,znaci bez ikakvih vanjskih faktora koji uticu na igru,potpuno kontrolisano kao i podloga koja ne vrsi vjestacko usporavanje
BosniaBoston je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:51Ovo su ti pravi uslovi jarane.Unutra,znaci bez ikakvih vanjskih faktora,u potpunosti kontrolisano koji uticu na igru kao i podloga koja ne vrsi vjestacko usporavanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.